Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ben 15gündür annemlerde kalıyorum çoook sıkıldım ya yarın ewime geçicem

Ben cok heyecanliyim gunlerim azaldi 8. gunum tedavide bugun . 4 yumurtam gelismis 1 tanede kucuk var hepsi bu . uzuldum ama napalim yacak birsey yok deneyecegiz bakalim.

üzme kendini ne dedim pozitif düşünceksin ama:)o küçüğüde say o büyür herşey güsel olcak korkma önemli olan kalitesi sayısına takılma fazla olurmu hayatım?

biricim hg cnm.nasılsın?nasıl gidiyor hamişlik?allahım yardımcın olsun

Ben cok heyecanliyim gunlerim azaldi 8. gunum tedavide bugun . 4 yumurtam gelismis 1 tanede kucuk var hepsi bu . uzuldum ama napalim yacak birsey yok deneyecegiz bakalim.

üzme kendini canım nasibi varsa olur ya.inş. güzel sonuçlarını yazarsın sende

kız songülll ütü yemek bittimi şekerim

neeee büşürdüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnn :)))))))

ama şimdi eda kaçar yemeğe dayanamıyor hatun :))

kıss nevin bacısı sen de süslüsün :) ben teracotta allığa taktım kafayı belki 2 saattir yorum okuyorum sen kullanıyor musun ? yada arkadaşlar aranozda kullanan var mı ışıltılı hafifi şeftali bronz tonlarında bir allık konuya bakın yaww tüpçülerrrr huuuu :))

bende şeftali tonlarını kullanıyorum hafif ışıltılı simli diğer tonlar güzel olmuyor bencede
bu ne marka oluyo ben loreal maxfactor birde maybelline alıyom

ama şeftali tonları ağırlıklı olamsın pembe tonu daha yoğun olsun canım

hımm bende yanaklarım kızarıyor diye biraz daha bronzer gibi olsun diye düşünmüştüm ilk pastel çıkarmış teracottayı netten baktım güzel görünüyor fiyatıda uygun bu arada flormar türk markasıymış ve gebzede üretiliyormuş huu gizem-güllü haberiniz var mı ?
tşk. ederim nevincim mucksss

teracotta dediğim allık tipi canım marka değil bronzerda yeni öğrendim bronz pudralara diyolarmış hep tüp tüp kafayı yiyecem kendime eğlence arıyorum :)

aa herkes nereye kaybolduuu yaa rahatsız mı oluyorsunuz yoksa arkadaşlar başka konularda sorular soruyorum ben sorunca herkes kaçtı ....

huuuuuuuuuu evet canım flormara bız yemek sırketınde gısacıyken yemek satmıstık
cok gıcık bır muduru var hıc unuturmuyum canım bnım
benım dogal allıgım var oyuzden allık felan kullanmıyorum canım hıhııhııh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…