Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

geldim gizem ama çok yoruldum
evet hallettim artık hazırım pazartesine
kızların hepsi buradaymış:)

kız güllü ben çok azgınım hehehehheheh
bana öle soğukluk fln gelmez hihihiihih

meldirim öpüyorum kuzum hadi çarşıya koş bakimm

yok kzı ben olmıcak dıye degıl canım ıstemedıgı ıcındı ama artık ıstemeye basladım hehhehehhehhe
kız meldır hadı ıyı tatıller canım benım kendıen dııkat et canım
kız allah korusn gızem kız odumu kopartma heeeeeeeeeee sacını basını yolarım senın heeeeeeeeee

kızlar meleklerim bnm
5 dk sonra çıkıyorum
muhabbetiniz bol eviniz huzurlu göbüşleriniz bebişle dolsun hoşçakalın mucksssssssssss

gorcem olmezsem ben senı ınsaalh yapmazsında tupu oyle olmazsın ayyyyyyyy cok kotu nasıl bırdaha bastan baslıcam yaaaaaaaaaaaa offf yaa
kız azra baksana gızmem bana ne dıyor

azra ben çok seviyomda ondan kalıyom hahahhahah
kız nefret ediyom ben ondan yaaa
ama napim huzurum bozulmasın eşim üzülmesin ah ben ahhhhhhh
hadi pazartesi bol bol konuşuruz

kız güülllüüüü bi senmi tüp yaptın yaaa
bu kadar takma kafana ne olur bak üzüyosun beni ama yaaaaa

azra ben kaynanmı severım ama onalr geldımı cok mısafır gelıyor calısınca pek cekılmıyor canım benım kaynanam sert ama cok ıyı bızden vaz gecmez senle oturp aglar senle guler cok sukur oda kotu olsa neyapardım bılmem zaten annemle bozuguz bıde o olsa kesın kafayı yerdım cok sukur allaha

gülcan takma kafana canım bak ben önümüzdeki ay dondurulmuşlarımı yaptırcam gayet sainim relex ol hayatım yoksa çekilmez bu hayat

gızemask olsun hıc dertlesmee gelmıyonuz hee ask olsun kız ben derdımı anlatıom tamam sımdı eve gıdıp herıfın uztune atlıcam tamammı adam kapıay bakmasın dıye hehh oldumu

ayyy geldim valla nefes alamıyommm anammm yemek koydum ocağa sizde maşallah öle yazmışsınızkiii
gizemcimmm bu akşam kolay gelsin sana :))) 10 gün aradan sonraaaa :)))
azracımmm hıh şöle yaaa neee soğuk mogukkk yola devammm
güllü canım neden yaaa ama bazen banada olurduuu eşimin nefesine tahammül edemezdimmmm ama inan bi baktımki oda benden uzaklaştııı kendime çeki düzen verdimmm sakınnnn bence eşine daha çok vakit ayır tatlımmmm
nevin hoş geldin arkadaşımmm
meldir hadi bakalım inşallahhh bu seferrrr geleceklerrr benim arkadaşımın 2 ci denemede tuttuuu sıkma canını belki hiç gerek kalmazzz bellimi olurrr

tabıkı azra cok sukur ben gecen ayyy daha kotuydum sımdı baya topladım oyuzden dahada toplamam lazım kendımı kımse anlamz bıızı bacım tabıkı hayat devam edıyor yaaa cok sukur saglıklııyz cok skur

benim kaynanada iiidir ama bende fazla sevmemmmm ne yalan sölimmmmm ama aksine onlarda beni çok severler diğer gelinler pek fazlaaa araları yokkkk :))) ayyy napalım eşlerimizin hatırınaaa çekiyoss vallaaaa

gülllüüü karamsarlığa düşme bu kadar kafandan silip atarsan belkide kendiliğinden olucak ne dersinnnn sıkma bu kadar canını hayat devam ediyorrrr herşeyin zamanı varrrrr

benim kaynana beni pek sevmez bende onu sevmem eşimde biliyor yüzüne söylerim ben ananı hiç sevmem diye

kıslarr ne oldu ya pek anlamadımm tam okuyamadım geçmişii
gullu hayırdırrr ne derdin varrr

gizem çok sallıyosunuz gebzeyii bak giderim elazığ a orası rahat bi süredir :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…