Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ahh canım benim takma kafana bu kadar hayırlısı olsun gizemim geçmiş olsun dikkat et kendine

MELDıR bu ay çok çok umutlanmışım meğer farkında olmadan sabah 4 de eşimi işe gönderdim karnım hafiften ağrıyodu uyudum tekrar rüya görüyorum hamileyim daha karnım küçük seviyorum konuşuyorum fslsn sonra gittim kuyumcudan saat aldım ama rüyamda bile karnım ağrıyodu zaten offf yaaaa
meldir çok üzgünüm yaaaaa ((((((((((((((((

günaydın kızlar
gizemim üzülme canım (
bi doğum yapsan adetlerin buakdar sancılıda olmaz inş..
kızlar dra giderken ayakkabının altına isimlerinizi yazim en iisi ama kışlıklarada yazılmazki :)
gece yatakta gene isimlerinizi tek tek saydım...allhım duy sesimi

sağol nevinim allah razı olsun rabbim inşşaalllaaahh dualarımızı kabul eder

canım gizemcim lütfen üzülme elbet olacak sen daha yolun başındasın sabırlı ol ...

Gızemcım gecmıs olsun canım uzme kendını neyapalım canım bızım elımızden bır sey gelmıyorkı keske gelse ama bızler bılıyon aracıyız canım verıcı allah canım beklemesenız olmazmı bır daha bır sperm testı yaptırın zman kaybetmesenız canım.uzme kendını bızler hanı demırdendık kalbımızede zırh gıydırmemız lazım canım yıkılmak yok yola devam sloganımız buu unutma bebgım canım benım

Dısın neden agrıyor senındı demı gecen dısı kırılan ondanmı canım gıtsene doktora yaa aksamları darıcadakı dıs hastanesı acık oluyor bılgı al dolgu yapılıormu madem ısın yogun aksamı ogren bebgım sallama dıs agrısıda hıc bırıne benxemıyor allah sıfa versın canım

güllüşüm sağol kuşum bi bakarım diş hastanesine zaten tanıdık var orada eşim arar sorar
ama inan karnımın ağrısı dişi unutturuyo böyleyken işe gelmekten nefret ediyorummmm
tatlım sen beni merak etme toparlarım ben kendimi çabuk atlatırım

güllüşüm ilaç kullanıcakya eşim ilaçları kocaelide bulamadık hiç bi eczanede yok bursadan getirtiyo eşimin babası 4 kutu yani 11 hafta onları içmeden gitmez bi daha eşim test yaptırmaya
dur bi bakalım ama 1 kutusu bitsin belki ikna ederim ben onu

Evet canım sız gıdelı bayagı oldu yaa keske erkenden baslayabılseydınız neyse hyırlısı boyleymıs demekkı canım benım yanı 1 kutu yedır denettır bellı olmazmı 1 ayda canım ya

ancak uyanabildim ve size güzel bir başlangıç yapalım dedim ve HEPİNİZE

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanGÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gızemcıĞım geÇmıŞ olsun

eylülcüm nbr nasıl oldun varmı bi gelişme
fatma hoşgeldin nbr
eda hanım nasılsınız geçen tripler yapmışsınız :)) noldu kız

eylülcüm nbr nasıl oldun varmı bi gelişme
fatma hoşgeldin nbr
eda hanım nasılsınız geçen tripler yapmışsınız :)) noldu kız

Hoşbulduk canım ya akşamları giriyorum ama hiç kimse olmuyor bugün değişiklik yapayım dedim ve sabahtan girdim bende bir kayınvalide var hep onla uğraşıyorum en kısa zamanda alt daireden taşınmam gerek yoksa öldürecek bu kadın beni

meldirim canım nasılsın bak senin diş ağrıların gizeme gitti...nasıl oldu anlamadım :)))

ay çok zor ya en güzeli hepsine uzak :))) allah yardımcın olsun ya

merhaba herkese nasılsınız kızlar
güllücüm çok yorgunmuşsun misafirlerin varmış bayaaaa kalabalıkmış naparsın işte eve büyükler gelince hep böyle oluyor
gizemim kız sen adet oldun bende halen tık yok bu ay olmasa bile canım her ay yeni bir umut vardır hepimiz için
nevinim bebişini gördüm maşallah çok tatlııııı:))) allah sağlıcakla doğurmanıda nasip etsin
biricim nasılsın canım gittin mi doktora kaç kese var belli mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…