Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ya hatçem nerde bu maral eylül nevin

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

songüllllllllllllllllllllllllllllll hadi ama çatladık yaa meraktan
ne oldu testin sonucu offffffffffffffffff

keşke bizim burda da kar yağsaydı ama biz hiç kar görmedik aksine şuan dışarıda güneş var öğlen yemeğine çıktım yüzüm yandı sanki güneşten yaz gelmiş gibi karın tadını çıkartın arkadaşlar

ohh ohhh kar hızlanıyormuşşş ohh ohhhh yaşasın yandannn haydin halaya
aman dikkat karda ayağımız kaymasın oh ohhhh

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

gizemcim yanlış hatırlamıyorsam ki mutlaka doğru hatırlıyorum çünkü senin ve arkadaşlarının yazıların takip ediyorum sürekli sen yazmadıysan arkadaşlarından biri yazmıştı galiba 9 günlükken çıkıyor diye yazıyordu hatta ismini yazmıştım ama kaybettim şimdi senden rica etsem arkadaşlarına sorsan ben onları bulamam çünkü ben sürekli senin peşindeyim hiiii haaa aaa

nurtencım ben suana kadar bugun yedıtepeı aradım oyle bır sey demedıler canım zaten raporlu bır sekılde 3000 tl nerdeyse umutla aynı hemde raporsuz sok oldum kapattım umutu arıcam bırazdan cok meydandayım canım sesımı herkes duyuyor zaten gur seslıyım bende sana ardımcı olmaya calsırım canım benım
gızem patron demedımı hangı karıyı gormeye gıdıyon dıye hihihihii cok guzel yagıyor dımı canım ınsaalh yagarda bende esımde ıse gıdemeyız amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kız nurten sen hamılemısın yada transferın oldumu ben oyle bır sey bılmıyorum benım bıldıgım kanda ve ıdrarda test canım 9,gun madem gıt kanda baktır canım daha garantılı degılmı

gullucan teşekkür ederim bende merkez hakkında kararsızım sizin yazdıklarınızı takip ediyorum çünkü birkaç kez para dökecek durumda değilim valla kararım aslında sen ve gizem ne karar verirse bende oraya gitmeyi düşünüyorum, çünkü sizin araştırma imkanlarınız daha fazla mutlaka iyi araştırıp karar verirsiniz diye düşünüyorum merkez konusunda doktorlardan fikir almaktansa sizlerden fikir almayı tercih ediyorum

gizem senin kaçıncı denemen olacak
kız hadi karar ver sende artık seni bekliyorum ben
hiiiiihaaaaaaaaaaa

kız gızem yardım sever o ınsaalh dogal yolla hamıs kalcak onun spermlerı ınsaalh normal doguma yetıyor canım
canım benı oyle baskı altında bırakma ben umut dıyorum ulun bey dıyorum baska bır sey dıyemem cunku ben baska hastaneye gıtmedım baskasını tavsıye edemem kendımın gormesı lazım canım rıske atamam kendımı 5000 mılyar tamam canım.senın esındemıydı sorun unutum yaaa.

evetttt işte gurup tamam oldu bunu seviyorum yaa hepiniz allah gönlüne göre versin inşallah sizi seviyorum

ayyyy cnım bılmek bır ıs bılmemek bır ıs hangısı ıyı bılmıyorum.esınde sperm sorunu yok ozman.kac senelık evlısın canım hakkımızda hayırlısı

sooooooooooooooonguuuuuuuuuul nerdesın yaaaaaaaaaaa yoksa karamı yakalandın yaaaaaaaaaaaaaa

gızeeeeeeeeeeeem songulun telı varmı sende yaaaaaaaa
bugun sevda maral ayse kımse gırmıyor yaaaaaaaaa offffffffff a sıkıldım ama heeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…