Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

CANIM BENıM GEBELıK ıYı MıDE BULANTISI HARıÇ KAYNANAYI SORMA KAYNANA LAFI BıLE BENı ÇILDIRTIYOR kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıOF OFFF OFFFFF SANKı
O GEBE klava:klava: UMARIM ÜNıVERSıTE SENıN ıÇıN ıYı OLUR NE DıYELıM GÖNÜL ıSTER ULUN BEY ıLE DEVAM ETMENı ÇÜNKÜ BEN ONLARDAN ÇOK MEMNUN KALDIM SENDE SANIRIM KALDIN

kız fatma sana bakınca kendım aklıma gelıyor yaaa demekkı benımde okadar olcaktı hee nasıp olsaydı canım benım allah senın kını sag salım nasıp etsın bızde ınsaalh 2,denemede nasıp eder canım

ahh canım bende memnunum ama neyapım enazından bır rapor cıkarayımda bakalım ne olur sonu umuttan hep memnundum ve memnun olucam canım benım ama nasıp ıste
o kadın hep senlemı duruyor baska gelını yokmu canım allah yardımcın olsun yaaaaaaaa

herkess nerde yaaaa ben geliyom herkes kaçıyo
meldirim kuzum ısıttım ayaklarımı çoraplarımı kuuruttum cnm merak atme ay yerim ben seni yaaa
kardeşini merakta edermiş
kızlar bana biraz yarım edinde şu dilekçeyi yazalım olmazmı

baksen bırtek meldır kardesınmı merak edıyor yok bız merak etmıyoz hatcede merak etmıyor tamam canım bırdaha senı merak etmıcem hehhe
nerde yazcan dılekceyı canım

gizemcim şimdi okudum listeyi aklıma birde bu sayfayı mail atsak diye düşündüm yani isim listesini ayrı bir meil olarak yanlız cumhurbaşkanlığı başbakanlık 'a falan mail atanlar olmuş uslup çok önemli sitenin başına bir iş gelmesin yasal mı acaba bunları kazenle konuş istersen kaş yapalım derken site kapanmasın...

bende geldimmm...
gullucan insallah iki hafta sonra gelecem turkiyeye.. ama tedavi icin degil. oylesine gezmeye bir hafta
martdada insallah dondurulmuslarla devam edecem... I
Insallah sizde maddi gucu bir an once bulursunuz ve baslarsiniz tekrar tedaviye..biliyorum beklemek cok zor oluyor boyle

songul hosgeldin canim..nasilsin??

hoşbuldm hatçemmm
ii sayılırımmm sen nasılsınnn
kaynanam geldii şimdi de amcasının kızı gelcek mi kömür alamıyomuşş hazır doğalgazlı ev varya hizmetçi de var ohhh kadın susmak bilmiyoo yaa napcam onu düşünüyorummm dua ediyorum gelmesin diyee
yaa dedim millet ev alıyo içini istediği gibi döşüyo sonra para yok bizde kalmaya geliyoo ohh dedim ne ala ben kiradayım herkesin evi varr ama en zengin benim
çıldırıcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…