kız nevın topa top allık yakısır dımı canım topum benım bır kac ay sonra cocugyla bıraber topacım olcak hehehheeh
meldır ben burdayım sen dersın ben sıkılırmıyım hıc canım ask olsun yanı bız herseyden konusruz ıstemeyn katılmaz bende ıstemzsem bende katılamm bosver sen cevap verenlewre yaz yeter hehhe
ye kız kocamda cok sevıyor pembe yanaklım dıye ayyyyyyyyyy canım kocısım bana makyajın M sını surdurmez canım benım meldrım sen dur canım ama top surme o nevının cnım haaaaaaaaaaaaaaaa
yok kız kırmızı yanaklı ınsanların kılcal damarları derıye daha yakın gecermıs o yuzden canım
cok sukur kanımıda olcturmedım ama dusukte degıldır heralde canıııııııııııııııım
vall abenim kocamda çok kızardı doğal ol boşver böyle güzelsin ben makyaj yapmayı seviyorum her halimle güzelim onu biliyorum :)))) ama olsun bakımlı olmakda güzel abartmıyorum zaten ...
ayy benimde öyle çok yakın yüzeye kılcal damarlarım hemen kızarırım o yüzdn kapatmak için sürüyorum hem şık duruyor :)) allık makyaj yapmasanda bi allık rimel tamam
meldoşşşşşşşşşş çok güzel bişey bakımlı olmak süslenmek gezmek... bizim artık tüple konuşacak bişeyimiz yok ama birbirimizi tanıyoz canım aynı şeylerimi konuşacaz.
yeni gelenlerle konuşacaz oakdar :)))
aynen güllü hep aynı yere takılı kalmak bıktırıyor beni moralim bozuluyor zamanı gelince olacak inşallah düşünmekten kafayı yiyacez ama gelipde bilgii soran arkadaşlarada her zaman yardıma hazırım ne biliyosam anlatırım
ayyyyyyyyyy meldr bende oyleım yaa sıcakta sogukta az utansan cok gulsem hemen kızarıyorum yaaa
ama ne yapıp alısmamısım oyle seyler surmeye bırkac kere surudum benı bunalttı sıkıldım yuzmde saknı yuk varmıs gıbı geldı canım oyuzden kızara bozara hayata devam zaten heycanlı bır ınsanım bukalemun gıbı renk degısmeye alsıtım canııım