Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız güllücan tipi geliyomuş
eczacıbaşı tübitak arçelik paydoş etti bacım
biz sefiller çalışıyos hala (((((((((

Vay bee dogru ıste sekerpınarda oyle
bız kzım capulcuyuz yaaa bızım ısımız boyle canım hersey vatan ıcın ondan sonra can canım

kız güllüşüm sen derdine yan bacım bende erken çıkıyorum yine huahahau
15 dk sonra gizem kaçar güllüş kovalar huahhahaau

Kız senı kesıcem bır elıme gec
kız bızde tık yok bumu adelet yaaaaaaaaaaaaaaa
banane yaaaaaaaaaa hadı bacım ıyı aksamlar ben kel olduugm ıcın benı ayırıyorlar canım hhııhıhıhı

Bayyyyyyyyy canım bende artık baska topıklerde gezerım 6 ya kadar ıyı aksamlar mıllet yarın ınsaalh gorusuruz

iyi geceler kızlar biliyorum ki beni merak ettiniz ama bir türlü girip yazamadım benim cumartesi günü transferim yapıldı 3 tane embriyo transfer edildi 4 tanede dondura yapıldı şuan dinleniyorum hala istanbuldayım hava şartlarından dolayı biraz daha kalacağız

cnm hayırlı olsun.inş iyi sonuçlar alacaksın.:CüvCüv:

YYAAAAAAAAA BENİM PC YOK KIZLAR
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ALT KATTA ANNEM VAR ONDAN YARARLANIYORUM O YÜZDENDE ERKEN ÇIKMAK ZORUNDA KALIYORUM bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

YOKSA BENSİZ KAYNATMANIZA İZİN VERİRMİYİM HİÇ:roflol::roflol:

günaydınnn dün bende yoktum kimseciklerde yokmuş çok bi şey kaçırmamışım :)

mersaycım idrar testine güvenme bana dr.um özellikle demişti idrar testi sakın yapma diye tabi heyecandan insan duramıyor haklısın ama 2 gün kalmış sabret :)

gunaydıııııııııııııııııııııın ben geldımmmmmmmmmmm
merseray ben sana test yapma demedımmı bak sana sımdı merdane gelıyor heeeeeee kız moralını bozma bak nevınde yapmıstı negatıf olmustu ıdrarda oda uzulmusutu ıster ıstemez ama cok sukur bak sımdı 5-6 haftalık hamıle canım sabırlı ol ıstersen bak 2 gun sonra sonuc bellı olacak bebem
meldır huhuhu evet gulum dun pek yoktuk nasılsın ıyımısn

bende kendıme şal orcem ornek bakıyorum bıraz gec kaldım ama oturdugum oda cok mınık sıcak ama onunde cam gıbı acık bır yer var kapıdan gıren soguk sol omuzu soguktan donduruyor oyuzden sal oreyım dedım yaa

kızlar yeĞenlerım gelıyorlar ben Çıkıyorum
onlarla ılĞıleneyım bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…