Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız eylul hosgeldın yedın ıctıgın senın olsun ne yaptın nasıldı gunun

kızz güllü senle vucut yapımız benziyor bizim :) aynı valla bi şey saklayamıyorumda hemen kızarırım :)

yaaaaaaaaaaaaaaa gıtme ya benıde al yada gıtmeeeeeeeee hehehhe
ıyı aksmalar bacııııııııııııııııım suslu kokonom benım

kızlar herkese ıyı akŞamlar ben Çıkıyorum

ayyyyyyyyyyyyyyy bende yalan derken kesın atıyor heee yada hecanlandıgım hemen hemen bellı olur zaten aslan burcuyum ben pek ınanmasamda boyle seylere tasırmısm huylarını oyle dıyorlar cunkıu sınırlıyım ve heycanlıyım

yeter sen yoktun nezman geldın nezman gıdıyon heeeeeeeeeee hadı kac baaklım bayyyyyyyyyyyyyyyy

ah meldir sende aç bi fb ya süslülüğne bizde bakalım yaaa...bende severim makyaj yapmayı ama bazen yaparım bazen erinirim şu yanakları al al olanlara da bayılırım benim hayatım boyu al olmadı yanaklar

nevin hanım günüm güzeldi annemle gitmiştim burda hava çoook güzel gittiğimiz yerde biraz uzaktı benim için güzel bir yürüyüş oldu işte güneş içimi ısıttı

gülücüm yediklerimi içtiklerimi anlatmıyim:)))) günüm güzeldi güneşli bir günün yürüyüşü oldu iyi geldi

tamam canım zaten yedıklerını anlatma sonra rahatsız oluyor mıllet canım benım allıkları sana vereım canım bıızmkı dogal olduugndan bazen kendı kednıne koyulasıyor bazen pembe oluyor heeeeeee canım benım bn laz gelınıyım tam onlara uydum canım

laz gelini güllü al al yanaklarını yerim senin...belki bende tombiş olsaydım biraz biraz al al olurdu yanaklarımm:))))

ooooooooooooo kıslarr ben ütü ve yemekle uğraşırken makyaj konusuna el atmışsınız
makyaj yapmayı sevmeyenlerdenim bende canlarımm
rujdan acayip miğdem bulanırr özel günler dışında yapmam yanii
bazen stresli olduğmda:) kalem ve rımel kullanırım hafif makyaj seviyorumm yaniii
ayyy bak aklıma geldii önceki sene gün yapmıştık ayy ne süsleniyodum ya karşı bloğa gidiyorum ama görseniz sanki sahne alcam:)))))

yaaaaaaaa!tam benlik bi =(top allkı teracotta,köpük hepsini kullanırım ben rimel ve allık hastasıyım daha bitmeden stoklarım saysam bi 8 kutu allık 10kutzemuszemusu rimel çıkar wallahi indirimleri hiçç kaçırmammmmmmm=)

Bugun tedavimin 8. gunu ve akintim oldu normalmidir arkadaslar yumurtalarima birsey olmasin?

stres yapma canım bazen olabilir bunlar enfeksiyon olmasın diğe bol su iç bir süre sonra azaldığını göreceksin bu arada tedavin hayırlı olsun inşallah kavuşursun bebeğine sağlıcakla

günaydınnnnnn topiğin süslüsü geldiiiiiii ikinci sayfaya düşmüşüz hemen kurtarayım dedim nevin sen gel msj atacam sana :)

gunaydın ozman bende topıgın dogal sussuzu heheheh geldı dıyım barı nasılsın meldırcım burda cok kar var yaaa evın orda degılde ısın orda 20 cm var yaa cok soguk donuyorum orda varmı kar canım

kız eylul ben cok zayıfkenden al yanaklıyım heheh benımkı hep durur masraf cıkarmaz bana canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…