Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sağol canım benim.....sen zahmetli kısımları geçmişsin artık iş beklemeye kalmış..
işallah sonucun pozitif çıkar...seninde tedavinin kısa sürdüğünü öğrenince rahatladım şimdi...demekki hastaya göre değişiyor..benim yarın sabah toplanıcak yumurtalarım..bakalım hayırlısı...önemli olan kaliteli çıkmasıymı..akşam doktor bakarken ultrasondan burdan anlaşılmıyormu yumurtaların kaliteli olduğu dedim..çünkü sadece sayısını ve ölçüsünü veriyolar....tam olarak anlaşılmaz ama az çok kendini belli eder dedi..senin durumun iyi dedi...yarın görücez bakalım işallah sonuda güzel olur...

canım benim senin testine daha varmış....beklemekte güzel ama boşver..opuyorumnanaktan

kızlar bişey sorcam yumurtalar toplanıyo..kimi dölleniyo kimi döllenmiyo..embriyo transferi yapıldığında
tutunamamasının sebebi ne sizce...bileniniz varmı....ne eksik oluyoki..

yani en kalitelisini en iyisi koyuyolar tutunamıyor....bence o sıradaki beslenmeninde önemi var galiba..bilemiyorum

bence tek açıklaması var canım rabbim ol dicek bu yapılanlar sadece bir vesile yaratıcı rabbim o ol dicekki olcak.

Orada neler oluyor bilemiyoruz. Tam bir muamma.. % 50 en fazla % 60 ihtimal veriyorlar biliyorsun. Takdir-i İlahi demenin bir başka yolu yani.. CADIARZU

cnm senn doktorun kımdı

selam kızlar bende geçmisimi anlatmadan direk geceyim.ASM de aydın beye tüp bebekte tedaviye başladım.Dün yumurta toplama işlemi yapıldı simdi hasteneden gelecek haberi bekliyorum.5 yumurta toplandı artık hayırlısını diliyorum ALLAHTAN.Dualarınızı eksik etmeyin ((

selam arkadaşlar bizde tüp bebeğe başlayacağız tahminen 1 yada 2 ay sonra size sorum tedavi yöntemleri neler önce ne yapılıyor eşime yada bana eğer aşamalarını yazarak beni aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler

canıımm sende maşallahh son aşamalardasıınnnolumunekankayizsmileAllah yar ve yardımcın olsunnnnyerimseniben

bu arada bizde Ankara Medicana hastanesinde yaptıracağız

Derincim sağol canım. Nelere dikkat ediyorsun, neler yapıyorsun bekleme evresinde..

canım yatıorum şu anda:)3 gün full yatış yapıcam zaten karın ağrımda oluor kakma gereksinimi duymuorum:)yanımda şişe şişe su varrzemuszemusbol bol su içioruumyemeklerime dikkat ediorum:)birde kayısı yiyorum her sabah kabız olmayayım diye çok hareketsiziz çünkü ama gün kurusu yemelisiniz arkadaşlaroım.Yani sarı diilde koyu kahve siyah gibi olandan.Çünkü sarı olan islimlenir kükürtle pişer.İlaçlıdır yani.Ama gün kurusu toprakta pişer güneşin altında katkısız ve tam doğaldırz.Zira istanbul doğumlu bir malatyalı olarak bunları sölemeyi borç bilirimmkaydirigubbakcemile3meyve ve lifli yiyecekler yanında badem antep fıstığı aldırdım dün.İşte full bakım biz elden geleni yapalım gerisi Allahıma kalmış.olumunekankayizsmile

neyse anlaşılan kimse bana cevap yazmak istemiyor Allah yardımcınız olsun her türlü inşallah çabalarınız boş çıkmaz

Canım merhabalaarr aramıza hoşgeldiinnkaydirigubbakcemile2şimdi forunmdaki geçmişi okursan bilgilenebilirsin çünkü uygulanan tedaviyi doktor kişilere özel hazırladığından işlemler aynı olsada süre ve ialçlar değişebiliyor.Ben pzt transfer yapılmış beklemede olan bir tüp deneyycisisyyiimkaydirigubbakcemile3Kısaca geçen ay eşimin sperm sayısının yetersizliğini öğrendik.Bu ay 22 eyiüde regli ilk günü hormon iğnelerim başladı.8 gün devam etti son üç gün ek bir aşıda kullandım.Sonra geçen perşembe çatlatma iğnesi oldum.cmt yumurtalar toplandı pazartesi transferim olduama burda daha uzun iğne vurulanlarda var vs.Unutmaki bunlar herkesin kişisel deneyimleri herkesde aynı olmaz.Ama bilgi sahibi olmak senide doktoruda rahatlatır.Fazla bilgiyle doktorunu tenkit etmediğin taktirde kaydirigubbakcemile3aşamalrı onunla birlikte bilinçli olarak takip olanağın olur bende her şeyi sağolsun bu sitedeki arkadaşlardan öğrendimyerimsenibenAllah yar ve yardımcın olsun.Tedavi aşamalarında gelecek haberleri neler yaptığğını merakla bekliyeceğim.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhaba kizlar.
Ben daha önce yazmistim. Tüp bebege 3 eylül basladim tedavim halen devam ediyor uzun protokol.
Dün ultrasonum vardi kaç folikül oldugunu söylemediler puregon dozumu artirdilar 125ui 150'ye geçtim.
Cuma sabahi tekrar ultrasonum var. hayirlisi bakalim haftaya yumurtalarim toplana bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…