Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yok kız ben hiç üzülmedim valla.zaten drların bi bildği var dimi kanda çıkacağı ilk günü söylüyolar bizi boşuna bekletmiyolar :))

CANIM İNŞŞ DÜŞÜNDÜGÜN GİBİ DEĞİLDİR
İNŞŞ 12. GÜNDE POZİTİF GÖRÜRÜSÜN
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mersaycım idrar testine güvenme bana dr.um özellikle demişti idrar testi sakın yapma diye tabi heyecandan insan duramıyor haklısın ama 2 gün kalmış sabret :)

merseray canim, canini sikma... insallah 12 gun pozitifi gorursun.. daha hersey olabilir, uzme kendini

yok kız ben hiç üzülmedim valla.zaten drların bi bildği var dimi kanda çıkacağı ilk günü söylüyolar bizi boşuna bekletmiyolar :))

sağolun kızlar hayırlısı olsun bakalım perşembe günü adet yerini bulsun diye kan tahlili yapcam tabi, ama hamile olan pek çok arkadaşın bu günlerde pozitif çıkıyor zaten göğüslerimin acısı ne kasıklaımın ağrısı kaldı hayırlısı olsun

kız nevın allah senın ıyılıgını versın emı hay ben ne dıyom sen ne dıyon canım aa ıyımısın
merseray sende uzulme canım benım
talya nasılsın canımcım

ayyyyy kızlar cokm utluyum marmara unıversıtesı tup bebek bolumu pendıge tasınacakmıs dıger bolumlerde tasıncaktır belkı ama benım ılgılendıgım bolum burası oldugundan bır bayanla nette tanıstık o ddı
kız gızem marmarayıda pek methedıyorlar oraya gıdebılrım bende
kız sevda duydunmu bak sana dahada yakınlasıyor canım ınsaalh cok yakında tasınır yaaaaaa daha uyguna ve bılgılıymıs ordakı doktorlar bakalım allahtan hayırlısı

oo kızlar gelmişlerr demin kimseler yoktu ::) benimde pek keyfim yok benimkiyle fena atıştık dün azcık size çekiştireyim dedim :)

eeeeeee fatmanur geldım canım

meldır anlat bakayım ne oldu kocısınle canım
bugun gızme yok yaaaaaaaaaaaaaaaa

KIZLARRR ben geldim
ya ben yine grip oldum şimdi geldim işe uf yaaa
bu hafta hep valide sultana kalıcaz zaten nasıl çekicem bilemiyorum valla yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…