Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hayırlı olsun canım...

Tedaviye başlayan herkese Allah yardım etsin. yemek stokum tükendi ne yiyeceğimi bilmiyorum. Evde yalnız olunca zor oluyor. Hurma yiyorum arada. öğle yemeği yemedim daha.. :ecrin_bebek: Çikolata yemek zararlı olur mu acaba ??? Ne dersiniz.

Ah canım yaaa(((içim cızladı Yemin ederimmsipariş imkanın varsa ya da komşun falan rica et bebeğim ya:sinifsinif:insan insana her daim lazım 7 kat el olsa kıyamz insankeşke senin için yapacağım bişi olsaama çikolata konusunu bilmiorum hiç canım ama zararı olmas sanki ben sabah yedim az çokokrem meselakaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim cevabın için ben sadece aşamaları öğrenmek istedim yani önce sırayla ne yapılıyor sonrasında neler oluyor bizde de sperm yetersizliği ile ileri hareketli sperm yetersizliği çıktı yinede 2 ay klomen kullandım ne olur ne olmaz diye sonrasında drum aşılama derken direk tüp bebek dendi şuan tshım yüksek biraz onun için ilaç kullanıyorum o bitince kana baktıracağım eğer düştüyse tedavi sürecine başlanacak düşmezse yine ilaç sanırım hayırlısı olsun umarım seninki de tutarda Allahım bir bebiş nasip eder

Amin canımmm cümlemize nasip etsin.yani tedavi kısaca böle canım:)hormon iğneleri,yumurta toplama,emriyo transferi,testhaberlerini bekliorus canımm:lepi:

BENİMDE YUMURTALARIM YARIN TOPLANICAK...
bakalım kaç yumurta toplıcaklar kaç tanesi kaliteli olcak..

ya aklıma ne geldi...çok garip gelicek ama hani sperm donduruyolar yaa..ben eşimin spermini dondurdum diyelim....
ee belki eşim ölecek..allah uzun ömürler versinde..belki vadesi yetmicek...ben ozaman gidip o spermi kullanabiliyormuyum...öyle bişey olsa ne tuhaf olur yaa..

düşünsenize bir gün çocuğunuza şöyle diyeceğinizi

çocuğum baban, sen doğmadan 3 sene önce vefat etti......ne garippp olurduu pöfffff

cnm bnm ınsalh duser en kısa zamanda bnde gttım dra tsh yuksektı bazı testler werdı onları yaptrdm seker yuklemesı werdı sanırım yıne yuksek tsh hayırlısyla baslarız ınsallh:Saruboceq:

Son düzenleme:

ilahi arkadaşım yazını okuyunca resmen koptumaklına neler gelmiş öyle..herşeyin hayırlısı.ama sonradan düşündüm hayatta olmaz diye birşey yok.allah herseyin hayırlısını versin.ama dilerim eşin ve sen bebeğinizin mürrüvetine kadar görür torunlarınızı seversiniz

kız aklın aneler gelmıs öle :)))))))
canım doondurma ıslemınde her yıl
gıdıp esın vede sen ımza atıormussun
:)))))))

canımmm :))))))))))))) cok guldum .ama bende aynen boyle bır soruyu dr sormustumm kesınlıkle eslerden bırının vefatında cozulup yok edılıyormus yasal olarak asla verılmıyormuss

evet canım yaptırdımşimdi 16 ekimi bekliorummmhihoyyyt

anladım canım iğne ne kullandın doz olarak ne kadardı bide kaç yumoş oldu kaçı döllendi belki çok kez yazmışsındır da canım yeniyim ya ben geçmişide okuyorum ama aklımda kalmıyo tam tanımadığım için sizleri rabbimmm inşallah 16 ekimde yüzünü güldürsün sağlıkla nasip etsin inşallahh...

efet canım ya kalabalıkız burdakaydirigubbakcemile3canım ben 22 eylülde reglimin ilk günü tedaviye başladım zaten eşimde ki sperm azlığını öğrenmemizde bi ay öncesi.Reglimin ilk günü ultrasonla muayene oldum ve iğnelerim o akşam başladı.Menagon kullandım 4 toz bi su iki gün geri kalan 6 gün 3 toz bi su.Son üç gün koldan yada göbekten vurulan bir aşı var ondan oldum.geçen perşembede yumurta çatlatma iğnesi oldum.cmt yumurtalar toplandı.ultrasonda 10 gibi idi 8 i toplandı.4 ü döllendi 1 tanesini kaliteli buldular pzt transferim oldu şimdi beklemedeyim canım.Ama iğne dozu ilaçlar kişiye göre belirneio tabi.sen ne aşamadaın canım nerde tedavin ?kaydirigubbakcemile5

hayırlısı olsun canım peki diğer üçü dondurdularmı?

canım ben zeynep kamilde oluyorum tedavimi ilk başta sadece heyet raporunu almak için gittim oraya özelde yaptırırım diye çünkü çok indirim oluyo mesela heyet raporuna erdemde 1500 e yapıyolardı.ama ben zeynep kamili böle bilmiyodum çok uğraştım ama aldım raporumu ve dr lar içime sindi eşim özelde yaptıralım dedi ama baktım millet özelde deneyenler bile oraya geliyo iyi diye ve drlar çok içime sindi eşime burda yaptıralım dedim halen istemiyo o ama artık benim dediğim oldu:)) benim uzun protokol oldu bende 21 eylülde uzun protokol iğnesine başladım 30 eylülde adet oldum 1inde gittim 2 sinde başladım iğneye ben gonal f 450 günde 300 ml vuruluyorum dün gittim 8-9 mm dedi boyutlarını yarın için bidaha çağırdı bakalım ben bu aşamadayım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…