Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ahhh kaynanalar ahhhh sanırım beimkide gelicek hafta sonuu eşim gidim alim diyo dün((
gülü seven dikenine katlanıyoo napcazz ii kötü analarıı işteee

eşler çok önemli kızlarrr anadan babadan önce artık yaniii
kıymetlerini bilelim allah başımızdan eksik etmesin

hadı kızlar bende kacarrrrrrrrrrrr
yarın gorusuruz sagol canlarım benım moral verdınız ben bu gazla kocaya atllarım ben hehehhe
bay bay kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dua edelım bırbırımıze

bebekteyiz hoş geldinn canımmm
ya benim eşim ailesi için ölür onlar her zaman ilk planda gelir o yüzden bende fazla sevmiyorum ve çok resmiyimdirrr zaten uzaktalarrr neysekiii :)))) ayyy yakın olsalar çıldırırdım sanırım çok vurdum duymazlarrr yaaaa iyyyyyyyyyyyyyyyy
doğuma geleceklermişşşş aman eksik kalsınlarrr hiç istemiyom yaaaa bana bakacakmışşş ben onlara bakmayayımda :))))

gülllüüü güle güleee bencede adamı şaşırt kızzzz :)))) hemen git dallll :))))
azracımmm sende tatlımmmmmm unutma soğuk olsada giy geceliğiiii
ufff ben napıyımmm yaaaa bizim yokkk :)))) kıskandımm haaa hada 4 ay sonra kavuşcaz herifleee adammm sonundaaa patlayacakkk vallaa bana :))) eeee gülü seven dikenine katlanırrrr : herşey oğluşlarım içinnn :))))

yasemin canım bizimkiler de çok sorumsuz hiç arayıp sormazlar sorarım bende arayıp sormuyosunuz diye siz zenginsiniz diyo kafayı yiycem ya

yasemin kız 9 aymı yasak tüpte bide kırkıın çıkar :)))

azracım evet canım ikiz ikiside erkek :))) inşallahhhh
nevincimmm evet canım ben biraz sorunlu hamilelik geçirdim aslında rahattım ama düşük tehliken vardııı canım 3. ayda suyum boşalmıştıııı
nevin senin tedavi mi yoksa hamişmisinnn

cmm hoşbuldummm
yaa ben yaşadıklarımı anlatsamm off offf
inşşş gelemezlerrrrrrrrrrrrrrr

ayyy canımmm bende inan çok kötü günler geçirdimmm tedavi süresince bir kere aramadılarrr hamile kaldımmm gene aramadılarrr amannnn takmıyorum artıkkkk valla herkez ettiğini çekerrr vallaaa bişey diyemiyorummmm şimdide torunlarına bişeyler örüyomuş aman eksik kalsınnnn

aminnn azracımm çok saol canımmmm inşallahh rabbim sizlerede o güsel duyguyu sonuna kadar tatırsın inşallahhh bak hamişlerinnn duaları kabul olurmuş doğumdada zaten edeceğimmm hepineze duaaa

bende hamileyim canım
evet songülüm adam bekliyo sabırsızlıkla bari diyim heveslenmesin fazla:)))))

kız yasemin yine onu düşünüp örüyolarmış benimkilerin hayatta aklına öle şeyler gelmez çok sorumsuz bizimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…