Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ahhhhhhhhha ahhaaaaaaaaaaa=)))

kızancıklarrrr ben çıkıyoruum.annemle babam kızıyo bizle hiççç sohbet etmiyorsun diyolar nhaklılar dimi ama:)öpüyorummm sizi güseller:)bys

aaaaaaaaaaaa selam ayse sen nasılsın valla kızlar senı soruyor bende senın asıstanın gıbı cevap verdım canım bugun nasılsın canım
yaaaaaaaa gızem bugun nette sorun var kardanmı nee bır gelıyor bır gıdıyor
gezın bakalım eylul ve nevın hanımlar bızde essek gııb calısalım dımı
kola gelsın hatcem ıyısındır ınsallah

bırıcık gorusmemden gıttın neyse hadı bakalım gırersen gorusruz gorusemezsek yarın ııyı haberlerını beklıoruz canım benım

ben geldimm yemekten bu gün kaçamak yaptık dışarı çıktık :) çok mutlu oldum sanki işe yeni gelmiş gibi :)

gullucan iyiyim canım kanamam kesildi doktor keseyi gördü.bebeğim 1 hafta geriden geliyor.daha kalp atışını duymadık. iğne ve ilaçlara devam ediyorum.cumartesi kontrole gideceğim.bakalım hayırlısı.inşallah duyarız minik kalbinin sesini

ayyyyyyyy tayzesı onu yer yer bıtırır.cocgum benım allahın ıznıyle hıc bır sey olmıcak canım gonlunu ferah tut ıstırahat et ınsaallh hakında rabbım hayırlsını nasıp etsın canım

nasıl oluor anlamıyorum ben gelınce herkesın ısı oluyor ben olmayıca mıllet hep burda nasıl ayarlıyonuz valla helal olsun sıze ben kacara baska yerlerde bıraz gezeyım barı boyle bos sokakta tek basına gıbıym topıkteeee

yat kız keyfıne bak buzmanlardakı keyfı baska zman bulamazsın canım sen ogretmenmısın raporlumuydun canım bu surecte

kıss güllü kimse yazmıyo diye arada bakıyorum bende ...iş yerindeki arkadaşlarla gittik yemeğe :)
ayşem inşallah her şey çok güzel olacak...

Kız bende baksana mıllet bız gelıyoz kacıyor heeeeeeeeee aaaaaaa bak sımdı sınırlenmeye basladım heeee:::::::)))))))))

ayşem kuzum herşey güzel olucak merak etme sen cnm bnm

güllüşüm ben sana çok yazdım ama sen yoktun ben napim hala kar varmı kız cadı hava durumunu bi ver bakim bana

meldirim kuzum oh ne güzel afiyet olsun cnm bnm

ben ara ara buradayım şekerler kargolarım var onları bi hazırlayayımda geliom birazdan

Canım gızemım napım bnde topıkye yogunluk varken yoktum ısım vardı baznde net gıttı
evet sulu kar yagıyor burda hemde sabahtan berı canım cok yaĞmur yagıyordu ve sonra karlı sulu oldu hehhehh ınsaalh cok yagar bukez ıse gelemeyız ınsaallah canım
meldır ıyı olmus kızz oyle ımkanın varsa gıt bazen dısarı aman sankı dunyaya bırdaha gelcez hıhıhıı

Huhuhu bende burdayıııııııııııııııııııııııııım hadı gızem sende gel demırbaslar buraya eller havayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…