Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Canancım kaç yumurta görülüyomuş söledi mi doktorun.bana her 10 gibi demişti ama 8 toplandı:)tebi toplamadan tam bilemez ama aşağı yukarıı tahmin ediolar.söeldimi sana canımcım???heyecan var tebii ayyy bende heyecanlandım şimdiiii annneeeeeeeee

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM: Tüp İzmir smyrna art -TEDAVİDE

*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 8 Kasım YUMURTA TOPLAMA GÜNÜ:)

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:30 ekim TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 10 KASIM

*NEVA78:28 ekim TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 8 KASIM

*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS

Yarabbii emeklerimizi boşa çıkarma Yarabbiiii...Amin...

inşallah canım.. seninki daha önce ne güzel az kalmış... kaç embriyo transfer edildi sana? kaç hücreli söyledi mi doktor

neva sende var mı bi değişiklik, ben hiç bişey hissetmiyorum.. hatta unutuyorum bazen koşturuyorum yine sağa sola...

aynen bende öyleyim ama annem sağ olsun frenliyor ve sürekli azar işitiyorum hızlı kalkma yavaş hareket et eğilme diye ama olmuyor hareketsiz kalamıyorum ...
rüyamda zeybek oynuyorum falan :))
bende hiç bi belirti yok
karnımda şişlik iğneleri ilk kullanmaya başladığım günden beri var arada bi gaz sancısı gibi seyler oluyo göğüslerimde şişlikyok
uykuya eğilim yok aksine sabahın köründe kalkıyorum bi ağız kuruluğum var o da ilaçtan herhaltt
bende hiçbirşey hissetmiyorum ne iyi ne kötü

benimde 3.gün 2 tane transfer edildi. biri 5 biri 7 hücreli.. ama seninki daha şanslı sanırım.. ben çalışıyorum, yanımda kimse de yok.. yani annemi çağırmadım.. kendimi iyice hasta gibi hissetmek istemiyorum dedim.. doktorum normal günlük hayatına dön dedi... hareketini kısıtlamak sonuca etkilemez dedi.. şuan yorucu bir işim yok, oturuyorum daha çok ama pztden sonra günde en az 3 saat ayakta kalmam gerekecek rapor alayım mı dedim doktoruma, gerek yok bi sorun olmaz dedi.. ne bileyim hoca sonuçta biliyodur dimi...:26:

İSTANBULL valla tahminen yazdımdı dorru çıkmtıı:13:saygı duruşunaaa denk gelmee kızz

nevaa bende nrmalde hiç olmaz ama o dönem erken kalkıyorddum 6 falan halbise 10 dan önce uyanamam benhep ilaçlardan o etkiler takmayın onlaraa canlarrrrrsatennn çokk azz kaldıı ayyyyy ben heyecanlanıyorum burdaaaaaahemen haber vermessenizzz öldürürürüüünn ikiniziideee

İSTANBUL hayatım ben 15 gün yattım valla yumoş toplamadaaann sonuca dek noldu negatifyani ilk üç gün dinlenmek gerek onrasında yere eğilme,daha dikkatli ahreket ett,yukardan bişi alma kolunu uzatıp yeterli.buna bile aslında diikat edilmio normalde ama bizim durum başka kıymetli gebelikler bunlar.normalde kişi bizim olduğumuz evrede hamile olduğunu bilmior normal hayatına devam edior ama bizim iş başka.çok yorulmayın.dikkat edin.bol sıvı tüketin.kendinizi ani hareketlerden koryun yeter.takmayın bunlara hiç.ben bi daha ki denememde yatmayı düşünmüorum dorusu seni germekten başka işe yaramazzz

kızlar bende bi değişiklik vücut sıcaklığım arttı. normalde çok üşüyen ve vücut sıcaklığı çok düşük bir hatunumdur. eşim bile diyo, senin ateşin mi var diye.. sabah ölçüyorum biraz yükselmiş, normalde 36.2 yi zor bulur geçen sabah 36.8 di... 0.6 lık artış bile kendini hissettiğiyor..ilginç valla. şu karnıma yapıştırdığım bantlar mı yapıyo acaba?

ben hiç o banttan kullanmadım ama benim transfer günü ateşim 38 e çıkmıştısonrasında da normalde özellikle ayaklarım çok üşüdü ama bende daha sıcaktım.ilaçlardandı kalibee

Canımcım doktorun söylediği 10 dan fazla dedi.Dün 15 tane çıkar demişti bilmiyorum bakalım p.tesi alındıktan sonra söylerler.İlk tüp bebektede 14 tane toplandı 4 ü döllenmişti.

işte bende o yüzden günlük hayatıma geri döndüm.. zaten çok hareketli değil işim, sen öğretmenmisin?

Canımcım doktorun söylediği 10 dan fazla dedi.Dün 15 tane çıkar demişti bilmiyorum bakalım p.tesi alındıktan sonra söylerler.İlk tüp bebektede 14 tane toplandı 4 ü döllenmişti.

ohhh maşallahhhhbenimde 10 gibi dedi 8 çıktı 4 döllendii ilkindeehayırlıısııylaaa mis gibi yumoşşşolsunlarrr işallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…