canımm kelebekiiimmmkaydirigubbakcemile3en az benim kadar heyecanlı birini görmek ne hoşşben panikten ölecektim dorusu hatta buradn kızlar saolsunlar telkin üzerine telkin yaptılarrkaydirigubbakcemile3canım benimde 1 hafta gibi süredü önemli olan doktorunun uygun görmesi bence tedaviyi yapan o neticede:)yumurtqların oluşmuş olması bir kere başarılı bir gidişatı gösterir:sm_cool:vurulduğun iğne çatlama iğnesiyse 36 saat sonra topluyolar diye biliorum ama tabi hiçbirimiz bu konunun uzmanı diiliiz.bence her doktorunda kendine has bi tavrı vardır tekniği vardır.Ama sen sormalısın yarın niye geleceğim toplama ne zman ne iğnesi vuruldum gibi hihoyyytdoktorlar bilinçli hastayı severler kendi yaptıklarını tenkit edeni diil bunuda unutma canım.çünkü ben burada görüorum daha tedaviye başlamadan profluğunu ilan eden arkadaşlar var ben bunu pek doğru bulmuyorumsositosositotavsiye verilir,başından geçen anlatılır ama burdan teşhis konulmaz.O yüzden sen tavsiyeleri bence dikkate al o kadar
a.s.bi de kelebekçim normalde 6 martta çıkan yasa nedeniyle tek emriyo koyuyolar.Ama 35 yaş üstü ve 2. denemenden sonra çift emriyo verebiliolarŞenizpazartesi transferim oldu şu an beklemedeyim canım.Heyecanını en yakın yaşayanlardan biri olarak çok haklısıınnn panik olmaktaa heyecanlanmaktaaa tadını çıkar bebekine giden yolda ki atraksiyonlarıınnnkaydirigubbakcemile5Allah yar ve yardımcın olsunn kelebekim:hooray:
hadiii Allah yardımcın olsun güzel güzel haberlerle gel inşallahhh Şeniz
kızlar bişey sorcam yumurtalar toplanıyo..kimi dölleniyo kimi döllenmiyo..embriyo transferi yapıldığında
tutunamamasının sebebi ne sizce...bileniniz varmı....ne eksik oluyoki..
yani en kalitelisini en iyisi koyuyolar tutunamıyor....bence o sıradaki beslenmeninde önemi var galiba..bilemiyorum
kızlar bişey sorcam yumurtalar toplanıyo..kimi dölleniyo kimi döllenmiyo..embriyo transferi yapıldığında
tutunamamasının sebebi ne sizce...bileniniz varmı....ne eksik oluyoki..
yani en kalitelisini en iyisi koyuyolar tutunamıyor....bence o sıradaki beslenmeninde önemi var galiba..bilemiyorum
majesteciiimmmdevremm nasılsın bakimm:)benim gözüm açıldı sonunda ağrıdan sızıdannnkaydirigubbakcemile3bende senin gibiyim aslında canım.dün öğlenden beri ağrım dinincee boşluğa düştüümm kaydirigubbakcemile3 şaka bi yaana rahat ol canım benim artık t ekk şey beklemek benimde 16 ekim test tarihimm:)birlikte verelim işallah güzel haberleriiikaydirigubbakcemile a.s.
cnm senn doktorun kımdı
selam kızlar bende geçmisimi anlatmadan direk geceyim.ASM de aydın beye tüp bebekte tedaviye başladım.Dün yumurta toplama işlemi yapıldı simdi hasteneden gelecek haberi bekliyorum.5 yumurta toplandı artık hayırlısını diliyorum ALLAHTAN.Dualarınızı eksik etmeyin((
arkadaşlar merhaba..beni de aranıza alır mısınız?
bugün tedaviye başladık hayırlısıyla..
rabbim hepimizin yardımcıs olsun inşşş
Derincim sağol canım. Nelere dikkat ediyorsun, neler yapıyorsun bekleme evresinde..
canım serap yaltı erdem hastanesindeçok şekerler tavsiye ederim:))olumunekankayizsmile
tvsıyen ıcın saol cnm ama bn avrupa yakasındayım hemde hayırlısıyla bu yola ıvıyle emre beyle baslıcam olumunekankayizsmile
evet çok duyduumm burda çok hastası varr:)Hadi hayırlısıı canımopuyorumnanaktan
selam arkadaşlar bizde tüp bebeğe başlayacağız tahminen 1 yada 2 ay sonra size sorum tedavi yöntemleri neler önce ne yapılıyor eşime yada bana eğer aşamalarını yazarak beni aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?