kim kime kızıyo ne olmuş meldir biricim kızlar yolarım saçlarınızı heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sizi gidi sizi
ağrım geçti oh oh oh oh ağrım geçti ohohohoho
kim kime kızıyo ne olmuş meldir biricim kızlar yolarım saçlarınızı heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sizi gidi sizi
ağrım geçti oh oh oh oh ağrım geçti ohohohoho
biricim karnım ağrıyoduu dişim ağrıyodu şimdi bi yerim ağrımıyoooo hihihiiih
gel göğsünde ağlıyım hihihhihi
Cevabiniz icin tesekkür ederim.Benim bugün 12. günüm heyecanla persembeyi bekliyorum.Hic test yapmadim:Sadece kan vermeye gitmeyi bekliyorum.Bu gece dogru düzgün uyuyamadim.Düsünmek istemiyorum ama elimde degil.Benim ikinci denemem ve dondurulmuslarim.Türkiyede olsam bugünde gider test yaptirirdim ama burda o imkanlar yok.Sana verdikleri randevudan haric gidipte ben bugünde test yaptirmak istiyorum diyemiyorsun.Gecen denememde 10. gün lekelerim gelmeye baslamisti.Test günü adet oldum.Simdi allaha sükür öyle birsey yok ins olmazda.Transferden beri olan kasik agrilarim bugün daha rahatladi.Sizce bu sefer olmusmudur.
bungee 12günde çıkar canım ama bekletiyolar sen işte
e kanamada yoksa tutmuş gibi valla
kız eda ne kalp kırması alıştırma yapıyom sana :)
vay bütün hatunlar burada
dün kan verdim dra göstercem bugün snuçlar
kız beni çağırdı kan vermek için uyanık bi kadın benim yerime kan vermiş:))) kıza dedim beni çağırdığını söyledin sen geçtimi sıram adımı söyledim bi bağırdı kadına kalk dedi kızdı :)))) çok güldüm yaa
bungee inşallah sonucun pozitif çıkar canım herşey yolunda giderde sağlıcakla hayırlısıyla kavuşursun bebeğine.....
biricim inşallah yarın güzel haberler alırsın canım benimmmm...
gizemim afiyet olsun canım öpüyorum seni....
kız güllü bugün ismin altta var ama sen yoksuuun nerdesin yaaa....
meldir sende yemeğe gideceksindir şimdi afiyet olsun ....
nevinim bebişin varken ne güzel işte annen yemeğe çağırıyor senin kalan 8 ayda da sırtın yere gelmez artık...
haticem kendine iyi bak canımmmm....
ben şimdilik çıkıyorum kızlar misafirliğe gidicem hep nevin mi gidecek:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?