Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar slmlar.salı günü lucrine başlıyorum.10gün sonra regl 10 gün sonrada toplama işlemi tabii mikro teseden sonra çok heycanlıyım inşallah hepimiz için sonuç olumlu olur allah yardım etsin inşallah herkese

merhaba arkadaşlar bugün transferden sonra 6.günüm benden de dualarıızı eksik etmeyin.İnşallah hiç birimizin kucağı boş kalmaz.

merhaba arkadaşlar bugün transferden sonra 6.günüm benden de dualarıızı eksik etmeyin.İnşallah hiç birimizin kucağı boş kalmaz.

canım benimde 7. günüüüm.Allah yar ve yardımcımız olsunn...Beklemek zor sabır versin Rabbiimm:Saruboceq:

canım benimde 7. günüüüm.Allah yar ve yardımcımız olsunn...Beklemek zor sabır versin Rabbiimm.

transferden sonra ne zaman test yapılacak
bende çok merak ediyorum
inşallahhhhhh

LALE cimmm benim test günüm cmt.Çok zor beklemek Rabbim sabır versin......

"derin2"mrb,
sen benden 1 gün öndesin.işe başladın mı?ben gitmek istiyorum ama kararsız kalıp rapor aldım yine?
İNŞALLAH emeklerimimiz boşa çıkmaz.

yok cnm ben ilk 3 gün genelde yattım şimdi basit ev işleri yapıyorum ama tabii ki bol bol uzanıyorum oturuyorum.sabah akşam iğnem var arabayla hastaneye gidiyoruz.ama canım sıkılıyo bi de kaygılanıyorum evde kendimi dinledikçe...

canını sıkma bebegınıde bos yere uzme :)
ınş gusel sonuc alırsında bu beklemelere hersey deger

"derin2"mrb,
sen benden 1 gün öndesin.işe başladın mı?ben gitmek istiyorum ama kararsız kalıp rapor aldım yine?
İNŞALLAH emeklerimimiz boşa çıkmaz.

(QUOTE=careful;15604115)LALE cimmm benim test günüm cmt.Çok zor beklemek Rabbim sabır versin...... QUOTE]

inşallah hepimizinde kucakları bebişlerle dolar.

yumurta toplama dan sonra da rapor kullandınız mı

transferden sonra nekadar kullandınız.
birde tek embriyomu transfer edildi yoksa daha fazlamı.

benim yumurta toplamam geçen pazardı pzt işe gitmedim çünkü lokal anestezi olduğudan ağrım çoktu salı günü transferim oldu 5+5 gün rapor kullanıyorum.

carefulcum ben evdeyim zaten kendi işim olduğu için evden idare ediorum.evden çıkmadım yani dahakaydirigubbakcemile3

lalecim tek emriyo transfer edildi canım yasa gereği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…