Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yasemin bi kızım var benim bitane yeterli olacak
o songül hanım nerelerdesiniz kaynanacınlamı eğleniyorsunuz :)))

nevinnnnnnklava:klava:
off kocam almaya gitti:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
valla napcam bilmiyom çok zor bi kadınn çok zorrrrrrrr
ama anası napalımmm
doğurmuş sevdiğim adamıı ve ben o adama:asigim::asigim::asigim::asigim:
yaa düşün baazen şim diyoki keşke babam ölcene annem ölseydi:)))) ahhhh keşkealkisalkisalkis

iyiyim songülüm ama gelmedi o uyuz şey dün tekrar test yaptım maalesef negatif yine ama bir belirtide yok canım olmazsam haftaya gidicem doktora
sende iyisindir inşallah canım

cnmm yaaa psikolojimiz resmen bizle oynuyooo
hamile olmadığn esin o zman git bakalım doktoraa adet sökücğ verirlerr olmazsaa
bişey olmasındaa cnmm benimm üzülme sakınnn opuyorumnanaktan

kızlar burada yoksunuz ama haber vereyim dedim.allaha çok şükür kanamam kesildi.dün doktora gittik. kese şükürler olsunki hala duruyor.bir şeyler var ama bebeğimi tam göremedik.1 haftasonra gene gideceğiz. inşallah kalp atışını duyarız.yarın girmeye çalışırım.

cok guldumkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

ayyy ayşemm çok sevindim tatlımm
inşş sağlıklı bi şekilde kucaklarsın bebeğini
cnmm benim yaaa

aysem canim cok gecmis olsun
canim kanaman mi vardi burayi bi kac gündür takip dtmedigimden haberim yoktu.
simdi kanaman kesilmis ve kesen duruyormus buna cok sevindim ins..... ALLAHIM tamamina erdirir saglikla bebegini kucagina alirsin inssss kalp atisinida duyarsin canim kendine dikkat et
kanaman yogunmuydu canim azmi kac gün sürdü?

slm kızlar kocaelinden bayagı arkadaşlar var burda bende gebzeden bu mucadelenin içinde olanlardanım:)))

SÜPERRRRkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Temel akciğer kanseri olmuş ve doktorlar en fazla 2 ay yaşarsın demişler . Çaresiz kalan Temel nasıl olsa tedavisi yok bari son günlerimde hastane köşelerinde ziyanlık çekmeyeyim diye tedaviyi bırakmış . Köydeki herkese aıds olduğunu söyleyerek helalleşmeye başlamış . Herkes helalik veriyormuş ama aıdsli olduğunu söylediği için elini sıkmaktan kaçınıyormuş köylüleri . Bu durumun farkına varan arkadaşı dursun sorar ; ula Temel sen akciğer kanseri oldun ama herkese aıds oldum diyorsun böyle olunca kimse elini bile sıkmaya yanaşmıyor neden öyle dedin demiş . Temelde ula uşağım madem ölecez bari karıyı sağlama alalım dedik …

songülcüm geçer o günlerde:))) göz açıp kapayana kadar

ayşem çok sevindim yatarsan inş. hiç bişeycikte olmaz canım..

yarın 11 de bende bebişimi inş. görecem kalp atışlarınıda görürüz inş. çok heyecanlıyım

ahu bu fıkrada sizlere sabah işe gelenlere okuyun pazartesine ii gelir )

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

slm kızlar kocaelinden bayagı arkadaşlar var burda bende gebzeden bu mucadelenin içinde olanlardanım:)))

evet cnmm gebzeli çok burdaa
biraz önce başka topikte konuşuyoum hatun gebzeli çktı aynı yerde oturyomuşuzz kesin karşılaşmışızdır diyoo yani kesinnn
gebzeye lazım tüp bebek merkezii malesef

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar gunaydın haftasonu bayagı durgun gecmıs topıkte eeeeeeeeeeeee bız olmayınca pek gıren yokk
nerde o top nevııııııııııııın dokoramı gıttı ayy benım canım topuuuuuuuuuuuuuum
nevın yıne patlatmıs kahkaha sebebını
songulum canım hakkaten lazım buraya tup bebek merkezı yaaaaaaa.kaynanan geldımı canım cım
yasemen kız gecmıs olsun sımdı nasılsın canım
bır gebzelı arkadas daha varmıs baya kalabalık heralde kocaelı tarafında kısırlar merhaha xxneomuydu arkadasım
gızeeeeeeeeeeeeeeeeeem meldırrrrrrrr sevdaaaaaaaaaaaaa sızden naber
yeter canım canını sıkma bızdende ıstedıler gen testı oyle kotu dusunme bebem zaten cok dusuk ıhtımal genlerın bozuklugu canım yaptırman daha ıyı acabalarla yasamltansa test yaptırmak daha ıyı.merkez nıe ıcıne sınmedı
aysem hadı canım gozun aydın sen bol bol dınlen ınsaalh bebegın kalp atıslarınıda duycan canım benımmmmmmmm

sllmmmmmmmmm KIZLAR GÜNAYDINLAR OLSUN
YENı HAFTA GÜZEL HEBERLER GETıRSıN

SAĞOL CANIM EVET YZAPTIRIP KURTULUCAGIM

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…