iim bitanem çooook sewindim keseni görmüşsün ihiiiiiiiiiiii nedüseeel darısı bana=))ne tribi be?eylülcüm nbr nasıl oldun varmı bi gelişme
fatma hoşgeldin nbr
eda hanım nasılsınız geçen tripler yapmışsınız :)) noldu kız
ay çok zor ya en güzeli hepsine uzak :))) allah yardımcın olsun ya
:roflol:sağol canım ama bu kadın beni cidden öldürecek sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kocamdan çocuk hediyesi kayınvalidesiz bir hayat isteyeceğim
ayyyy!yarın bitanem yaaaaaa!ben çook korkuyorum yamerhaba herkese nasılsınız kızlar
güllücüm çok yorgunmuşsun misafirlerin varmış bayaaaa kalabalıkmış naparsın işte eve büyükler gelince hep böyle oluyor
gizemim kız sen adet oldun bende halen tık yok bu ay olmasa bile canım her ay yeni bir umut vardır hepimiz için
nevinim bebişini gördüm maşallah çok tatlııııı:))) allah sağlıcakla doğurmanıda nasip etsin
biricim nasılsın canım gittin mi doktora kaç kese var belli mi canım
eda hem keseleri gördük hemde kalp atışını canım şükürler olsun
geçen yazdınya sıkıldım ben topicten çıkıyorum felan o uzun saçlarını çekecem :)))[/Qam ben o an için çıkıyorum ben dedim.hep yemeklerden bahsediyolardı canım çekti kızdım=)))
ayyyy!yarın bitanem yaaaaaa!ben çook korkuyorum ya
Günaydin arkadadslar .Ne güzel böyle grup gibi olmussunuz.Bende size katilabilirmiyim.
:roflol:sağol canım ama bu kadın beni cidden öldürecek sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kocamdan çocuk hediyesi kayınvalidesiz bir hayat isteyeceğim
eda hem keseleri gördük hemde kalp atışını canım şükürler olsun
geçen yazdınya sıkıldım ben topicten çıkıyorum felan o uzun saçlarını çekecem :)))[/Qam ben o an için çıkıyorum ben dedim.hep yemeklerden bahsediyolardı canım çekti kızdım=)))
hehe niye çok güzel işte:)) ozman tv de izlemeyelim eda ya bende diziler genelde yemek masalarında geçiyor ve yemek programları felan of offff
annem bu bebişe çok farklı ya hergün bana yemekler yapıyo davet ediyo :)))
Günaydin arkadadslar .Ne güzel böyle grup gibi olmussunuz.Bende size katilabilirmiyim.
katıl tabiiki hemen gir konulara :)))
senin durum ne peki tedavi felan ?
ama biricim öyle deme biz geyik yapıyorduk kimse yoktu topikte güllüyle takılıyorduk zaten sizler gelincede konuyu kapattık bunda kızacak bir şey yok bence....
hehe niye çok güzel işte:)) ozman tv de izlemeyelim eda ya bende diziler genelde yemek masalarında geçiyor ve yemek programları felan of offff
annem bu bebişe çok farklı ya hergün bana yemekler yapıyo davet ediyo :)))
katıl tabiiki hemen gir konulara :)))
senin durum ne peki tedavi felan ?
herkesin farklı geçer gebeliği sen atkilenmessin ben etkilenirim nevin.ayyy nekadar uzattınız ya
heyecan vardır ama korku olmasın neolur inşallah herşey güzel gidiyordur bence senin ikizlerin olucak ne güzel olur dimi minik iki tane bebiş sağlıcakla gelsinler inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?