Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sanada günaydın fatmanur nasılsın canım kv yanındaymış ben ayrı oturuyorum ama zordur beraber oturmak eminim büyükler olunca zor oluyor zaten arada bir gelip gitmek iyide sizin gibi hep beraber zordur zoooor

eda hem keseleri gördük hemde kalp atışını canım şükürler olsun
geçen yazdınya sıkıldım ben topicten çıkıyorum felan o uzun saçlarını çekecem :)))

:roflol:sağol canım ama bu kadın beni cidden öldürecek sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kocamdan çocuk hediyesi kayınvalidesiz bir hayat isteyeceğim

ahahah fatma çok güzel bir hediye istemişsin
bebeğini tek büyüt en güzeli onlar olunca hiç bir tadı olmuyo valla ben yaşadım...

ayyyy!yarın bitanem yaaaaaa!ben çook korkuyorum ya

ama biricim öyle deme biz geyik yapıyorduk kimse yoktu topikte güllüyle takılıyorduk zaten sizler gelincede konuyu kapattık bunda kızacak bir şey yok bence....

ama biricim öyle deme biz geyik yapıyorduk kimse yoktu topikte güllüyle takılıyorduk zaten sizler gelincede konuyu kapattık bunda kızacak bir şey yok bence....

ayyyy inanırmısın muhabbeti kim yapıyodu hatırlamıyodum bile inan kızmış olsaydım isimleriniz aklımda kalırdı.hem olmuş bitmiş bi olay isimde yok vermedim neden hemen alınıyorsunuzki anlamadım.kızıpta ne yaptım anlamışda değilim.

gunaydin kizlar...
nevinim nasilsin canim? ne guzel keseyi gormussunuz

gizemim canim gecmis olsun.

eylul canim sen nasilsin, adet oldunmu?

haticem hoşgeldin canım adet olmadım halen sen nasılsın yoğunmusun yine canım

heyecan vardır ama korku olmasın neolur inşallah herşey güzel gidiyordur bence senin ikizlerin olucak ne güzel olur dimi minik iki tane bebiş sağlıcakla gelsinler inşallah canım

ayyy cnm benim bu iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim.darısı sana olur inşlh hytm ya:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…