Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

oo güllü burda kar çok az yağmış gece ama buz tutmuş her yer 3-4 kere düşüyordum zor durağa çıktım dahada yağar sanırım hava gerçekten buzzzzzzzzzzz bırrrrr

canım aman dıkkat et kendıne dusmeyesın bende ust gecıtten zor ındım tutuna tutuna ıste cok skur ındık ama butun ulkeyı etkılıcek kar sızede gelır heralde bundan sonra. ankaranın soguguda cok olurmus oyle duymustum canım benım ıslerınız nasıl yogunmu

GÜNAYDINLARRRRRR

EVET HAVA ÇOKKK SOĞUKK YAAA YATAKTAN ÇIKMAK ıSTEMEDıM BUGÜN bilmiyorumkismile

GÜllÜcanım sabahları bu topıĞı sen aÇıyosun sanırım ne var ne yok canım
meldırım gÜnaydın sen nasılsın bakalım

kız sevda ben santral gorevlısı olarak ıstede topıktede genelde ben acıyorum ıyım seker sen pek ugramıyon artık topıklerımıze senın baska topıklerde goruyorum heee nevar ne yok sana yedı tepe hastanesıyle gorustunmu dıye sormustum ama cevap yazmadın sanırım gormedım canım

cok soguk demek az kalır canım benım evım bırde sobalı ayyyyyyyyy yataktan kalkınca tıtreye tıtreye yuxumu bıle zor yıkıyorum yaaa allah dısardakılere yardım etsın yaa nasıl calısyorlar bu sogukta

canım ben yıllardır zaten başka bir topiğe takılıyorum başka bir arkadaş grubum var 1 seneyi aşkın tanıyoruz bibirimizi.uğrayabildiğim kadarda buradaki topiklere de uğruyorum.
yeditepeyi sorduğunu görmedim canım.evet gittim görüştüm prıf.cem bey var eşimin içine sindi gayet bilgili ve ne yapacağını bilen biri görünüyo eşimden bir sperm testi istedi bu cumartesi verecek.bendende o Ulun beyin verdiği testler için dediki çıkma ihtimali milyonda bir dedi isterseniz yaptırın ister yaptırmayın dedi ben ilk önce rahmi görmek istiyorum dedi yani histeroskopi yapalım dedi.Ama ben şuan kendimi bekleticem sadece eşim test verecek.ben büyük ihtimal marmara üniv. taşınmasını beklicem ne kaldı zaten temmuza şurda kaydirigubbakcemile2 işte böyle canım..

fiyat konusunuda 2.tüp bebek denemesi olarak değerlendirdi ve raporsuz 3100+ilaçlar
raporlu 2140+%50 ilaçlar yani tahminen 3000 civarı oluyo.Ama çok hijjenik bilgili ve prof.lerden oluşan bir yer kesinlikle değer diyorum.Ama benim şuan param yok :roflol: o yüzden beklicem :lepi: rapor dışarı verilmiyo canım aynı özel gibi ama raporla sen hiç uğraşmıyosun onlar hallediyo alkisalkisalkis

GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEEE
kusura bakmayın ben yine geç gelenlerdenim hihihiih
işlerim çok yoğun napayım yaa
kız sevda bana yardım etsene
şu dilekçeyi yazmaya başlasana sen arada bende yazarım ortaya bi karışık yaparız olmazmı

gullu canim tedaviye nezaman basliyacan simdi? arastirmalarin bittimi?

meldir senin daha dondurulmuslarin vardi, naptin nezaman deneyiceksin onlarla?

kızlarrrrrrr günaydın ben geldim=)))bebişlerimi gördümmmmmmm 2 kese wardı we kalp atışlarını gördüm ikizlerim oluyor diye çooook sewinirken bi süprizle daha karşılaştımmmm.şuan şoktayımmmm 3.keseyide gördü ve o kesede tek yumurta ikizi warmışşş.çoook şaşkınım çoook=)dr bile şoktaydı bakalım 17şubatta kontrolüm war=)))))))))))dördüzlerimmi oluyooooooo ne?

hatçem kuzum nbr yaa sen yoğun ben yoğun görüşemiyos heeeeeee
ben yine hastayım ve karnım ağrıyo yaa sabahta gelirken biraz ayaklarım ıslandı sabahtan beri çoraplarımı kuruttum işyerinde huahauhaha

kız eda one yaaaa 4üzmü yuh bacım beee helal valla sana huahauhauhauahu

berekete bak sen yaa maşallah hahahah
bi taşda 4 kuş hee süpperrr
kız eda çok dikkatet valla kendine he nasıl taşıycan bacım yaaa
hadi bakalım 4 ünü birden kucağına al inşallah

aboooooooooooo kız eda masallah kız ınsaalh hayırlısıyla yavrularına kavusursun canım eeeeeee ne dedı doktor 4.mu olcak rısklı demedımı ayy canım yaaa ınsaalh hayırlısyla saglıcakla olurlar yaaaaaa

talya merhaba canım ben suan bekleme suresını bıtırdım 2 defa adet oldum tamam herlade ama maddı yonden bıraz sallantıdayız gercı unıversıte hastanesıne karar verdım gıdıp gotusıcem canım marmara unıversıtesıne gıdıcem oraya ıcım ısındı bakalım ne olur ama su karlı zmanlar gecsın cunku ıstanbula gıdıp gelıcem cok zman alıyor zaten gıdıp gelme bırde hava sartları etkılemsın bızı
bırde su ıste ızın olayı var yıne yaa offf yıne dıcem genel mudure cocuk tedavısını artık atrsa ozman atar neyapıp yaaa
sevdacım kız ask olsun bızde sana alıstık gel canım bızımlede o engın bılgılerını paylas canım benım ben yedıtepeye gıtmem cunku raporluda aynı paraya gelıyor nerdeyse oyuzden dedgın gıbı marmarayı kafaya koydum eger yıne kafam karısmazsa canım dua edelım bırbırmıze

gizem evet havalar cok sogukmus istanbulda....kendine dikkat et... kiz odayi kokutmadin dimi, coraplarini cikarmissin

wallahi kızlar 17 şubatta kontrole çağırdı ozaman konuşuruz dedi:)))))4yıllık ewliyim ya her yıla 1tane werdi rabbim.anaaaaaam ne werimliymişim he=)))))))))))))

kız gızem senın nıye hep boyle karnın agrıyor gulum yaa cokmu ustuyon acaba yoksa ıdrar yolarında ıltıhapmı var canım benım yaa bır doktora gıt canım boyle cekılmez sureklı bak bır caresıne kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…