gunaydıııııııııııııııııııııın ben geldımmmmmmmmmmm
merseray ben sana test yapma demedımmı bak sana sımdı merdane gelıyor heeeeeee kız moralını bozma bak nevınde yapmıstı negatıf olmustu ıdrarda oda uzulmusutu ıster ıstemez ama cok sukur bak sımdı 5-6 haftalık hamıle canım sabırlı ol ıstersen bak 2 gun sonra sonuc bellı olacak bebem
meldır huhuhu evet gulum dun pek yoktuk nasılsın ıyımısn
CANIM İNŞŞ DÜŞÜNDÜGÜN GİBİ DEĞİLDİR
İNŞŞ 12. GÜNDE POZİTİF GÖRÜRÜSÜN
İİNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
mersaycım idrar testine güvenme bana dr.um özellikle demişti idrar testi sakın yapma diye tabi heyecandan insan duramıyor haklısın ama 2 gün kalmış sabret :)
gunaydıııııııııııııııııııııın ben geldımmmmmmmmmmm
merseray ben sana test yapma demedımmı bak sana sımdı merdane gelıyor heeeeeee kız moralını bozma bak nevınde yapmıstı negatıf olmustu ıdrarda oda uzulmusutu ıster ıstemez ama cok sukur bak sımdı 5-6 haftalık hamıle canım sabırlı ol ıstersen bak 2 gun sonra sonuc bellı olacak bebem
meldır huhuhu evet gulum dun pek yoktuk nasılsın ıyımısn
merseray canim, canini sikma... insallah 12 gun pozitifi gorursun.. daha hersey olabilir, uzme kendini
yok kız ben hiç üzülmedim valla.zaten drların bi bildği var dimi kanda çıkacağı ilk günü söylüyolar bizi boşuna bekletmiyolar :))
oo kızlar gelmişlerr demin kimseler yoktu ::) benimde pek keyfim yok benimkiyle fena atıştık dün azcık size çekiştireyim dedim :)
arkadaslar lucrin kullanan oldumu hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?