Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

benim yumurta toplamam geçen pazardı pzt işe gitmedim çünkü lokal anestezi olduğudan ağrım çoktu salı günü transferim oldu 5+5 gün rapor kullanıyorum.

size hemen 2 günde transfer olmuş
İnşallah mutlu sevinçli test sonucunuzu da paylaşırsınız burda

Bebeğin Rabbimin mucizesi olduğunu ancak sıkıntı çektikten sonra anlayabildim.
yumurta toplanmasından, döllenmesine, transferinden tutunmasına, gelişip büyümesine kadar herşey büyük bir mucize.

birde korunmayı bıraktığı ay hamile kalan ablamın geçen hafta 5,5 aylık bebeği karnında ölünce, Rabbimin büyüklüğünü kendimin acizliğini bir kez daha hissettim

Rabbimin hikmetinden sual sorulmaz...Allah sabırlar versin ablana sanım sizede tabi.Hakkında hayırlısı buymuş demek gerek artık ne çare...Allah gönlüne göre versin işallah...

lalecıgım san katılıyorum bınlerce kez allha hersey ıcın sukretmemız lazım
bızım cırpındıgımız seylerın olmamaıs belkı rabbım vede bızım ıcın en hayırlı olandır
rabbım herkese herseyın ama herseyınnnnnnnnnn en hayırlısını nasp etsın ınşşşşşş

kızlar bugün doktara gittim çarşamba sabahı toplancak yumoşlar haber verim dedim hakkımızda hayırlısı bakalım hihoyyyt

Rabbim her birimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
ben ikizlerim olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı

Önce sağlıklı olsunlardaaolumunekankayizsmilecanım benim tüp bebek yaptırdığım merkezde doktorum dedi ki tek emriyo yasasından sonra tek verdiklerii emriyolar bölünmüş iki tane ikiz gebe hasta varmışşşopuyorumnanaktanolmazz yok yanekaydirigubbakcemile2

Ay inşallah bakımı zor olur ama inşallah olur:ecrin_bebek:

ben bu ay ilk denemem olacak allahım yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini alırız
:ecrin_bebek:

kızlar bugün doktara gittim çarşamba sabahı toplancak yumoşlar haber verim dedim hakkımızda hayırlısı bakalım hihoyyyt

Merhaba tlyvz benimkilerde çarsamba sabahi toplanacak dün aksam çatlatma ignemi vurdum.
Iki gÜn sonrada transfer olur.
Ikimiz için hayirlisi olsun.

selam kızlar bende cuma günü ASM de ebru hanımla tüp bebek transferi yapıldı bakalım kısmetse ayın 20 de kan testimi yapacam.ama suan vuruldugum ignelerde cogu zaman uyuyamıyorum kalçam morardı tas gibi oldu hemsire normal dedi kolonyalı mendille masaj yapıyprum nafile ama tam 20 tane igne.neyse o benim bahanem birazda ya tutmazsa diye cok tedirginim (((off yaaa kızlarrr ne olacak günlerde gecmek bilmiyor ha bu arada bi marifetimde sigarayı bırakamıyorum içime cekmeden günde 6 tane içiyorum.((((günler gecmek bilmiyor

Ah cnm ah :)) o iğneler varya beni öldürdü resmen katıla katıla ağlayıp yatakları dövdüğüm aklıma geldi :)) seke seke yürümek beni çok etkileşmişti o iğneler. İnş sonucun güzel olur ve o iğnelerin acısı mutluluğunla gölgelenir :)

hayırlısı olsn cnm guzel hberlerını beklıorz ınsallh...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…