Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

önüne gelen kaç kişiyiz topiği açmış yaaaaaaaa hahahha
kız nevo ben gidiyorum
bak senin hatrın için geldim ama
burayı yeniden favori yapmak istemiyorum
okadar hakaret işittikten sonra
sırtımdan kimseye prim vermem
okiş kuzuuuuuu

deli seni senin prim olsa ne olmasa ne ben sana bi paket prima alim kendine yap :)primi
bende yasaklıyorum burası senin cicim :))))

neyse ara ara bakarım senin hatrın için
ama herkes beni unuttu
yeniler tanımıyorlar
ayrıca üyeliğinde yeni
çaylak durumundayım yani :)

ozaman sölüyorum
arkadaşlar
ben : aylar önce buradan arkadaşlarıma destek olduğum kol kanat gerdiğim için kovulan
bu topiği ve buna benzer bi kaç topiği daha açan gizem_im :)
emeğime saygı duyulmadığından uzun süredir burada değildim
şimdiyse canım arkadaşım yoldaşım kadim dostum nevinimin hatrına buradayız
bu topik bana bazı acı şeyleri hatırlatıyor
özelliklede ilk sayfadaki liste
belki başka bir topikte tanışmak görüşmek dileğiyle

sen nickini değiş eskiye yakın yap :)) birde resimi aynını :)) ben toplarım herkesi geri heeeççç merak etme sen

listemizi gözden geçirelim gene bak bi çoğumuz doğum yaptık bile sayende :)))

Hayırlıı cumalarr herşkeşee:))))melocummm snada hayırlı cumalar caanımmopuyorumnanaktan

nevin ve sea7985 hoşgeldiniz.Baktım ilk sayfaya arkadaşlar niye öyle oldu sea topic senin açtığın bi topic merak ettim.Bende son iki aydır tüp topiclerindeyim.Şimde yarın testim var sonuç alıcam.Topice emek vermişsiniz.Benim gibi yeni başlayan arkadaşlara bu topicler yol gösterdi çok faydalı gerçekten.Burda görmek güzel tekrardan hoşgeldiniz.olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

duy gizooo :))) derin neler yazmış :))) bizde çok uzun süredir buradayız :)

derin inş. güzel sonucunu burada bizlerle paylaşırsın canım...

dur hele endişelenme hemen dr aradın mı ayrıca kaçıncı günün eger aspirin kullanıyorsan dr ara bıraktırmaları lazım.hemen ara haberini bekliyoruz...

bu gün 11. günaspirin vs almıorum..progestan ve estrofem alıorum aramadım.yarın test günümdüarayayım bi...ama tükendi umudum

gızem hosgeldın her topıkte öle ınsanlarlan karsılasıoruz aldırmamk lazım

derıncıgım ne oldu hemen yaz merakta bekletme

canlar doktorum olabilir dedi.ama benim içim hiç rahat değil.yarın sabah test var ama.çöktüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…