Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

slm kıslar araştırırken biyerde okdum,lucrini ben adet olana kadar kullanılacak biliyodum,preglyn ve Puregon adetken başlancak sanırım ama lucrinede devammış öylemi??
kaç iğne vuracağız yanii,yardımcı olursanız sevinirimm..

güzgüzeli durum herkeste farklı oluyo cnm dr ne derse onu yapacağız okiş

güllüşüm hava durumu için merci cnm sağolasın hihihiihih
kız yollar kapanmıyo cnm kocam rezillik çekiyo valla tüm gün kamyonla hep aklım ona kalıyo hee yağmasın dursun artık yaaa

burda da biraz yağmur yağdı geçri ama yarın kar sizden bize doğru gelecekmiş bakalım nasıl olur yollar gecen sefer rezil olmuştuk

gülgüzeli bende göbekten çok sakınmıştım koldan çok olduma ama göbek diyince ıhhh

ayy banada kriz gelmişti gülmekten iğneyi yapamamıştı demekki aynen sinirler yıpranıyor allah yardımcımız olsun bakalım donmuşlarda neler verecek dr. ilaç olarak ....

gizem kır kafamıı benim
bende kurtulim sen de :)))
napim cnm ya evdeyimmm
siz nasılsınız okuyodum geçmişii

nevin sultan nasıl gördün rüyanda anlat bakem:)))

Kız meldır aaaaaaaaa aynen bende oyle olmustum kız
esıme dıyom dur gulmekten gobegım sallanıyordu oda tabıkı vuramıyordu sonra neyse kendımı tutyrdum ama o ıgneyı soktugunda ben baslıyodum gulmee hakkaten kız ınsana bır delılık gelıyor yaaaaaa off bır daha bastan gobekten keske koldan olsak yaaa

Kız songul nerdesın bakım sen bugun napıon evımı kırklıyon kız nıye hıc ugramıon buraya yaaaaaaaaaa kustum sana

Kız songul nerdesın bakım sen bugun napıon evımı kırklıyon kız nıye hıc ugramıon buraya yaaaaaaaaaa kustum sana

küsme arkadaşım ya
geç kalktımm bugünn
şimdi de ütüyr ve yemeğe girişicem maleseff(((
grşşş kıslarr öpüyorumm hepinizi geliyorum yazdıklarınız okuyorum hep ama kimse olmuyoo geneldee
neyse kendinize ii bakınnn
:1hug:

Kıslar kıslar gelemmı yanagızda opemmı kız anazın konunda ben soguktan olemmı
haydeeeeeeeee halayı ben kafayı yedıım

ben göbekten kan sulandırıcıyı yapmıştım diğer iğneler kalçadan oldu koldanda çok vurdu eşim kendime yapmam mümkün değil zaten :) o yaparken bile içim kalkıyor

Songul hadı halaya nereye gıdıyon kız bu sogukta ne utusu aman bosver gel bak halay bası gızem meldır gullu songul hadı gel canım oynayak aman hep aglıcakmıyız

of yaaaaaaaaaaa bi yakamı bırakmıyolarki iki laf edeyim yaaa
sinirim hopladı yine valla heeeeee

ben de esıme vurdurdum ama saat 2 de ıgnem vardı 3 gun ıste ben vurdum ama nasıl vurdum bırde bana sorun ılk gun okadar yavas soktumkı gobegıme ayyyy ozman daha cok acıyor ama dıgerlerını hızlı vurdum ozman acımadı zaten o ıgneler yumurtam catlamsın dıye vurulanmıs.fostımonları vuramazdım cunku onlar cok yakıyordu allahtan esım vurdu sagolsun

sakınles gızemım oyle apma bebem zaten mels donemındesın bırazda ondan sınırlıısn canım benım

kızlar nasılsınızzz bakalımmm ben bugün biraz geç kaldımmm dünde yoktummm zaten koçiş evdeydiii hastaneye gittik geldinnn tahlillerim vardııı onlar içinnn pc nin başına o geçti malesefff bende giremedimmm tabii neyseee keyifler yerindedir inşallahhh canlarımmm

ııyız anne adayımız nasıl tahlıllerın ıyımı canım ay ozluyom senı hee elınden geldıgıı kadar gırmeye calıs canım ne yapcan evde kocan oldumu tabı zor ben hıc gıremıyorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…