Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

nedense çok ii anlıyorummm bunları düşünmemek için tedavimi söylemedim bile

valla boşvericen başka çaresi yokkkkkkkk
uyus olmican uyuss etcen

bi arkadaşım şey demişti sen evde hep gülll hep neşeli oll ne olursa olsunn
eğer seni seviyosa zaten mutlu olur sevmiyosa da uyuz olurr delirirrr
çok doğruuuu uygulayın kıslarr:)))

gizemmm selametle gitt canımmm hadiii akşama hazırlannn :))))

azracımm belli olmuyooo ooo dr bize yasakladııı ondannnn canımmm zaten dr söyler duruma göre sizeee aman kızlar olsundaaa inşşşş onumu düşünüyonuzz ayolll :)))) ne var şunun surasında 10 ay 40 günde öleee heheheheh

nevincimm rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsinn inşallahhhh zaten takvim yapmışsın ama ben görmedimm özür canımmm yeni sanırım sizindemi tüp bebekkk

azracım örse ne olucakkkk bana bu zamana kadar hiç faydaları olmadıki şimdi olsa ne olucak olmasa ne olucakkk allah annemi babami başımdan eksik etmesinnn herşeyimi yaptılar vallaaa

ayşenin kocasıyla görüştüm:::))))
face de :))))
yarın doktora gitceklermişşşş belli değilmiş yatıyomuş ayşecimm

eylül geldimi yaaa gelmiş mi beklediği

allah iiiliğinizi versin emiii ulen ben ne yapayımmm :)))) bende bu akşammm bu hırsla adama saldırırmışım zaten zor tutuyorumm arada sıkıştırıyor vallaaa nasıl kaçıyorum bi bilsenizzzz ne olucak dioo bi keredennn :))))

songül 2-3 gün aman ne çok :)) hiç geçmez bitmez
evet yasemin bende tüpcüyüm

kız nevinnn sölemiyimm anammm :)))
bu arada benimmm hamileliğimmm de hiç aş ermedimmm hiç bişey istemedimmmmm yaaa uffff eşime çektirecektimmm güya olmadııı

yok yasemin tut canım :)) ikiz ve sorunluymuş ya

ay ayşede atlatsa bi aklım hep onda bende faceden msg atmıştım

ayşe dediğinizz arkadaş şu kanaması olanmıydııı odamı hamişşş inşallahhh rabbim hakkında hayırlısını versinnnn bebişi inşallah sıkı sıkı tuttunurr canımmm

gizem im canım bol şans diliyorum sen gebzedemi yaşıyosun nerde yaptırıyosun tüp bebegi bende başlıyacagımda araştırıyroum sevgiler..

gizem im canım bol şans diliyorum sen gebzedemi yaşıyosun nerde yaptırıyosun tüp bebegi bende başlıyacagımda araştırıyroum sevgiler..

cnm gizem hafta sonu olmaz o nedenle ben cvp verim dedimm bi gebzeli olarak:)))
gizem darıcada cnmm şu an tüp başlamıyoo bekleme döneminde 2 3 ay kadar beklemsi gerekiyoo çünkü doğal yoldan gebe kalabilir inşşşşş
kocael üniversitesine gitti sanırım orda denicek kesin bilgiyi o veriri sana yinee de
asm de seçenekleri arasındaa
hahahaa gizem senin adına konuştum ama nevin yokken yazim dedimm

kızlar gunaydın
kız yasemen ayy sende cok matraksın katıl hergun bıze moral olursun canım benım sakın kocanın o dedıgı seyı yapma ayy ben hamıs olsam 1 ay tedavı+9 ay gebelık+40 lohusalık=11 a 10 gun heralde bana hıcc dokunamzdı heheheheh yasasın kotuluk
aysem senden gelcek ıyı haberlerı beklıyoruz canım ınsaalh ıyı sonuclarla gelırsın canım
kız nevııııııııııııııııııııın ne yaptın bugun nereye gısıyon
ama sız sımdı gelmezsınız ben 13,00 de cıkıcan kayınvalıde geldı bu aksma 3 aıle gelcek suana kadar bılıdıgm o kesın 6 aıleye cıkar offfffffffffffff cok yorulcam ama kaynanam ıcın deger cok ıyı bır ınsan allah razı olsun ondan allah herkese versın ve aramızı bozmasın amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kızlar gÜnaydın
merkezle gÖrÜŞmeye gıdeceĞım sıze bır mrhb demek ıstedım

hiç kimsecikler yok
ne çok bilmiş gizem
ne çok geveze güllü
ne tüpsüz meldir
ne face ci songül
ne sidikçi eylül
ne çok döküntü hatice
ne faturacı sevda
ne s.o.s yeter

ah nevin ahhh !.... seni elime geçirmez miyim !.... daha yeni gördüm.. demek öyle ha !...
sidikçi !.... ya ben işimin bu sidikçi kısmını sevmiyorum ama naaaaapiyim iş işte...
ekmek paramız!.....
kızlar bia ne diyelim nevine
çooook gezen nevin mi desek...
allllllerjik nevin mi desek ne desek....

ben bugün çalışıyorum hemde yarına kadar bol bol sidik bakıcam yani:))))

kızlar aaaaaaaaaaa bugun erkencısınız hay masalllah
yeter hadı bakalım canım gorus gel merkezle bılgılerını beklerız cnım
kız azra kocanın valdıgı seylerı gıydınmı
eyluuuuuuuuuuuuuul canım nasılsın gordunmu bızı ne hallere sokmus nevın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…