selam kızlar bende cuma günü ASM de ebru hanımla tüp bebek transferi yapıldı bakalım kısmetse ayın 20 de kan testimi yapacam.ama suan vuruldugum ignelerde cogu zaman uyuyamıyorum kalçam morardı tas gibi oldu hemsire normal dedi kolonyalı mendille masaj yapıyprum nafile ama tam 20 tane igne.neyse o benim bahanem birazda ya tutmazsa diye cok tedirginim(((off yaaa kızlarrr ne olacak günlerde gecmek bilmiyor ha bu arada bi marifetimde sigarayı bırakamıyorum içime cekmeden günde 6 tane içiyorum. ((((günler gecmek bilmiyor
İnşallah hayırlı sonuçlarını alırız.:CüvCüv:
şimdi bende içiyorum ama günde 1-2 adet.
transfer olduğunda bırakırım diyorum
eşim kendisi de kullanmıyor, çok kızıyor zaten.
psikolojik olarak hem tedaviye gidiyoruz hem kendini zehirliyorsun diye söyleniyor. ozaman daha da içesim geliyor.iş inada biniyorlmaz:
valla benimde esim kullanımıyor gizli içiyorum çalısıyorum iş yerinde içiyorum.bende kendimi öyle kandırdım transferden sonra içmem diye simdide stresten içiyorum.simdide tutarsa bırakacam diyorum insallah bu sefer sözümü tutarım....eyvahedigeldismile
Hadi bakalım canımmmolumunekankayizsmileAllahh yardımcın olsunn...
allh yardımcın olsun:1hug:
Allah yardımcın olsun canım hadi bakalım hayırlı sonuçlar inşallah
Merhaba tlyvz benimkilerde çarsamba sabahi toplanacak dün aksam çatlatma ignemi vurdum.
Iki gÜn sonrada transfer olur.
Ikimiz için hayirlisi olsun.
valla benimde esim kullanımıyor gizli içiyorum çalısıyorum iş yerinde içiyorum.bende kendimi öyle kandırdım transferden sonra içmem diye simdide stresten içiyorum.simdide tutarsa bırakacam diyorum insallah bu sefer sözümü tutarım....eyvahedigeldismile
aynı muhabbet bizde de var canım benim eşim de kullanmıyor.ben senden daha çok içiyorum.ama daha lucrin aşamasındayım.bilmiyorum stresten de içerim gibi geliyor.hamile olduğumu öğrendiğim gün bırakcam diyorum kendime umarım sözümü tutarım(((
görümcem var hem cilveli hem çirkef kocası içmiyor ama hatuna paket paket sigara taşıyor
bizimkide ona ben karışamam başında kocası var diyor.
önceden çok takıyordum, kızıyordum "sen benim kendi irademle istediğim bir şeyi kısıtlayamazsın" diye ama takmıyorum artık.
bırakırsam da kendi isteğimle bırakmalıyım.
Kızlarr canlar sigaracılar yapmyın nolur:kedi:Bizim durumumuz zaten kritik.hamile kalsak bile kıymetli gebelikler emek emek oluyor tedavimiz.hem para,hem zaman hemde mütiş bir manevi savaş.Bu savaşta yanınızda size destek olarak aramanız gereken son şey sigara.:umursamaz:bilmiyorumkismilekendiniz için değil emek emek ilmek ilmek işleyerek kavuşmaya çalıştığınız yavrunuz için bırakın.Eşinize kızıp bir bahane daha yaratmayın kendinize.Ben de ünv döneminde hem çalışıor hem okuordum.hem de baba kanser kardeşler küçük bakıma muhtaç başka şehirde bir okul.başka şehirde bir iş....o dönem başladım milletten almıym diye bi paket aldım.Çoğunu başkaları içiordu gerçi.Sonra benim sigara içmeyen ev arkadaşım benden tek tük almaya başladı sonra da almamak için paket aldı.Ve yeni tberküloz tedavisi bitmişti.ve o hala sigara içiyor. 7 sene geçti aradan hiç unutamam vicdan azabımdır.ben hiç bir şeye bağımlı olamaynalardanım.Nargile içerdim keyfe düşkün biri olarakkaydirigubbakcemile3onu çocuk kararı alınca hemen yolladım evden.Herkes çok şaşırdı.ama isteğim minik bir yavruyu daha bedenimle buluşturmadan zehirlemekten korktum.Kola içerdim her öğün kahvaltıda bile tüp kararı aldığım an çıkardım hayatımdan.suyum var şimdi meyve sularının bile sıkılmışını tazesini tercih ediyorum.Çünkü bunu kendim için değil eşimle benim ortak kararımız ve arzumuz yavrumuz için yapıorum.
Şimdi lütfen söylediklerimi yanlış değerlendirmeyin.Haddim değil.biliyorum ama.Birasda meslek hastalığı söylemeden duramıyorumbilmiyorumkismileEşlerinize de kızmayın lütfen.Empati kurun.onların psikolojilerini düşünün.Siz elbette ki zor şeyler yaşıyorsunuz ama onlarda zorlanıyor unutmaın.Annelerde eşlerde'çocuk yapmaya değer verilen erkeklerde'sizin kötülüğünüzü istemezler emin olun.Lütfen kötü niyetle sizin bu alışkanlığınızı kullanarak size yüklenebilirler haklısınız ama onlara koz vermemek için bile bunu denemeye değer...
Merhabalar herkese iyi akşamlar.. Bende perşembe günü ilk tüp bebek tedavime başlıyorum .. Çok heyecanlıyım .. umarım herşey güzel geçer .)
haklısın sonuna kadar haklısın
ama kuru inat işte
savunmaya geçmiyorum kesinlikle
yanlış olduğunu bile bile seviyorum
hamileliğim olursa içimde bir can taşıdığım için içmem ama şimdi seviyorum içiyorum.
ne bileyimbilmiyorumkismile
ben de görümceyim ama hem uzaktayım hem her sıkıntısında yengenin yanına koşarız hem de birbirimize dertlerimizi açarız
yengeme sorsan ne der acaba bak şimdi merak ettimbilmiyorumkismileCADIARZU
Merhabalar herkese iyi akşamlar.. Bende perşembe günü ilk tüp bebek tedavime başlıyorum .. Çok heyecanlıyım .. umarım herşey güzel geçer .)
günaydın kızlar nasılsınız beni soracak olursanız iyiyim.eski mektup yazısması gibi oldu:))bu gün transferin 5 günü haftaya carsamba(20sinde) ilk testi yapacamkafamçokkarıştı.o güne kadar kafayı sıyırmazsam iyidir.deli deli her an aklımda ya negatif derseler ayyy pozitif çıkarsa.ii düsün ii olsun derler ya bende bazen tam tersi cıkıyor ii diyom kötü ,kötü diyom iii..ignelerden kalçamın agrısı herzaman ki gibi devam sanki belden asağı dayak yemiş gibiyim.kasıklarım agrı zaman zaman.bebişe diyom bak içimdeysen agrıyla belli et kendini bi an sancı vuruyor:)))düsünün o kaaa kafayı sıyırdım..neyse gel teskere gel hergün bi cızık atıyom duvara.kızlar sizler hangi gün test yapacaksınız bana yazın ortak olalım.KESTANE KEBAP ACELE CEVAP:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?