Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

tamam gızoscum sımdı bız hep beraber o topıgemıterfı edıcez hadı ac bakalım bebem besmele de ınsaalh hayırlı olur yaaa

tüp bebek fiyatlarında indirim istiyoruz topiğimiz herkese hayırlı uğurlu olsun
güllüşüm genel konularda burada muhabbet etmeye devam edelim bebişim
orayı sadece dilekçe için fikir alışverişin de bulunmak için kullanalım burada ki listeyi terk edemem şekerler

yeni topiğimizin ilk ziyaretçisi güllüşüm seni seviyorum tatlımmmm
muckss muckssss bi yanak ver bakayım

fatmaanur ve phuket79 kızlar hoşgeldiniz
yeni bir topik açtım hepimiz için çok değerli bi bakın isterseniz
tüp bebek fiyatlarında indirim istiyoruz topiği

ayyyyyyyy gızem zaten yanaklarımda kırmızı kırmızı op bakalım canım benım al ye elmalarımdan canımcım
kızlaaaaaaar hadı dıger topıgımızde herkes goruslerını yazsın ama tekrar burda bulusalım hıhııhııh

evet yaa burası başka güzel dimi yaaa
kızlar ben bu topiği listedeki herkesin yanına hamile yazmadan bırakmam haberiniz ola

kıslarrr misafir geldi ama size bakmak istedim,gizem inşallah hepimise hamile yazarsın en kısa zamanda:)))
Rabbim dualarımısı kabul etsin hepimise dua ediyorum..

yaa evet yaa burası baska sımdı yenı topıge gırınce normal konusmak ıstıyorum ama yazamadıgımdan yıne bureye gırıyorum ben ınsaalh gızem ınsaalh hepımız hamıs olsak bazen cok karamsarlıga dusuyorum acaba olcakı dıyom yaaa offff yaaa yıne benı afakanlar bastı yaaaaa allah hepımzın kucaklarına bebsılerını almayı nasıp etsın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

fatmaaaaaaaaaa bak burdayım canıııııııııııııııııım nasılsın yavrucum
gızem bugun erken cıkıcanmı sımdı aldıgım duyumlara gore sekerpınarda cok kar yagıyormus bızde okadar yagmıyor yaaa

yaaa off yaaaa kzım sana bır selam verıyor ıllakı bır sey oluyor heeeeeeeee

Nurtopu bız olelımmı bıze sagol magol yok tamam canım sevda yasasın bız olelım hadı bayyyyyyyyyy

ya kız güllüşüm yaa bi kerede kapris yapma beee kız sana ölmü dedi huahuahau

şekerler yeni topiğin adı
tüp bebek fiyatlarında indirim istiyoruzzzz

Yaa banane yaparım zaten canım sıkkın bu tupten bıktım yaaaaa valla bıktım para dusundukce kafayı sıyırıcam yaaaaaa allahım yaaa enazından soyle 1000-1500 keske olsa da yıne onlarda para kazansa bızde maddı yonden zorda kalmasak yaaa valla neyapcaz bılmıyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…