Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ayy çokda acıkmadım ama gözümde pastalar börekler uçuyo hiç yemek yiyesim yok :) hamileyken bu kadar canım istemez istifra etmekten bu işte bi terslik var

tabiki hemşo sayılırız güllüşüm iş yoğun sayılırdı yarında çalışıyorum cumartesi 24 saat çalışıyorum işte ama sonra 3 gün evdeyim
bizim 8 saat mesai canım 4 de çıkıyoruz evim çok yakın zaten ama hava çok soğuk her taraf buz gibi bacalardan buzlar sarkıyor o kadar yani ama oralarda da havalar kötü tv den izliyoruz
bu arada halen adet olmadım

eylülcüm bu tedaviler ilaçlar düzenimiz sapıttırıyor benim ara kanamamda da dr. şok olmuştu.

Kızlar ben burdayım cnaım
meldır nefsıne hakım olllllllllllll yeme yaaaa kzım yaparsanda 1 dılım yee
bılıyosun kıloları veremıyoz enazından almayalım barı bacııııım
eylulcum aman kendıne dıkkat et sen nıye adet olmadın yaa baya bır gectı kız
doktora gıt canım aa daha bekleme canım
yeter ne ıs canım ısyanmı edıyon bu bacın sabah yedıde kalktı corba pısırp geldı ıse heyyy gıdı heyyyyyyyyy

bu kadar da uzarmı ama meldir 33 günde bitti bakalım artık ne zaman olucam belirti de yok hala

Meldır hakkten kız ben normalde 5 gunu abdest alırdım ama sımdı 6 ya sarkıyor yaa acaba dah yenı tedavı oldugumdanmı kızlar yaa ben bıle gerılıyorum bu yuzden yaa duzenım bozulcak bır sorun olcak dıye ınsan sıkılıyor alah korusun yaa

Kız nevın allah senı davul etsın benı tokmak bende bu ne dıyor dıyorum sen dalganı gec bakalım ben senı ınsaalh 9 ay sonra olmezsem gorucem cesmelerı heheheh

iski ara sor ozman de bizim sular kesik kaç gündür nezman gelecek :))))))))))))

allah seni ne yapsın emiiii:)))))) dalganı geç..
sen doğur görürsün o zaman sular kaç ay kesik olacak..arada damla damla gelecek sonra yine kesilecek ohhhh:))))
iskiyi senin yerine ben ararım o zaman nevinin suları kesiiiiiik diğe:)))

kızlar ben kapatıyorum giren çıkan çoğaldı zaten az kaldı çıkışa görüşmek üzere byeee

bence nevinin suları kesin diye aramak lazım doğumdan sonra huahuahauhauhauahu

ooo herkes burdaaa maşallahh
eylülümm belki sular hiç gelmez hee 9 ayy inşşş
bi iski görevlileri görmemişti onlarda görsün dime nevinn:)))

ya herkes burdamış bende dalmışım öle uyukluyorum heeee
gıcık güllü arayıp sölesene kızlar geldi herkes burada diye

valla ben aramadım iskiyi ama onlar aradı beni dedi suları kesiyoz dokuz ay :))) ona göre masraf edip orkid alma :))) başka şeye yatırım yap dediler:))

Hahahhahah ohhhhhhhh nevının ısudan abonelıgını hep cıkarmak lazım kalsın susuz vazıyette hehheh
hadı canım meldırım sana ıyı aksmalr canım allaha emanet ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…