yasemin bi kızım var benim bitane yeterli olacak
o songül hanım nerelerdesiniz kaynanacınlamı eğleniyorsunuz :)))
iyiyim songülüm ama gelmedi o uyuz şey dün tekrar test yaptım maalesef negatif yine ama bir belirtide yok canım olmazsam haftaya gidicem doktora
sende iyisindir inşallah canım
nevinnnnnnklava: klava:
off kocam almaya gitti:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
valla napcam bilmiyom çok zor bi kadınn çok zorrrrrrrr
ama anası napalımmm
doğurmuş sevdiğim adamıı ve ben o adama:asigim::asigim::asigim::asigim:
yaa düşün baazen şim diyoki keşke babam ölcene annem ölseydi:)))) ahhhh keşkealkisalkisalkis
ama anası napalımmm
yaa düşün baazen şim diyoki keşke babam ölcene annem ölseydi:)))) ahhhh keşkealkisalkisalkis
cok guldumkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
kızlar burada yoksunuz ama haber vereyim dedim.allaha çok şükür kanamam kesildi.dün doktora gittik. kese şükürler olsunki hala duruyor.bir şeyler var ama bebeğimi tam göremedik.1 haftasonra gene gideceğiz. inşallah kalp atışını duyarız.yarın girmeye çalışırım.
kızlar burada yoksunuz ama haber vereyim dedim.allaha çok şükür kanamam kesildi.dün doktora gittik. kese şükürler olsunki hala duruyor.bir şeyler var ama bebeğimi tam göremedik.1 haftasonra gene gideceğiz. inşallah kalp atışını duyarız.yarın girmeye çalışırım.
ama anası napalımmm
Temel akciğer kanseri olmuş ve doktorlar en fazla 2 ay yaşarsın demişler . Çaresiz kalan Temel nasıl olsa tedavisi yok bari son günlerimde hastane köşelerinde ziyanlık çekmeyeyim diye tedaviyi bırakmış . Köydeki herkese aıds olduğunu söyleyerek helalleşmeye başlamış . Herkes helalik veriyormuş ama aıdsli olduğunu söylediği için elini sıkmaktan kaçınıyormuş köylüleri . Bu durumun farkına varan arkadaşı dursun sorar ; ula Temel sen akciğer kanseri oldun ama herkese aıds oldum diyorsun böyle olunca kimse elini bile sıkmaya yanaşmıyor neden öyle dedin demiş . Temelde ula uşağım madem ölecez bari karıyı sağlama alalım dedik …
slm kızlar kocaelinden bayagı arkadaşlar var burda bende gebzeden bu mucadelenin içinde olanlardanım:)))
SÜPERRRRkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
SAĞOL CANIM EVET YZAPTIRIP KURTULUCAGIMkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar gunaydın haftasonu bayagı durgun gecmıs topıkte eeeeeeeeeeeee bız olmayınca pek gıren yokk
nerde o top nevııııııııııııın dokoramı gıttı ayy benım canım topuuuuuuuuuuuuuum
nevın yıne patlatmıs kahkaha sebebını
songulum canım hakkaten lazım buraya tup bebek merkezı yaaaaaaa.kaynanan geldımı canım cım
yasemen kız gecmıs olsun sımdı nasılsın canım
bır gebzelı arkadas daha varmıs baya kalabalık heralde kocaelı tarafında kısırlar merhaha xxneomuydu arkadasım
gızeeeeeeeeeeeeeeeeeem meldırrrrrrrr sevdaaaaaaaaaaaaa sızden naber
yeter canım canını sıkma bızdende ıstedıler gen testı oyle kotu dusunme bebem zaten cok dusuk ıhtımal genlerın bozuklugu canım yaptırman daha ıyı acabalarla yasamltansa test yaptırmak daha ıyı.merkez nıe ıcıne sınmedı
aysem hadı canım gozun aydın sen bol bol dınlen ınsaalh bebegın kalp atıslarınıda duycan canım benımmmmmmmm
Temel akciğer kanseri olmuş ve doktorlar en fazla 2 ay yaşarsın demişler . Çaresiz kalan Temel nasıl olsa tedavisi yok bari son günlerimde hastane köşelerinde ziyanlık çekmeyeyim diye tedaviyi bırakmış . Köydeki herkese aıds olduğunu söyleyerek helalleşmeye başlamış . Herkes helalik veriyormuş ama aıdsli olduğunu söylediği için elini sıkmaktan kaçınıyormuş köylüleri . Bu durumun farkına varan arkadaşı dursun sorar ; ula Temel sen akciğer kanseri oldun ama herkese aıds oldum diyorsun böyle olunca kimse elini bile sıkmaya yanaşmıyor neden öyle dedin demiş . Temelde ula uşağım madem ölecez bari karıyı sağlama alalım dedik …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?