Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gizeeem bende acıktım ya kocamda yok yemekte ben de ne yiyicem şimdi tek başınada yenmiyorki şimdi kızartma olucak karışık domates soslu yanında da çay ne güzel gider yaa
nevin sen okuma ama senin karnın toktu dimi nede olsa komşudaydın

Kız hakıkaten ayda bır suru ped harcıyoz heee acaba yılda nekadar para eder bu yaaaaaaaaaaaa ıyı fıkır yatırım ama doktor kontrollerı cocuk hazırlanması daha cok masraf ama olsunonlar guzel masraf heeeeeeee
kız eylul ınsallah hamılesındır kız kurtulursun tup yollarından canım

iski size itfaiye bana
eylülüm evet ya orkid parlarından fabrika değil size tüp bebek merkezi açayım :)))
beleş yaparız sıradan koyarız :))))

eylülüm mahvettin beni kızartma dedin bittim ben yaaa

ulen yakın olsa valla gelirim heee

kızlar ben çıkmak zorundayım öpüyorum hepinizi mucksssssss

Ayyyyyyyyy eylul yaaaaaaaaa agzımın suyu akıcak yaaaaaaaaaa offf yaa evhanımı olsak dıyorum ama oda benı sıkıyor yaaaaaaaaaa
ohhhhhhh nevınım bu senekı cocukta yaz sonuna gelıyor canım yıne kacarsın akdenız kıyılarına ohhhhhhhhhh kız doguryor gezmeye masalah gez kefım gez

sen gez nevin çocuk kırkını çıkmış tatile gitmişsin şimdide doğurursun kırkı çıkmadan gidersin artık egelere falan hani o zaman iskiyede gerek yok canım denizde yıkanırsın:)))

of off en sevdiğim şey ya :)))
komşumda tatlı şeyler çok yedim açım valla
amaaaaaaaaaaaa eşim birazdan gelecek beni alacak annemlere gidecem anneme dün akşam yemek listesi vermiştim :))))
hertaraf bembeyaz buradada :))

Bayyyyyyy bayyyyyyy gızos sana kayınvalıdeler ıyı aksamlar canıııııııııım:::::::))))))))

eylülüm msj ını aldım sen bi bak bana haber ver cnm msj at yine kuzucuğummm

hatçem sende bak iç çamaşırlarına karar verdiysen bana kodlarını isimlerini bedenlerini renkleri özel msj at cnm elimde olsun ürün sen gelene kadar belki stokta falan bulamazsam mucksss

Ohhhhhhhhh sukret annen varda gıdıyon canım yee bakalım yee canım ondan sonra kaz gıbı yerınden kallamazsın hehhehe

ya bana kayın valide demeyin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

görümcemle ikisi bi arad hiç çekilmiyo bide görümcem 4 aylık hamile
bide 8 yaşından uyuz bi oğlu var
ben inşallah bu akşam evimde kalıcam kocamın nöbeti bitti

Heeeeeee ıyı hadı bakalım bebem otur evınde daha ıyı
kız nevın yıne tup parası alda azcık al bee batırmayalım senı canııım

evet nevin evet aç bize tüp bebek merkezi ne oluuuuur......
GıZEM GıT EVıNE YAP KIZARTMA GELEMıYORSUN YA BENıM YERıMEDE YE canım afiyet olsun iyi akşamlar sana
güllücan senin sabah yapmışsın çorban varmış demin yetere hava atıyordunya yanına da yap kızartma of offf afiyet olsun sanada canım

gizem kocan askerlik yapmışmı :)))))))))))
yoksa hani yapmamışsa diyom kaynanıcınıda çok seviyon ya orada kalırdın bi kaç ay özlem giderirdiniz :)))

bende yarın yapıp yiyecem kızartma :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

nevin oh ne güzel hazır yemek yiyicen afiyet olsun yarasın kilo olarak sana dönsün:))))
benimde annem yakın ama hava soğuk erindim gitmeye öyle kös kös oturuyoruum ...açım yaa..
burda da kar var her taraf bembeyaaz..

Kız eylul bu saatten sonra ugrasamam kızartmayla canım corbanın yanında ıspanak ve erıstem var onuda baska zman canımsım sagol bacım
kız bebıs sana geleım barı hehehhe sen yakısnın bacıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…