[ı]merhaba kizlar.
Ben daha önce yazmistim. Tüp bebege 3 eylül basladim tedavim halen devam ediyor uzun protokol.
Dün ultrasonum vardi kaç folikül oldugunu söylemediler puregon dozumu artirdilar 125ui 150'ye geçtim.
Cuma sabahi tekrar ultrasonum var. Hayirlisi bakalim haftaya yumurtalarim toplana bilir.[/ı]
Tedaviye başlayan herkese Allah yardım etsin. yemek stokum tükendi ne yiyeceğimi bilmiyorum. Evde yalnız olunca zor oluyor. Hurma yiyorum arada. öğle yemeği yemedim daha.. :ecrin_bebek: Çikolata yemek zararlı olur mu acaba ??? Ne dersiniz.
Canım merhabalaarr aramıza hoşgeldiinnkaydirigubbakcemile2şimdi forunmdaki geçmişi okursan bilgilenebilirsin çünkü uygulanan tedaviyi doktor kişilere özel hazırladığından işlemler aynı olsada süre ve ialçlar değişebiliyor.Ben pzt transfer yapılmış beklemede olan bir tüp deneyycisisyyiimkaydirigubbakcemile3Kısaca geçen ay eşimin sperm sayısının yetersizliğini öğrendik.Bu ay 22 eyiüde regli ilk günü hormon iğnelerim başladı.8 gün devam etti son üç gün ek bir aşıda kullandım.Sonra geçen perşembe çatlatma iğnesi oldum.cmt yumurtalar toplandı pazartesi transferim olduama burda daha uzun iğne vurulanlarda var vs.Unutmaki bunlar herkesin kişisel deneyimleri herkesde aynı olmaz.Ama bilgi sahibi olmak senide doktoruda rahatlatır.Fazla bilgiyle doktorunu tenkit etmediğin taktirde kaydirigubbakcemile3aşamalrı onunla birlikte bilinçli olarak takip olanağın olur bende her şeyi sağolsun bu sitedeki arkadaşlardan öğrendimyerimsenibenAllah yar ve yardımcın olsun.Tedavi aşamalarında gelecek haberleri neler yaptığğını merakla bekliyeceğim.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sağol derincim sana hizmet eden var galiba.. Bende çikolatalı ekmek yiyeyim bari..
teşekkür ederim cevabın için ben sadece aşamaları öğrenmek istedim yani önce sırayla ne yapılıyor sonrasında neler oluyor bizde de sperm yetersizliği ile ileri hareketli sperm yetersizliği çıktı yinede 2 ay klomen kullandım ne olur ne olmaz diye sonrasında drum aşılama derken direk tüp bebek dendi şuan tshım yüksek biraz onun için ilaç kullanıyorum o bitince kana baktıracağım eğer düştüyse tedavi sürecine başlanacak düşmezse yine ilaç sanırım hayırlısı olsun umarım seninki de tutarda Allahım bir bebiş nasip eder
teşekkür ederim cevabın için ben sadece aşamaları öğrenmek istedim yani önce sırayla ne yapılıyor sonrasında neler oluyor bizde de sperm yetersizliği ile ileri hareketli sperm yetersizliği çıktı yinede 2 ay klomen kullandım ne olur ne olmaz diye sonrasında drum aşılama derken direk tüp bebek dendi şuan tshım yüksek biraz onun için ilaç kullanıyorum o bitince kana baktıracağım eğer düştüyse tedavi sürecine başlanacak düşmezse yine ilaç sanırım hayırlısı olsun umarım seninki de tutarda Allahım bir bebiş nasip eder
BENİMDE YUMURTALARIM YARIN TOPLANICAK...
bakalım kaç yumurta toplıcaklar kaç tanesi kaliteli olcak..
ya aklıma ne geldi...çok garip gelicek ama hani sperm donduruyolar yaa..ben eşimin spermini dondurdum diyelim....
ee belki eşim ölecek..allah uzun ömürler versinde..belki vadesi yetmicek...ben ozaman gidip o spermi kullanabiliyormuyum...öyle bişey olsa ne tuhaf olur yaa..
düşünsenize bir gün çocuğunuza şöyle diyeceğinizi
çocuğum baban, sen doğmadan 3 sene önce vefat etti......ne garippp olurduu pöfffff
BENİMDE YUMURTALARIM YARIN TOPLANICAK...
bakalım kaç yumurta toplıcaklar kaç tanesi kaliteli olcak..
ya aklıma ne geldi...çok garip gelicek ama hani sperm donduruyolar yaa..ben eşimin spermini dondurdum diyelim....
ee belki eşim ölecek..allah uzun ömürler versinde..belki vadesi yetmicek...ben ozaman gidip o spermi kullanabiliyormuyum...öyle bişey olsa ne tuhaf olur yaa..
düşünsenize bir gün çocuğunuza şöyle diyeceğinizi
çocuğum baban, sen doğmadan 3 sene önce vefat etti......ne garippp olurduu pöfffff
günaydın kızlar a.s
Günaydın canımopuyorumnanaktanGünaydınn canlarrrr:lepi:Herkese booll boll bebeişl günler
Günaydın canımopuyorumnanaktanGünaydınn canlarrrr:lepi:Herkese booll boll bebeişl günler
canım sen erdem hastanesinde mi yaptırıyon?
evet canım yaptırdımşimdi 16 ekimi bekliorummmhihoyyyt
anladım canım iğne ne kullandın doz olarak ne kadardı bide kaç yumoş oldu kaçı döllendi belki çok kez yazmışsındır da canım yeniyim ya ben geçmişide okuyorum ama aklımda kalmıyo tam tanımadığım için sizleri rabbimmm inşallah 16 ekimde yüzünü güldürsün sağlıkla nasip etsin inşallahh...
efet canım ya kalabalıkız burdakaydirigubbakcemile3canım ben 22 eylülde reglimin ilk günü tedaviye başladım zaten eşimde ki sperm azlığını öğrenmemizde bi ay öncesi.Reglimin ilk günü ultrasonla muayene oldum ve iğnelerim o akşam başladı.Menagon kullandım 4 toz bi su iki gün geri kalan 6 gün 3 toz bi su.Son üç gün koldan yada göbekten vurulan bir aşı var ondan oldum.geçen perşembede yumurta çatlatma iğnesi oldum.cmt yumurtalar toplandı.ultrasonda 10 gibi idi 8 i toplandı.4 ü döllendi 1 tanesini kaliteli buldular pzt transferim oldu şimdi beklemedeyim canım.Ama iğne dozu ilaçlar kişiye göre belirneio tabi.sen ne aşamadaın canım nerde tedavin ?kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?