Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım gündüzleri yoğunuım ama akşam bir düşüneyim hazırlamaya çalışayım canm

maşallahhh sanaaa vayy bee 4 üzz inşallah sağlıklı olurlar canım :Saruboceq:

merhaba kızlaaar nasılsınız
edacım çok güzel ama bir okadarda ilginç bir durum dördüzler ha maşallah maşallah çifter çifter maşallah
edaaaaa sen yat kız hiç ayağa bile kalkma
allah sağlık versin hepisine sağlık versin

kız senle evlılıgmız aynı ama benım nısanda artık 5 olcak canım
eda senın probelmın neydıde sana3 tane transfer ettıler
masallah canım ınsaalh hakkında hayırlısı olur bebgım

çok şaşkınım eylül ya düşünsene 3 transfere 4 bebek=))))

kız eda sen yat aney senın carıyen olsun ama nereye kadar onu bılmem heheh dusunsene 4 tane yavru aman al sana dedı mevlam demı hehhe kız sakın stres yapma
bıızm burdada gectıgmız yaz bır bayanın olmustu dorduzlerı 3 kız 1 oglandı bırde evde vardı kadın ondan sonra problem yasamıs oldumu sana tedavıyle 4 uz 5 tane cocgu oldu sımdı darısı sana saglıcakla canım benım

acaba umurtalara 2 tenemı sperm konuyorda ıkız oluyor kızlar benım bu konuda bılgım yok

kız senle evlılıgmız aynı ama benım nısanda artık 5 olcak canım
eda senın probelmın neydıde sana3 tane transfer ettıler
masallah canım ınsaalh hakkında hayırlısı olur bebgım

oooo bende sorun çoktu hytm ya! çikolata kisti 2 ameliyat ve sol tüpümün alınması.eşimde 2 varikosel ameliyatı ,olacağı warsa olur be hayatım bana dr normal şartlarda bile gebe kalırsın sen ,yumurtaların bukadar soruna rağmen çook ii çalışıyor dedi ama bekleyemedik kistim yeniler diye korktuk biz.

çok şaşkınım eylül ya düşünsene 3 transfere 4 bebek=))))

edacım allahın işi işte 3 transfere dört vermiş hayat çok ilgiç dimi ya
evet senin dediğin gibi canım her seneye 1 tane vermiş herşey güzel gider inşallah
çok hoş yaaaa:))))

ooo dogru dıyon canım nasıpse oldumu oluyor yaaa tabıkı tedavı arayıp arıcaksın oyle yatmalyla rızıkta gelmıyor cocukta yanı ama zamanı var demekkı herseyın

ya canım onu bılıyorum yumurtaların fotograflarını felan gostermıslerdı banada herkes bıgı ama.ben sunu anlamdım yanı normal hamılelıkte 2tane sperm gırmıyormu bır yumurtaya ben oyle bılıyorum.ama tup bebekte nasıl oluyor tek yumurta ıkızı yanı embrıyolog 2 tanemı sperm enjekte edıyor acaba onu bılmıyorum oyuzden sordum bılen varmı dıye

eda ben sana ikizin vardır kesin demiştim ama sende dördüz oldu valla bereketli hatunmuşsun maşallah:))))

edacım allahın işi işte 3 transfere dört vermiş hayat çok ilgiç dimi ya
evet senin dediğin gibi canım her seneye 1 tane vermiş herşey güzel gider inşallah
çok hoş yaaaa:))))

sağol cnm ya, ama sanmam olucağını sonlandırırlar gibi geliyor=(

hımmmm nebilim wallahi aaraştırrız hytm ya)=)

güllücanım

canım benim çift yumrta ikizinde iki ayrı spermden iki ayrı yumurta dölleniyor keseleride ayrı oluyor tek yumurta ikizinde bir yumurta bir spermi döllüyor ve onlar sonra ikiye bölünerek iki ayrı emriyo oluyor ve genellikle bütün genetik yapıları ayrı oluyor
tedaviyle yada normal yolla olsada farketmiyor

kız hatce sen ne yaptın nezman gelıon tr yeye marttamı baslıon sende tedavıye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…