Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günaydın azra nasılsın canım sende haftasonu erkencilerdensin demek hadi ben çalışıyoruuum sen yatıp uyusana canımmmm
bu soğukta ne güzel uyunur evde şimdi

güllücan günaydın canım
görmezmiyim delü nevinin yaptıklarını delü işte ne olcak
sende çalışıyorsun canım ama önleden sonra gidicen ne güzellll
ama seninde izin az be güzelim 1.5 gün
bari onu da iyi değerlendir kocanla

gülcanım giyemedim ya çok istedim ya hastalığım bitti diyodum malasef bitmemiş bugün kesin giyerim ama
nevin bana bi isim takmamış bana da bulsana nevin

ahhhhhhhh eylul ahh nasıl degerlıderım kocamla ben 2 de evdeyım o 5,30da gelıyor yemek yıyz sonra sobanım arkaısnda uyuakalıyor sonra pazarda baya bır uyuyoz ıste oyle gecıyor dun gecede k.v. geldı bızm ozel hayat 2 hafta olmaz ben cok rahatsız oluyor oyle bırı evde olunca utanıoyum yaa cok zor buyuklerın yanında olması canım yanımda kucuk gorumcem var onu kaleye almıoyurm rahatımda ıste buuykler olunca zor canım
evet tatıl az ama bunada sukur oncekı ıslerde sadece 1 gun du enazından kocacım haftada ıkı gun ısten geldıgınde benı evde buluyor hafta ıcı bende o 1 saat once gelıyor eve canım

senı ben cok tanımıoyrum sana ben bır ısım bulurdum ama muhabbet etmemız lazım hergun gımrıyon yaa azra sızde problem neydı cnım sen kac defa denedın anlattınmı valla hıc hatırlamıyorum yaa
tamam canım ben gıyemem barı sen gıy canım aksam gızem bana cok kızdı oyle olma dıye teldede ama cok sukur atladdık o kotu gunlerı allaha hamdolsun yaa

gülcanım ben 28 yaşındayım sorum eşimde tatlım 2 tüp denememiz var ilki tedavi yarım kaldı olmadı 2.denememde tutmadı şimdi şubat ayında tekrar gidecem dondurulmuşum var 2 tane onları deneyeceğim canım.sizin sorun neydi tatlım anlatmışındır ama kafa kalmıyor kusura bakma canım.

güllücüm demek k.v. de sizde hem de 2 hafta zor sizin işiniz zoooor:))))
neyin romantikliği dimi yok gecelikler falan:)))
tabiki büyükler olunca zor ama hep yanında olanlar naapsın bir şekilde oluyor işte:)))
sen yine kocanla az da olsa vakit geçiriyon benimki haftasonuda hep çalışıyor benim iznim var ama işte onun yok biz sadece geceleri başbaşayız

dogru canım ama ınsan rahat edemıyor calısyoz erken yarsan olmuyor sabah banyo bu sogukta hıc yapamam ayyyyy napım ıdare etcez mecbur canım benım
azra bende 26,5 yasındayım benım esımde spermı cook dusuk ıste 1 defa denedık olmadı gecen aydı yanı.donmsum yok benım malesef.suan esıme ıste vıtamın cınko ve kecıboynuzu ıcıroyurm canım martta dusnuorum aslında subat dusnuyorudm ama esımın ıslerı cok kotu oyuzden bu streslı zmanda bununa araya sokmayalım dedık canım bırde unıversıte hastanesınde denemeyı dusnuyorum canım
sızde spermmı problem sayı kac.hangı hastanede donmusların canım
kız eylul allah sanada yardım etsın tabı kendı ısın oldumu tatıl olmaz esnaftı senınkı tabı kolya degıl

azra nıye ılk denemen yarım kaldı dollenme olmadımı canım anlatabılırmsın

ben şu anda çok üzgünüm kızlar(((((
adet olmadım ya kaç gündür en az 1 hafta geçti 5 gün önce bakmıştım negatifti o zaman 2-3 gün geçmişti olurum demiştim bugün yine baktım kanda koca bir sıfır olmayınca yinede ümitlenmiştim belki geç döllenme olmuştur diğe nebileyim işte bir umut demiştim ama maalesf yok((
hiç bugüne kadar böyle gecikme olmamıştı belki ondan biraz umutlanmıştım
ağlamak istiyorum şimdi ;((((

gülcan canım ilk denememde dr hatası yüzünden yumurtalarım hepsi kalitesiz çıktı düşünebiliyomusun 13 yumurta ve hepsi boş onun için transferimde olmadı.sperm sayımızda 2 3 milyon civarıydı canım ben mersinde yaptırıyorum canım yeni prof.dr lar geldi belki duymuşundur kaan koca ve ahmet zeki ışık inşallah bize şans getirirler.

canım eylulum sıkma kendını uzme ne yapalım allahtan hersey ama sen doktora gıt yaa sonra baska bır problem olmasın canım benım ne yapalım takdırı ılahı boyle bız caresıne bakıcaz ınsaalh rabbım hepımıze verıcek hayırlısyla bebebeklerımızı canım

eylül canım moralini bozma tatlım ya ne yapacan senin yaşadıklarını hep yaşıyoruz 3 4 gün geçtimi adetimiz ümitleniyoruz Allah hakkımızda hayırlısını versin tatlım

ayyy ınsallah azracım ama hangı hastanede oldugunu bılmıyorum ben.senın kocan ılac yada bıtkı kuru ıcıyormu neden duusk oldugu bellımı spermlerının bızımkını umuttakı urolog var emre bey belkı ısmını duymusundur senınkı acıklanamayan sperm dusuklugu dedı fsh sı normal ama renkı fılm felan cekmedıler fızıkı kontrolde demıs varıskosen felan bır sey yok demıs canım benımkının spermlrı adetle canım tabı yınede cok sukur hıcte olmayabılrıdı dımı canım.ıste bakalım umıte dunyası ıste

aaaaaaaaa ne guzel hadı bakalım yetere selam soyle ılk defamı buluscanız canım

canım benim eşim hiç bişey kullanmıyor bundan 3 sene önce varikosel amelyatı oldu ama yine bişey yok bizim de kederimiz diyelim napalım canım hakkımızda böylesi hayırlıymış.

sağolun kızlar hepimiz yaşıyoruz bunları biliyorum ama yinede umutlanmıştım işte
bundan sonra adet gecikmesinin sebebi bebek olur inşallah hepimiz için

kızlar hadı ıyı tatıller sıze ben dah gırmem heralde canalrım benım allaha emanet olun bayyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…