Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

düllücüm canım saol bitanem bende sizleri özlüyorum valla tahlilleri 1 dahaki haftaya alcam canım şeker yüklemeside yapacaklarmışşş bakalımm sen nasılsınnn canım nasıl gidiyooo bakalımmm

ben geldim hoşgeldim
nbr yasemin bu niye yok diye düşünmüştüm sabah neyseki açıklama yapmışsın bugün

hosgeldın kız nevın topladınmı carsıda ne varsa bugunde aldıklarının fotolarını cekte gonder bakalım kız hehheeh
kız yasmen ask olsun oyle sey olurmu yazım hatasından ne olcak canım benım nıyet ıyı olsun ınsan oyle seye darılırmı ayyyyy canım ben nelr yapıyom kv geldı cok yogumun yaa mısafır gelmıyor gelmıyor geldımıde bırden hepsı bır gelıyor dun aksam 12 ye kadar kosturdum evde yattım dınlenemeden geldım ıste cok sukur saglımız yerınde
seker yok dımı sende canım olcmek ıcınmı seker yuklıcekler canım

ayyyyyy kızlar sayfamız cok sukur 900 lere geldı surda 1000 ne kaldı benım tranfer oldugum zman acmıstı topıgı gızem ogunden bugune su sayıya bak masallah valla ınsaallah 10000lerıde goruruz he beraber

canımmmm nevincimmm h. bulduk canımmm ne yapalım koçiş evde olunca ya kavgayla alıyom pc yi yada aman o otursun başına diyommm ne yapalımmm sen neler yaptın bakalımmm

güllücüm yok sanırımda gebelik şekeri çıkmışlarmı die kontrol edeceklermiş canım

yenibirgün tebrikler canımmm allah analı babalı büyütür sağlıcakla kucağına almayı nasip eder rabbim inşallahhhh

yenibirgün gözün aydın canım
yasemen iiyim dün bebişin kalp atışlarınıda duydk çok şükür

yenı bırgun 7,gunmu bellı oldu hamıle oldugun canım anlamadım ben bundan bır sey
canım gozun aydın tekrar allah 9 ay sonra kucagına almayı nasıp etsın hayırlısıyla canım

gezip gezip gelenlerrrrrrrrrr...hoşgeldiniz efendimmmmm=)ii geziyon ha newoş beni yerimden bile kaldırmıyolar yarından sonra kimse tutamaz beniiiiiii:)))heytttttt çekilin lennnnnnn diyiip dalıcam yollarraaaaaaa:=)

edoşşş bende bi aydır evdeydim bi anneme gidiyodum başkda biyere gittiğim yoktu
yapıştık yataklara kanepelere ya
dünden itibaren azat edildik :)))
ama genede dikkat ediyorum zaten başım dönüyor pek bişey yapamıyorum valla

yenı bırgun 7,gunmu bellı oldu hamıle oldugun canım anlamadım ben bundan bır sey
canım gozun aydın tekrar allah 9 ay sonra kucagına almayı nasıp etsın hayırlısıyla canım

nerden çıktı 7.gündemi belli olduğu kız :)))
öyle bişey dememiş sonucunu aldığı tarihi yazmış sadece :)))

Ben cok heyecanliyim gunlerim azaldi 8. gunum tedavide bugun . 4 yumurtam gelismis 1 tanede kucuk var hepsi bu . uzuldum ama napalim yacak birsey yok deneyecegiz bakalim.

arkadaşlar ben sonuç aldım 26/01/2010 tarihinde sonuc pozitif

GÖZÜN AYDIN CANIM SAĞLICAKLA KUCAĞA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM :teytey::teytey::teytey::lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…