Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Hadi maşallahh:)Bende yerin önemine inanmıyorum bence en önemliisii senin doktoruna güvenmen emin olman.Bana bi sürü öneriler oldu ama serap hanıma güvendi benalkisalkisalkisHadi bakalım beklioruz haberlerini habersiz bırakmaaakaydirigubbakcemile5

cnm bnm ınsalh duser en kısa zamanda bnde gttım dra tsh yuksektı bazı testler werdı onları yaptrdm seker yuklemesı werdı sanırım yıne yuksek tsh hayırlısyla baslarız ınsallh:Saruboceq:

inşallah canım biran önce istenilen değere düşerde başlarız aşamalarımıza:Saruboceq:

Amin canımmm cümlemize nasip etsin.yani tedavi kısaca böle canım:)hormon iğneleri,yumurta toplama,emriyo transferi,testhaberlerini bekliorus canımm:lepi:

teşekkür ederim umarım yüzün güler bu ay:Saruboceq:

kızlar meraba...dün yumurtalarım toplandı...boşuna panik yapmışım..uyanınca herşey olup bitmiş oluyo zaten....
bir saat filan dinlenip döndük...12 yumurta toplanmış bunların 9 tanesi olgun çıkmışş
az evvel yine aradılar 9 yumurtanızın 9 uda döllendi dediler..yarında embriyo filan olcakmış heralde onun için arıcaklar...durum fena değil dimi kızlar sizin yorumunuz ne ? umutlanayımmı

canım hadi gözün aydınolumunekankayizsmilemaşallaahhh çok güzel benceeekaydirigubbakcemile5ama zaten sana 1 tane yumooşş lasımmmolumunekankayizsmilekaliteli olursa diğerlerini dondurursunnkaydirigubbakcemile2

kelebekcim hayırlı olsun. biz söyledik paniklenecek birşey olmadığını ama başa gelince anlaşılıyor ancak. Sonucun çok güzel bence canım. Ümidin hep olmalı ama her iki sonuca da hazır olabilmeliyiz.

şimdi yarın ne belli olcak..bu dokuz yumurtanın embriyo olmama ihtimalide var öyle değilmi..
yada embriyo olsa bile kalitesiz olma ihtimali...

peki kaliteli embriyo olursa şansım daha çok oluyor öylemi kızlar

kelebekcıgım sayı gayet gusel ınş guselce transefrınıde olursun
bebegınıde kapıp gelırsın rahat ol
darısı bana su gıbı gecsın ınşşşş

kelebekcıgım sayı gayet gusel ınş guselce transefrınıde olursun
bebegınıde kapıp gelırsın rahat ol
darısı bana su gıbı gecsın ınşşşş

SAĞOL BİTANEM..İŞALLAH SENİNDE TEDAVİ SÜRECİN GÜZEL GEÇER...VE SONUNDA DA HEPİMİZ MUTLU HABERLER VERİRİZ..SIRAYLAA delikafadulden

kızlar bende bu sabah gittim 12-13 mm boyutları yumoşların yarından itibaren dozu azalttırdı.ne zaman toplanır dedim pazartesi bakıcaz dedi büyümüşlerse çarş. toplanır dedi

şimdi yarın ne belli olcak..bu dokuz yumurtanın embriyo olmama ihtimalide var öyle değilmi..
yada embriyo olsa bile kalitesiz olma ihtimali...

peki kaliteli embriyo olursa şansım daha çok oluyor öylemi kızlar

Evet şansı artırıyor. Dış ortamda döllendiği için senin vücuduna uyumu da çok önemli. Sayıya takılma 1e 2 ye bile düşerse ümit kaybetmek yok. Gerçekten bundan sonrası tıp biliminden çıkıp takdir-i ilahiye bakıyor. Dua et ve ümit et canım.. :1rolleyes:

1 ekimde izmir smyrna tüp bebek te tadaviye başladık. adetimin 3. günüydü birdahaki adetime kadar doğum kontrol hapı verdiler.
bazı tahliller istediler bulunduğum şehirde onları yaptırdım, dün histeroskopi oldum, bütün sonuçlarım gayet iyi.
zaten eşimle ikimizde de herhangi bir problem yok, sebebi bilinmeyen infertilite dediler.

28 yaşındayım eşim 34,
3,5 yıllık evliyiz 2 yıldır korunmuyoruz ve 2 kez aşılama olduk tutmadı.
daha erken diyenler var ama neyi bekleyeceğiz.
ben genç anne olmak ve 1 den fazla yavrularımla kolkola gezmek istiyorum.
TABİ HERŞEYİN VAKTİNİ ZAMANINI HAYIRLISINI RABBİM BİLİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…