Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

oo edacım maşallah allah tamamına erdirsin çok çok olmuş bebişler inşallah sonlandırmazlar ....
talyacım bende bu ay içinde gitmeyi düşünüyorum donmuşlar için kısmet bakalım

gizemcim sen ayaklarına dikkat et bence üşütüyorsun idrar yolları iltahabıda hamileliğe engel unutma

oo edacım maşallah allah tamamına erdirsin çok çok olmuş bebişler inşallah sonlandırmazlar ....
talyacım bende bu ay içinde gitmeyi düşünüyorum donmuşlar için kısmet bakalım

sağol hayatımmm çoook çoook oldu wallahi bukadarını hiç düşünmemiştim tatlım ya ben 1 tanenin hayalini kurarkennn.

hımmm sagol eylulum bılgın ıcın goruyonmu rabbımı 1 spermden bıle 2 cocuk yapıyor sana sonsuz sulurler olsun rabbım ıstersen kocalrımızdakı 1spermı 1 yumrutamıza ulastırp hamıle kalmaızı saglar ama demekkı sımıdye kadar ıstememıs rabbım ınsaalh bırgun bızde anne ve baba oluruz eslerımızle beraber

ee pekı meldır ben tupe basladıgımda hıc ıdrar testı ıstemedıler nasıl oluyor bu anlamadım canım belkı bende ıltıhap var nerde bılcekler

kızlar folik plus kullunıyordum inanılmaz alerji oldum bacaklarım komple kıpkırmızı ve kabarık domates tarlası gibi oldum ha bugün dr ilacı kesti folbiol kullanıcam.

nevın uyuordur canım yenı kalkmıstır ama oglen oldu gercı
yeterde yok bugun hep sabahtan selam verırdı

genelde bir problemin yoksa yapmıyorlar ama benim hamileliklerde bile çok ileri derecede enfeksiyon olmuştu dikkatli olmak lazım

benim 25 haftalık ikiz düşük doğumum var birde dış gebelik donmuşlar için bekliyorum. ikizlerde idrar yolları enfeksiyonundan çok çektim ve hiç bir belirtisi yoktu antibiyotik bile içmiştim çok ileri derecedeydi ve hayatımda ilk defa mantar olmuştum çok çektim bu iki sorundan da....

meldrım sonra nasıl anladın canım bendede bu ara kasıntı oluyor buyuk bır ıhtımalle bendede mantar basladı yaaa bak sımdı kafama takıldı neyse doktora gıttıgmde hepsının testını ısterınm yaa
aaaaaaaaaaaaa fatma canım ııyım ıste bekleme suresını bıtırdık ama ıkı ay olmadı tabı 2defa adet oldum tamam sımdı marmara unıversıtesıne gıtmeı dusnuyorum hem rapor cıkarıp hem tadavı olabılrım bakalım gııdnce ınsaalh kararım degısmez bır doktoru pek methını duydumda.paraya bakarsan 2010nun sonuna kadar yaptıramayız oyuzden mecbur unıversıte hastanemerı canım
senın gebelık nasıl kaynanla aran nasıl yardım edıyormu barı sana

ölemiiiiiii!cnm benim yaa.inşalllah bundan sonrakiler tutunur ya=(

ahhhhhhh canım fatmacım sen kalp atıslarını gordun dımı kac bebek var canım sende unuttum ben yaa

kızlar ben çıkıyorum eşim izinli bugünn dışarı çıkıp gezicezzzzz bizzzzz:)kib öpüyorum herkesiiii=)))))))

ıyı hadı bakalım ıyı gezmeler ama kendıne dıkat et canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…