Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

songülüm valla seninde nevinden aşağı kalır yanın yok hani heee
maşallahhh espriler üst üste patlıyor
ben sizi seviyorum yaaaaaaaaaa

nevin orkid paralarını biriktir çocuğa bez alırsın huahauhuahau
yada doğumdan sonra senin sular sessler gidecek ona hasta bezi alırsın iskiyede sölersin ben 9 aylık suyu toptan kullandım diye hauhauhauha

Kız gızem sen hıc gırmıyonmı bu aralar ben heryere gırıp cıkıyom valla aklıma gelemdı bacı ısın vardır dıye dusundum canım
kız allah sızı ne yapmasın emı zaten bızım kuslar yakında ucacak kanatlanıp heeeeee gostere gostere bayrak oldu artık heeeeeeeeee

ay songül onlarda geri kalsınlar:)))) daha açmıcam oh ohhh 9 ay
siz kendinize bakın :)))

Hahaha bence buna hasta bezı azgelır o kendını amelıyat onlugune felan sarsın ancak yeter tabı bunun temzılanemsı aynen sen toptan cıkarcaga benzıyon bu temızlıgı canım haaaaaaaaaaaaaaaaaaa

meldirim kuzum görüşemedik hiç özledim seni öptüm bacım hai iyi akşamlar sabah görüşelim okiş mucks

Nevın tek basına kaldı ohhhhhhhhhhhhhh canıma degsın ohhhhhhhhhh yedı yedı geldı burda laf sokucak guya eylulume sen varya sen adam satarsın hehehhhe
gıttın ne yedın tıkındınmı ohh soyle guzel guzel ayyyyyy calısmak cok kotu gıdıp ne guzel mısafırlıkte ne guzel seyler yemek ahhhhhhhhhhh

evet kızım 20 günlüktü göle gittik kızımda pusette arabada eğildim ona doğruluacaktım ki birden kan boşaldı kızlar ta sırtımdan çıktı :))) düşünsenize ya hemen eşim en yakın yerde durdu wc ye gittim atletim bile kan olmuştu :)))))

güllü karnım çok acıktı zaten yaaa
açımmm açççççççççç

kızın 20 günlükken dışarı çıkarsan olacağı bu işte
hatun evde oturamıyokiiii
vah yavrummmm kızına yazıkmış yaaa

songüüüüülll inşallah gelmez 9 ay valla hiç özlemem hemde hiç
iyi fikir nevin orkid parasıyla yatırım sen artık bir fabrika açarsın bu parayla :))))

ayyy pis nevinnn pis nevinnn
yakında iski yokmuydu:)))

Yaa bende acıktım aclıgımı gıdersın dıye meyve edım ama yınede acım aaa
masallah nevın ama bu beddualrla senın 2.dogumunda kesın kan kafana kadar cıkacak kzım sen dogumdan sonra kendını komple bezle hahahhahaha

kızın 20 günlükken dışarı çıkarsan olacağı bu işte
hatun evde oturamıyokiiii
vah yavrummmm kızına yazıkmış yaaa

evet ya kırkı beklemedim hep gezdim :)))

zaten 39 gün kızımın kırkını çıkardık doğru tatile :))))))))))))) gittim
erkek çocukların kırkında çıkarmış kızlar 39. günde
gündüz kırkını çıkardılar akşamı yola çıktık doğru ege sahillerine :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…