- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEEE
kusura bakmayın ben yine geç gelenlerdenim hihihiih
işlerim çok yoğun napayım yaa
kız sevda bana yardım etsene
şu dilekçeyi yazmaya başlasana sen arada bende yazarım ortaya bi karışık yaparız olmazmı
kızlarrrrrrr günaydın ben geldim=)))bebişlerimi gördümmmmmmm 2 kese wardı we kalp atışlarını gördüm ikizlerim oluyor diye çooook sewinirken bi süprizle daha karşılaştımmmm.şuan şoktayımmmm 3.keseyide gördü ve o kesede tek yumurta ikizi warmışşş.çoook şaşkınım çoook=)dr bile şoktaydı bakalım 17şubatta kontrolüm war=)))))))))))dördüzlerimmi oluyooooooo ne?
canım gündüzleri yoğunuım ama akşam bir düşüneyim hazırlamaya çalışayım canm
maşallahhh sanaaa vayy bee 4 üzz inşallah sağlıklı olurlar canım :Saruboceq:
merhaba kızlaaar nasılsınız
edacım çok güzel ama bir okadarda ilginç bir durum dördüzler ha maşallah maşallah çifter çifter maşallah
edaaaaa sen yat kız hiç ayağa bile kalkma
allah sağlık versin hepisine sağlık versin
kız senle evlılıgmız aynı ama benım nısanda artık 5 olcak canım
eda senın probelmın neydıde sana3 tane transfer ettıler
masallah canım ınsaalh hakkında hayırlısı olur bebgım
çok şaşkınım eylül ya düşünsene 3 transfere 4 bebek=))))
acaba umurtalara 2 tenemı sperm konuyorda ıkız oluyor kızlar benım bu konuda bılgım yok
edacım allahın işi işte 3 transfere dört vermiş hayat çok ilgiç dimi ya
evet senin dediğin gibi canım her seneye 1 tane vermiş herşey güzel gider inşallah
çok hoş yaaaa:))))
ya canım onu bılıyorum yumurtaların fotograflarını felan gostermıslerdı banada herkes bıgı ama.ben sunu anlamdım yanı normal hamılelıkte 2tane sperm gırmıyormu bır yumurtaya ben oyle bılıyorum.ama tup bebekte nasıl oluyor tek yumurta ıkızı yanı embrıyolog 2 tanemı sperm enjekte edıyor acaba onu bılmıyorum oyuzden sordum bılen varmı dıye
güllücanımya canım onu bılıyorum yumurtaların fotograflarını felan gostermıslerdı banada herkes bıgı ama.ben sunu anlamdım yanı normal hamılelıkte 2tane sperm gırmıyormu bır yumurtaya ben oyle bılıyorum.ama tup bebekte nasıl oluyor tek yumurta ıkızı yanı embrıyolog 2 tanemı sperm enjekte edıyor acaba onu bılmıyorum oyuzden sordum bılen varmı dıye
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?