Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

HEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
savunun ulen ben geldim
kız güllü valla geberticem seni hee ben sana demiyomuyum herkes gelince bana bi alo de diye yaaa
ağrı sancı faturaların arasında kaybolmuşum zaten yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kim kime kızıyo ne olmuş meldir biricim kızlar yolarım saçlarınızı heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sizi gidi sizi
ağrım geçti oh oh oh oh ağrım geçti ohohohoho

kalbinizi yerim unen sizin harika bacılarım bnm
kuzucuklarım
aferin size aferin :))))))))))))))))))))))))))))))))

biricim karnım ağrıyoduu dişim ağrıyodu şimdi bi yerim ağrımıyoooo hihihiiih

gel göğsünde ağlıyım hihihhihi

ya bana 10 dk müsade ama kimse kaçmasın olurmu gelicem hemen
yemek yemem lazım yoksa bana kalmaz
tamamı şekerciklerim benimmm

biricim, bungee, eylul08+, meldir+, nevin_+, talya83+

Cevabiniz icin tesekkür ederim.Benim bugün 12. günüm heyecanla persembeyi bekliyorum.Hic test yapmadim:Sadece kan vermeye gitmeyi bekliyorum.Bu gece dogru düzgün uyuyamadim.Düsünmek istemiyorum ama elimde degil.Benim ikinci denemem ve dondurulmuslarim.Türkiyede olsam bugünde gider test yaptirirdim ama burda o imkanlar yok.Sana verdikleri randevudan haric gidipte ben bugünde test yaptirmak istiyorum diyemiyorsun.Gecen denememde 10. gün lekelerim gelmeye baslamisti.Test günü adet oldum.Simdi allaha sükür öyle birsey yok ins olmazda.Transferden beri olan kasik agrilarim bugün daha rahatladi.Sizce bu sefer olmusmudur.

ayyyy cnm benim ya!inşlhhhhhh olmuştur demekten başka hiçbişey gelmiyor içimden inşlhhh hayırlı haberlerini alırızz=))bizi haberdar et bak!

bungee 12günde çıkar canım ama bekletiyolar sen işte
e kanamada yoksa tutmuş gibi valla
kız eda ne kalp kırması alıştırma yapıyom sana :)

vay bütün hatunlar burada
dün kan verdim dra göstercem bugün snuçlar
kız beni çağırdı kan vermek için uyanık bi kadın benim yerime kan vermiş:))) kıza dedim beni çağırdığını söyledin sen geçtimi sıram adımı söyledim bi bağırdı kadına kalk dedi kızdı :)))) çok güldüm yaa

bungee inşallah sonucun pozitif çıkar canım herşey yolunda giderde sağlıcakla hayırlısıyla kavuşursun bebeğine.....
biricim inşallah yarın güzel haberler alırsın canım benimmmm...
gizemim afiyet olsun canım öpüyorum seni....
kız güllü bugün ismin altta var ama sen yoksuuun nerdesin yaaa....
meldir sende yemeğe gideceksindir şimdi afiyet olsun ....
nevinim bebişin varken ne güzel işte annen yemeğe çağırıyor senin kalan 8 ayda da sırtın yere gelmez artık...
haticem kendine iyi bak canımmmm....

ben şimdilik çıkıyorum kızlar misafirliğe gidicem hep nevin mi gidecek:)))))

newin tutmuş diyorsa doğrudur inanın bana.başım ağrıyo dedim tamam hamilesin dedi=)))

ohhh ii gezmeler bitanemmmm:)

eda :))))
kızımın gözleri ela açık kahve bişey saçlarıyla aynı kumral gibi rimelimi sürüyo siyah kalem sürüyo hiç yakışmadığnı söylüyorum siyahın
şimdi benden dra gidecn dönüşte bana kahve göz kalemi ve kahve rimel al diyor :))))

eylül bende geliyom dur bekle :))) ben evde oturacam siz gezeceksiniz olurmu ya hiç :)))
haticecim çalışıyonmu yoksa facebuuuuuuuuuk mu :))))))))
gizem gir kontrol et canım:)))

kız nevin bu yaşta çocuğa makyajmı yaptırıyosun
kirpikleri dökülür valla yaaa
eylülümmm kuzum yerim ben seni gez gez bnm yerimede gezz

bungee cnm umutlandırmış gibi olmayayım ama sanırım tutmuş cnm

hatçemmmm seni seviyorummmmmmmmmmmm

biricim benim bu ay ne belirtilerim vardı ama hepsi psikolojikmiş yine (((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…