Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ayyyyy!kızın kaç yaşındakiiii senin?

sıkma o tatlı canını çoooook gençsin çooook herşey güsel olucak herşeyin zamanı warrrrr :=)

kız yaptırırmıyım hiç delimisin :))
kahve olunca izin vereceğimi sanıyor canım :)))
eda kızım 10 yaşında
onlar offline takılıyolardır :))) biraz fesatlık yapim ahahahahha
gizem en çok aha şu eda takılıyo :))))

ayyyyyy!sen ne ispiyoncusun kızzzzzzzz=)))eweeet ben şuan faceteyimmm ihiiiiiiiiiiiiiiii

bak gizem yakaladık bitane
zaten şu altta görünüp yazmayanları bilki facede ya yorum yazıyoalr yada video izliyolar yada chat çet dedikodu :)))

eda müslüm eklemiş huahuahuahuah
ya evet genç sayılırım 25 oldum yaa artık zamanı değilmi ben eskiden böle değildim ne zaman tüp olması gerektiğini öğrendim çok istekli oldum ne bilim yaaa

kız nevin nerdeler ben açtım face göremiyom hele o songülü bi yakalıyım

bu gece songülü gördüm rüyamda :))))

hadi ben çıkıyom görüşürüz kızlar...
gizem olacak inş. canım allahım nasip edecek hepinizede inş.

drdan sonra biraz alışveriş yapim bende sıkıldım

gizemcim aklıma gelmişken kızlara kızıyon :)) fbdeler diye
sende geçen demiştin açık benim hep oyun oynuyom :)))
liderimiz yaparsa bunlardanda ne bekleyebilirsinki
eda hızını görelim şekerim ben çıkıoyrum buralar sana emanet gizışum hasta formdan düşmüş:)))

kız nevin ben hep oynamıyom delüüü
bugün ekiyom tarlayı yarın topluyom hahahahahha
lak lak yapmıyom yani okadar vaktim yok
hadi git gel şekerim

biricim nette sorun oldu şeker buradan devam ederiz

ayyyyyyyyyyyyyy!bu kızlar hep ispiyoncuuuuuuuuu=)varya haytta sewmem ha bu adamı müslümün yüzünden işten çıktım ben ben radyoda dj dim patron aradı müslüm çal dedi çalacan çalmıcam adama kafa tuttum çalmadım çantamı aldım çıktım:)))facete yayınladım ama şarkı süperrrrrr!!!! Bu sabah yalniz uyandim Sensiz olmaz, sensiz olmaz Tanidik kokular yok Sensiz olmaz Kahvaltim anlamsizdi Sensiz olmaz, sensiz olmaz Ilk sigaram bile tatsizdi Sensiz olmaz Anlasilan alismisim Sensiz olmaz, sensiz olmaz Bir verdiysem iki almisim Sensiz olmaz Ask bir de...ngesizlik isi Sensiz olmaz, sensiz olmaz Dengeye dönüsen bir sevgi Sensiz olmaz Yine kendi kendime sormadan duramadim Niye seni böyle istiyorum diye bulamadim Yalnizlik zor, sokaklar çikmaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Hep tekdüze, hersey dümdüz Sensiz olmaz Anlamak çözmeye yetmez Sensiz olmaz, sensiz olmaz Biraz telasli, huzursuz Sensiz olmaz Yine kendi kendime sormadan duramadim Niye seni böyle istiyorum diye bulamadim Gece gelmis, yatagim bos Sensiz olmaz, sensiz olmaz Sen uzaktasin, ben uzanmis Sensiz olmaz Anlamak çözmeye yetmez Sensiz olmaz, sensiz olmaz Biraz telasli, biraz huzursuz Sensiz olmaz Yine kendi kendime sormadan duramadim Niye seni böyle istiyorum diye bulamadim:))))))))))))))ihhhhi

ohhhhhhhhhhh!sen gez gez eda gizem hasta buralar sana emanet görüyosunuz dimikızlar hatunu:)

Arkadaslar bana destek oldugunuz icin hepinize tesekkürler.Allahim tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün.

uleeeen nevin, ne gunahimi aliyon... bugun fb ye hic girmedim :) vaktim yok, vakit bulabilsem buraya yazacam..

bungee cnm ne demek yaaaa
sen hep katıl cnm bize burası çok eğlenceli ve bilgili arkaaşlarla dolu
hertürlü yanındayız merak etme

eda yaa şarkının hepsini yazmışınyaaa
ya bnm facede bi sorun oldu açılmıyo
açılsın dinlicem şarkıyı

hatçem sen bakma nevin cadısına yaaa
ben seni biliyo kuzummmm
nevin anca gezer girsin bi yere çalışsında göreyim ben onu huahuahuahuahua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…