Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız tel hıc susmuyorkı
kız benım oyle seylerde gozum yok oyuzden sustum bana bu tup mevzuundan sonra sıteksızlık geldı aglıyorum ılıdkıye gırerken ama buara bıraz dahaıyım yaaaa vala kızlar ben ne yapcam yaa adam desne kecı boynuznu ıcıyor evde pesımde bende ısteksızlık oldu yaa

ya şekerler yuppiii ben bu akşamanneme gidiyorummm
ordanda evime evimde kalıcam artık eşim geç gelicek arkadaşlarıyla takılıcakmış yupppiiiii
sabahta arkadaşlarım kahvaltıya gelecek 11 gibi onlar gelene kadar ebn evimin işini gücünü bitiririm oh ohhhh
akşam üstüde hazırlanırım mis gibi bi kokoş olurum yarın akşama eşimin bi arkadaşına giicez aile dostu gibi bişi malum kaynana görümce falanda gelecek hafta sonunun en olumsuzu bu işte hihihi olsun napim
pazarı iple çekiyorum saat 10 a kadar yatıcam inşallah sonra kahvaltı duş hazırlan falan derkennnn eşimin ablası gurbetten geldi onu gezdiririz biraz sonra hop evime yine ohhhhh hafta sonu gel hafta sonuuu
20dk sonra tatil başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

yesemn benım evımde soba canım bırde kıs banyoya gırdımı zangır zangır donuyom bırazda ondan canım yaa ama toparladım baya kendımı cok kotuydum yaa cok sukur ama senın mazeretın var ne guzel belkı bızmde bırgun cıfter cıfter olurda ben elımı bıle surdurmıcem hehehehe

güllüşüm saçmalama eşine sadece sana çocuk yapacak damızlık gözüyle bakma
sen o adama aşık olduğun için evlenmedinmi hee gebertirim seni yaaa
sarıl kocana mis gibi yakın davran adamıda boşuna üzme
saftirik bacım bnm

nevinim naptın bacım hallettinmi dışarda işlerini heeeeeeeeeeeee

meldirim bende bu ay inşallah kendime hediye alıcam çaputçu gibi geziyom yaaaa

15 dk sonra çıkıyorum şekerler
hafta sonu 2 topikte size emanet geri kalmasınlar olurmu kuzucuklarım

oyle deme azra ınsan cok otu oluyor bılıyon canım sımdı ıyıdım kız tam ıs basında adamdan gızlı gızlı gozumden yaslar akıyordu aksam bıle konustuk sana kızmıyorum dıyor esım daha tam erıne gelmedın dıyor ısteksız oldugunu anlıyorum hak verıoyrum dıyor napım yaaa elımde degıldı ozman canalrım benım

heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben geldim neden herkes sustu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gülcan canım bende öyleydim tedaviden sonra yapıyon yapıyon sonunda bişey olmuyor diye ama toparladım şimdi kendimi canım sende toparlan eşini seviyorsan yap canım.

ohhhhhhhh ne guzel benım tatılım daha yarın ogene bıtoyro ne tatıl olur bana kaynanam gelcek yaa yarın bıızm evde 30 kısı olur herlade offf yaa dınlenemeıcem yaa neyse saglık olsun
oyle deme gızem sarılıom ama ınsan baska sey ıstemıyor ınsanın ıllakı psıkolojısı bozuluyor canım kolay degıl zaten kocama o nıyetle bakmıomkı canım sey ıstemıyordu ama cok sukur baya atlattık yanı

kız güllüş seni anlıyorumda o iş sadece çocuk içinmi yapılıyo bacım
aaaaaaaaaaa valla kızıyorum ama yaaaa
tmm olumsuz bi durum yaşadığımız negatif sonuç almakta çok kötü ama hayat devam ediyo her konuda kendimizi salarsak nasıl mücadele edeceğiz biz
ne anlamı kalıyo çaba göstermenin yavyuuuuuuummmmmmmmm

tabıkı sevıyorum canım benım zaten onun ıcın katlanmadıkmı bukadar seye oyy canım benım o benım bırtanecık herıfım ama sadece sarılıp atmak cok guzel hehehehh otekı bööööööööööğ

ay töbe güllücan valla delirttin beni yaaa
anladım cnn şey istemiyor adam ne yapsın istiyo işte
gitsin birinemi yapsın huahauhau dayaklıksın heeeeeeeee
erkekler bizim gibi iradeli değilki napalım
ananemin bi lafı var ama burada söleyemem çok ayıp hahahhaha

aynı şeyleri bende yaşadım güllü ne anlamı varki diyodum içimden nasılsa olmayacak... ama öyle düşünme boşver hayat geçiyor kızlar allah inşallah verecek rabbim ama ne zaman o yüzden kendinize gelin bakayım. yarın tatil banada hepinizi öpüyorum p.tesi yorgunluktan gezmekten bayılmış şekilde görüşmek üzereee byeeeeeeeeeeeeeeeee

ayyyy gızem ınsaalh basına gelmeden su tup tedavısı kurtulursun ama hele bır olda ben sana neler dıcem ınsaalh olmadan kurtulursun ozman analrsın herıfını ıstıyonmu yanı o yonden hee ben kocama herzman ıstıyom onu coook sevıyorum ben
bende onceden senın gıbıydım ama sımdı sımdı aklım basıma gelyıor

azra ben napim 10 gündür kaynanamda kalıyom
valla bu geceki deprem amerikadan duyulcak nevinnnnnnn duydunmuuuu evime gidiyommm huuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…