Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız güllüüüü gelecem şimdi oraya kar falan dinlemeyecem p.tesi sendromunda mısın nesin gizem oklavan nerde içimi kararttı gel beraber bi kendine getirelim :)

slmmmmmmmmmmmm ben geldım

ya kız güllüşüm yaa bi kerede kapris yapma beee kız sana ölmü dedi huahuahau

şekerler yeni topiğin adı
tüp bebek fiyatlarında indirim istiyoruzzzz

ya kız güllüşüm yaa bi kerede kapris yapma beee kız sana ölmü dedi huahuahau

şekerler yeni topiğin adı
tüp bebek fiyatlarında indirim istiyoruzzzz

AÇTINMI ELLEİNE SAĞLIK :lepi::lepi::lepi::lepi:

kızlar ben şimdi başkasının yerine bakacağım artık giremem sanırım hepinizi öptüm hoşçakalın

kızlar yeni topik hayırlı olsun

ben erkek ınfertılıtesındekı arkadaŞlarımada haber vereyım

kız meldır gel bakalım sana ben burdan bır kartopu atarım gorursun heee bırde ankaradasın dımı sen kız sen bızım elımız ayagımız olda gıt meclıse mektuplarımzı ver kız yoksa kafanı gozunu ben patlatıcam heeeeeeeeeeeeee
sana kolay gelsın canımcım hihiihih

he olu meldirimin işi gücü meclise gitmek zaten heheheh
kızım kel kör kendi işini kendin gör elektronik posta ile gideceiz meclise huahauhau

yeterim bacım iş çok işşşşşşşş
ayrıca bnm sınav zamanım geliyo ders çalışmam lazımyaaaa

herkese ıyı akŞamlar bende Çıkıyorum

hadi bakın işlerinize dişlerinize canlarım görüşürüz yarın şekerler

kızlaaaaar nerdesiniz ya herkes gitmiş saat 16.33 itibariyle bu topik bom boş hiçkimse yok
ben çook yorgunum ayaklarımın altı şişti nöbetçyiiiiiiiim ve bugün çok yoğundu halen yapacağım o kadar çok şey var ki sizleri merak ettim kaçamak bir giriş yaptım

ah eylülüm kıyamam sana yaa burdayız hayatım yeni bi topik daha açtık
musait olduğunda incelersin
ay kıyamam sana yaa yinemi nöbet oggggggggg

Ben burdayım eylulcum
nasılsın oyyy canım ben sana kıyamam tabı haftanın ılk gunu yogundur dımı canım benımmmmmmmm hadı gorusuruzcanım

Kız gızem dusunsene meldır pankartlarla tbmm nın onunde protesto yaparmıs hıhıhıhı sonra bıbıer gazıyla onu ucururlarmıs hehehhe amma olur hee
kız ben saka dedım ee heralde e-maıl var canım gonderelım hadı bırlık olupta yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…