Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

He valla hele bi gelsinler essek sıpaları ilk işim onun poposunu ısırmak ağlasada umrumda değil.esim diyo al kızımızın başlık parasının faturları:))sanki kız olduda ama erkek olsada gelin hanımın ailesine verecem faturayı.kardesim diyo abla ne bu transfer lafları görende futbolcu transfer ediyonuz dedii ee bizimki illa parayla gelecek:)))velhasıl öyle vuruyoruz kendimizi arsızlıga azzz kalmısss insalllahhhhhh derin iyi haberlerini alırız.ilk önce seninkini cimdikleriz:))))

Vallahiiii aynıyızz:)kaydirigubbakcemile3bende diyorum ki bi doğsun bi olsun tokatı patlatacammm ahahahahahahhakaydirigubbakcemile3görümcemde temmuzda evlendi şimdi 2 aylık hamilekaydirigubbakcemile3ingilterede yaşıyor konuşuyoruz benim tüp teşisi konulduğu günler öğrendi hamile olduğunu şimdi baya zor geçio hamileliğibende ona diyorum ki kızımm bedaveee bebek baldann tatlıdııırrrahahahahhakaydirigubbakcemile3hiç yakınma hem masrafsııızz hem ilaçsız operasyonsuzzkaydirigubbakcemile3Ama kızda orda yanlız:sinifsinif:tabi zor ama kıymetinii bil diyorumm.Doktorumda bana tedaviye başlarken biraz pahalı bir bebeğiniz olacak dedii bende hiç bişeyim ucuz olmadı ki bu hayattaa bebek mi ucuz olacak dediimzemuszemusherşey için hep mücadele vermek bedel ödemek zorunda kaldım bu normal olsa şaşardım dedimopuyorumnanaktanİşallah cmt iyi haber vberebilmek nasip olursa cimdiklemeye bekliyorummmm

derin senin yaş kaç ayrıca hangi hastanede tedaviye başladın.ben asm de başladım benim yas 32 boyum 1.64 kilom 60:)))ayy tanısalım mı kız ne arsızım ben ya.yazık olacak bebeiğime bu ne biçim çatlak anne der:roflol:

Canım cım benim yaş 25 boy 1.70 kilo 48:)))))hihihiiii :)))ben erdem hastanesinde yaptırdım canım:)olumunekankayizsmilevalla benimde olursa maksimum çatlak bi annesi olacak ondan bebeklerimis bence dert ortağı olurlarrrolumunekankayizsmilea.s.

kız ebnı cok guldurdun goren askerden yazıorsun sanar:)))))allh senın ıyılıgını versın ınş :)))))
ınş gusel sonuclar alırsın sen dua et rahatlatır senı.

valla benımkıde sanslı bır bebek olacak esım ıkınız bır buyursunuz dıor :)
anneannesıde aynı benım gıbı komedyen bır aıleye dusucek :)ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

derın herıf bısı yedırmıormu kız sana cok zayıfsın

kızlar merhaba bikaç gündür yazamıyordum..pazar günü ankaraya gittik transferim oldu :)))
yumurtalar kaliteliymiş 8 tane embriyom olmuş hepside 8 hücreliymiş iyiymiş yani dediklerine göre..doktor 2 tane embriyo koydu..normalde bir tane koymamız gerekiyor kanunen dedi ama ben iki tane koyuyorum şansını artırmak için dedi
2 gün ankarada kaldım..sonra geldim..bugünde iş başı..21 ekim yani perşembe günü test günüm...çok heyecanlıyım kızzllaarrrrrr çookkk

cok sanslısın 2 tane embrıyo koyuldugu ıcın
ınş ıkısıde tutar
hayırlı haberlerını beklıorm

günaydın kızlar özellikle hiç forumdan cıkmayan esra8:))hep nettesin ne güzel bütün gelişmeleri takip ediyorsun.sen ne yaptın dün dr gidecektin ne oldu?bende simdi igneden geliyom.valla daş gibi oldum:)))hemseri arazi çalısması yapıyor üstümden çünkü batıracak ama yok olmuyo(neyse insallah bu acıların sonu ii olur.bu arada kelebek bende ayın 20 sinde test günüm ins ben sana sen bana ii haberler verirsin.YA ALLAH YA MUHAMMED YA ALİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

Günaydınn kızlarrr:)))bejancım formundasın maşallahhh:)Vallahi esracım yediriyor yediriyorda bende victoria bakem takıntısı var ille aynı olucaz:sm_cool:Kelebekimm hadi hayırlı olsun canımcımopuyorumnanaktanÇift emriyo alman büyük şans bu ankarada bişiy var yahuu hep orda ki doktorların içinden gelio bi kaç emriyo koymakUmarım bu konuda ki farklı uygulamalarda adalet sağlanır bir gün...Allah hepimize hayırlısını sağlıkla nasip etsin...

belırtın varmı ?

derin canım benimki arsızlık gelde içime sor beni ne fırtınlar esiyor.dün gece oğlumu rüyamda gördüm çokkkk tatlıydı kocamandı dogar dogmaz yemek yediriyorum sonra yemek bogazına takılıyor parmagımla cıkartıyorum aman tam bi kabustu hem mutlu oldum rüyada olsa hemde cok korktum ama içimden diyorum sonunda cocugum oldu ya.yani kafayı sıyırırsam ii o güne kadarha bu arada ya bende anlamıyorum maden yasa 35 yas altına 1 emriyosa neden bunu birileri yapıyor birileri yapmıyor adil değil.bu biz gibi insanların psikolojisinide bozar ya keske 2 emriyo olsa diye kendimizi yersek amannnn offff ne bilim işte öyle gel teskere gellllllllllllllllllllllll

evet kız peşpeşe test günümüz..sen benden önce öğreniceksin..hadi hayırlısı bakalım...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

sağol canım..ben çift embriyo istiyordum ama kanunen yasak olduğu için koymazlar diye tahmin etmiştim..hatta doktor tek koymak isterse konuşalım ne yapalım ne edelim çift koyduralım diyorduk eşimle...

ama transfer öncesi görüşmemizde doktor kendi dedi..tek embriyo koymamız gerekir kanunen ama ben şansınızı artırmak için çift embriyo koycam dedi...uçtuk resmen çok sevindim..kimseye söylemeyin ama dedi..bende tamam dedim..gördüğünüz gibi kimseyede söylemiyorum hihoyyyt

Sormaa...aynen bende evde herşey yolundaa gibi davranıyorum espiriler şakalar vs ama gelde içime sor...erkek çocuk görmek iyidir bebeğimm yaa hayırdırrr hayraa yorrrrolumunekankayizsmileBu tek emriyo işi başlı başına can sıkıcı:sinifsinif:Sanki birileri şansımı yarıya indiriyor gibi hissetmiştim öğrenince.Tabiki tutacaksa tek de de tutar 5 de de tutmaya bilir ama düşünmeden edemiyor insanohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…