Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

meldircim çok saol hayatın inşallah darısı sizlere olsun hemde çifter çifter inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnn

hımmm azracım desene bugünnn evdeeee :))))) şenlik var bide değişik makyajsa eşini düşünemiyorum :))) en iiisiii vallaaa düşünceleri kafanızdan atınnnn

YA AMMA YAZMIŞSINIZ okuyamadım valla yaa kusuruma bakmayın artık

neden öyle dedin biricim ne konuşalım canım hep dertlerde sıkıyor be canım azcık normal hayata da dönmek lazım

yo beeeee!sizin sohbetinizden değil hytm:)))nebilim öleee geldiii:)))sizin sohbetle alkası bile yok tabiki unutun kötü günleri değişik sohbetler edin cnm benim:))))

yaseminciğim az öyle olacak gibi ama çok soğuk yazık eşim o gün evlilik yıl dönümümüzde güzel bi gecelik almış cesaret edemiyom valla.

azra bende yarın imaj değiştirmeyi düşünüyorum :) kadınlar sıkılınca ne yapar ilk iş saçla oynamak :)

maaş yatınca ilk 2 gün ne yaparsam yanıma kar 3. güne bi şey kalmıyor malum her şey ateş pahası

azracım neden yaaa yak doğal gazı biraz ayar ver :))) ısıt evi giy aldığı geceliği ooooo deymeyin keyfinize :)))) adamları çoşturun biraz yaaa bizde 6 aydır tık yok gerçi adamın tak etti canınaaa
gizemcimmm hoş geldinnn canım nasılsınn

mesela ben bi çalışan olarak her ay kendime 1 liralıkda olsa bi ödül alırım ne beğenisem toka bile olsa alırım yani bu senin ödülünçalıştık hak ettin diye ufacık şeylerden mutlu olurum şimdi servisden inince bi bakınırım :) kendimi mutlu ederim :)

meldircim evet yaaa kendinize bakınnn ben bakamıyorummm 6 aydırr üfff kiloda almaya başladımmmm doğumu iple çekiyorummm 40 çıkınca hemennnnnn kuaföreeee :)))) şaçlarrr kesilcek boyanacakkkk ooooo çok iş varrrr çokkkk

azracım kıyamam sende sobayı yakkkk sobalı yerdeee istedikden sonraaa oooo merak etme eşin ısıtır seniii canım :))) düşündüğün şeye bakkk

bende hemen saçımdan alırım hırsımı bikestirir rahatlarım zaten uzun saçda yakışmıyor omuz hizası olacak daha modern duruyor bana göre sağlıklı güzel saçlarım olsa uzatırım ama ilaçlardan kalan bi şey yok ...

ya ewwt ya istedikten sonra herşey vız gelir aslında.tamam canım dediğini yapıcam bugün kız özelimizde kalmadı ha töbetöbe:)

yasemin bende 6 senedir uğraşıyorum desem yeridir tabi aralar verdik ama 4 aşılama 1 tüp şimdide donmuşlar allahtan hayırlısı hakkımızda

valla bırıcık lafın kafama takıldı ben hem kırılgan hemde sınırlı bır ınsanım ama ıyıkı beklemsıın bır sey yaz dıye yoksa yanlıs bır sey yazıp kalbını kırabılırdım sagol canım fıkrın ıcın bızde boyle yemekten ıc camasırından baksan muhabbet edıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…