Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bencede umuttan vazgecme söylediğine gör hiç raporla uğraşmasan bile aynı para karşılığında en azından güvendiğin bir yerde tedavi göreceksin

sağolu kızlar teşekkür ederim niye malesef 4 yıl bitti ama bizde daha bişey yok 1 senelik evli arkadaşlarım çocuklarını aldılar kucaklarına bizde daha tık yok

sağolu kızlar teşekkür ederim niye malesef 4 yıl bitti ama bizde daha bişey yok 1 senelik evli arkadaşlarım çocuklarını aldılar kucaklarına bizde daha tık yok

ah bide bana bak ancak 39 yaşında gebe kalabildimmm inşalllah sen benim kadar beklemeden bebeğine kavuşursun

kizlar ben merkezi arayip sordum aslinda yasak degilmis ama merkeze gelmeden 1 hafta önce son ilisinize girin öyle gelin dedi :)))

fatmanur hosgeldın canım bız genelde aksamları pek gıremıyoz canım cogumuz calısıyoz aksma evde ıs guc anı
azra nıce guzel yıllara kocanla cocuklarınla canım benım demekkı aramızda 3 ay var canım olsun canım ne yapalım ınsaalh bu sene hepımız hamıs kalırız bebegım canını sıkma 1 yıllık evlı olupta cocuklarını kucagına alanlar bızden cok marıfetlı degıller allah nasıp ettıgı ıcın cocoukları var canım onlarında bıızm gıbı 2 elı 2 gozu var yanı
asuman laf aramızda sende bayagı ısteklısın heralde canım hihiihihi tabı kocısı gormeyelı 1,5 ay olmus hihihiihi yap canım yap sonra aklında kalmasın ben cok katıyım bu konularda asaksa bıtmıstır canım benı kımse yola getıremez canım

fatma nasıl bır duygu bebgın kalp atıısnı duymak canım
evet canım rapor almaya calıscam ondan sonra ulun beye devam ınsaalh bakalım

ayyyyyyyyyyy gızem kapıda bır kar yagıyor kocaman kocaman tanelı kızııııııııııııııııııııııııız cok guzel ınsaalh tutcak yaaaaaaaaaaaa

ayyyyyyyyy gızem ayyyyyy cok guzel cevız gıbı cevız gıbı yagıor kız
kız gızem ben sana yanlıs demsım hanı bır doktor kanal muhabbetı yapmıstıkys odedıgım kanalda degıl D kanalda hee yanlıs demsım canım demın aklıma geldı yanlıs oldugu canım kusura bakma

MUHTEŞEM KAR YAĞIYOR
inşallah yollar kapanır yarın kocam işe gitmez huauhahauhau

kız güllücan dışarı çıktım geldim huahuahau
kara bakmak için hee
patron diyo nereye koşuyosun
karı gelmiş ona dicektim huahuahuhauahuha
kar yağıyomuş bakim gelim dedim
huahuhauhauhau

sevgili gizem-im canımın verdiğin bilgileri dikkatle takip ediyorum, her sabah bilgisayarı açtığımda bu gün ne öğreneceğim acaba diyorum amaaaaa artıkyeter seni takip etmekten başım döndü diyeceğim ama yok benyinede seni takip etmeyi düşünüyorum her ne kadar başımı döndürsende gerçekten çok araştırmacı ve yardımseversiyen kendi adıma çok teşekkür ediyorum sana. canım yeni bir topik açtım tüp bebek fiyatarının düşürülmesi konusunda bukonuda yardımlarını bekliyorum ayrıca şimdi isimlerini hatırlamadığım ve sürekli yazıştığın bir kaç arkadaş gurubun var onlarada çok teşekkür ederim bu gurubun önerilerini açtığım topikte bekliyorum.

kız gizem sana bişi sorcaktım senin kesin haberin vardır. gebeliği erken öğrenmek için evde yapılan bir tahlil varmış ismini soracaktım

nurten cnm topiğin için elimden geleni yapacağım şu patron bi gitsin araştırma hastanesini arayıp soracağım
bak bu konuda güllücanda sana yardımcı olucaktır
evde yapılan sadece israr testi var bildiğim şu 5TL ye eczaneden aldıgımız yani hihiihih
başka bişey bilmiyorum cnm zaten güvenilirde olmaz her zaman en güzeli hastanede kan tahlili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…