benim yumurta toplamam geçen pazardı pzt işe gitmedim çünkü lokal anestezi olduğudan ağrım çoktu salı günü transferim oldu 5+5 gün rapor kullanıyorum.
size hemen 2 günde transfer olmuş
İnşallah mutlu sevinçli test sonucunuzu da paylaşırsınız burda
Bebeğin Rabbimin mucizesi olduğunu ancak sıkıntı çektikten sonra anlayabildim.
yumurta toplanmasından, döllenmesine, transferinden tutunmasına, gelişip büyümesine kadar herşey büyük bir mucize.
birde korunmayı bıraktığı ay hamile kalan ablamın geçen hafta 5,5 aylık bebeği karnında ölünce, Rabbimin büyüklüğünü kendimin acizliğini bir kez daha hissettim
kızlar bugün doktara gittim çarşamba sabahı toplancak yumoşlar haber verim dedim hakkımızda hayırlısı bakalım hihoyyyt
kızlar bugün doktara gittim çarşamba sabahı toplancak yumoşlar haber verim dedim hakkımızda hayırlısı bakalım hihoyyyt
Rabbim her birimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
ben ikizlerim olsun istiyorum ama herşeyin hayırlısı
Önce sağlıklı olsunlardaaolumunekankayizsmilecanım benim tüp bebek yaptırdığım merkezde doktorum dedi ki tek emriyo yasasından sonra tek verdiklerii emriyolar bölünmüş iki tane ikiz gebe hasta varmışşşopuyorumnanaktanolmazz yok yanekaydirigubbakcemile2
kızlar bende aranıza girdim sonunda dün ilk kez tüp bebek tedavisine başladım
düşünüyorduk ama bir türlü olmadı işte 3 senelik evliyim aşılama filanda yapmadılar gerek duymadılar sperm sayısı çok azmış....tüp bebek dediler..
dün ilk kez ankaraya memorial hast.gittik eşimle muayene için..adetin ikinci günü gelsin muayeneye demiş doktor..dünde ikinci günüydü..
bakım durumumu söyleyecekti..muayeneden sonra eşimle beni odasına aldı ve değerler çok güzel dedi..yumurtalarım filan v.s.
sonra eşimin daha önce yaptırdığı tahlillere baktı...sperm sayınız normale göre çok az ama tüp bebek için fazla bile dedi..
bana kalırsa hemen şimdi tüp bebek işlemlerine başlayalım dedi delikafadulden
ve dün ilk iğnemi vuruldum kanda aldılar..artık bundan sonrasını bilmiyorum ne gibi aşamalar olacak kaç gün sürecek zaten heyecandan aklım yerinde değildiki :))))
cuma günü gideceğiz heralde ama ne için bilmiyorum hatta bu iğneyi niye vurduğunuda hala elim ayağım buz gibi heyecanlıyım çokkkkk
kızlar dua edinde işallah ilk tüp bebek denememde olur işallah rabbimm işaallahhhh
:teytey:
ben bu ay ilk denemem olacak allahım yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini alırız
:ecrin_bebek:
selam kızlar bende cuma günü ASM de ebru hanımla tüp bebek transferi yapıldı bakalım kısmetse ayın 20 de kan testimi yapacam.ama suan vuruldugum ignelerde cogu zaman uyuyamıyorum kalçam morardı tas gibi oldu hemsire normal dedi kolonyalı mendille masaj yapıyprum nafile ama tam 20 tane igne.neyse o benim bahanem birazda ya tutmazsa diye cok tedirginim(((off yaaa kızlarrr ne olacak günlerde gecmek bilmiyor ha bu arada bi marifetimde sigarayı bırakamıyorum içime cekmeden günde 6 tane içiyorum. ((((günler gecmek bilmiyor
selam kızlar bende cuma günü ASM de ebru hanımla tüp bebek transferi yapıldı bakalım kısmetse ayın 20 de kan testimi yapacam.ama suan vuruldugum ignelerde cogu zaman uyuyamıyorum kalçam morardı tas gibi oldu hemsire normal dedi kolonyalı mendille masaj yapıyprum nafile ama tam 20 tane igne.neyse o benim bahanem birazda ya tutmazsa diye cok tedirginim(((off yaaa kızlarrr ne olacak günlerde gecmek bilmiyor ha bu arada bi marifetimde sigarayı bırakamıyorum içime cekmeden günde 6 tane içiyorum. ((((günler gecmek bilmiyor
Merhaba tlyvz benimkilerde çarsamba sabahi toplanacak dün aksam çatlatma ignemi vurdum.
Iki gÜn sonrada transfer olur.
Ikimiz için hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?