Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

slllmm ben geldım kızlar

KIZLAR BU GÜN GİTTİĞİM MERKEZDEN MORALİM ÇOK BOZUK DÖNDÜM
DR BANA GENETİK TESLERİ YAPALIM BELKİDE SORUN SDECE EŞİNDE DEĞİL SENİNLEDE İLGİLİDİR
EĞER ÖLEYSE BELKİDE SANA BİR DAHA TÜP BEBEK DENEME BİLE DİYEBİLİRİZ DEDİ bilmiyorumkismilemafoldumben mafoldumben

yetercim inş öyle bir şey yoktur.ama çoğumuza o testi veriyorlar.bak ben de yaptırdım sonuç bekliyorum.rabbim yardımcımız olsun.moralini bozma.sen güçlübir kadınsın:)

sadece ihtimal bu herkes için geçerli üzme kendini canım
güzel düşün güzel olsun
allahın izniyle hiç bir sorunda yoktur inş.

yetercim inş öyle bir şey yoktur.ama çoğumuza o testi veriyorlar.bak ben de yaptırdım sonuç bekliyorum.rabbim yardımcımız olsun.moralini bozma.sen güçlübir kadınsın:)

sadece ihtimal bu herkes için geçerli üzme kendini canım
güzel düşün güzel olsun
allahın izniyle hiç bir sorunda yoktur inş.

iyi pazarlar KIZLARRRRRRR
ÇOK SAĞOLUN
BENDE BİR ŞEY ÇIKACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM AMA DR PAT DİYE BÖLE BİR ŞEY SÖLEYİNCE ŞOK OLDUM KAFAM ZATEN MEREZ KONUSUNDA KARIŞIK BİRDE BUNU DUYUNCA
RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI VERSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞ BİR SORUN ÇIKMAYACAK VE HER ŞEY GÜZEL OLACAK BENDE BU TEDAVİDEN SONRA MELEĞİME KAVUŞACAĞIM
İİNNNNNNNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

RABBİM BENİM GİBİ BEBELERİNİ BEKLEYEN TÜM KADER ARKADAŞLARIMINDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canlarım nasılsınızz ben biraz kötü bugün hiç halim yok sanırım gribi daha atlatamadımmm bide uykusuz gecelerrr ayaklarım ağrımaya ve kıraplar girmeye başladımmm ufff korkuyorummm erken doğum falan yapmam inşallahhhh

yetercim canım hiç kafana takma canım onları mutlaka istiyorlar ben neler yaptırmadımkiii ahhh ahhh hakında hayırlısı inşallahhh

azracım canım benim eşiminde 2 3 milyondu dr olmaz dedi ama oldu allah o kadar büyükkü belli olmuyooo dediğim gibi moral çok önemli tatlımmm

güllücüm canım çok saolll inşallah hep buralarda olucammm kız sizleri bırakırmıyım hiçççç :))) bu arada kimselere nasip olmamışşş :)))) neyse başka sefere havalar ısınınca artıkınnn :)))

geçmiş olsun yasemin dikkat canım
haftasonu kimsecikler yok (

valla bebişmi bebişlermi bilmiyoruz :))) aman bebiş olsun ya
kız bebişler dedin içinemi doğdu ((

bunlar şimdi yarın gelecek işe hepsi haftasonu olanları anlatacak şöyle oldu böyle oldu kaynanam kocam misafir temizlik vs vs :)))

bebekteyiz hoş geldinn
nevincim canımmmm belkide hayırlırlısı olsun bellimi olur belkide ikizdirler ne güsel olur ama allahım gönlünüze göre versin

yasemin bi kızım var benim bitane yeterli olacak
o songül hanım nerelerdesiniz kaynanacınlamı eğleniyorsunuz :)))

yyaaaaaaaaa moralim bozuldu ama şimdi iyiyim yani rabbim hakımızda hayırlı oanı versin iinnnnnnşş
dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…