kız istanbul kız nevaa test gününüzz neydii kızzz kaçıncıııı günde test olacaanız bakem ordasınız görüyom yazın bak valla gelirim yanınızaaa
kız istanbul kız nevaa test gününüzz neydii kızzz kaçıncıııı günde test olacaanız bakem ordasınız görüyom yazın bak valla gelirim yanınızaaa
8 kasım pazartesi :)
canono seninde toplaman mikemmel geçer inş :))
benimkide 10 kasım :) tam kan verirken saygı duruşuna geçerse hemşireler
neva sende var mı bi değişiklik, ben hiç bişey hissetmiyorum.. hatta unutuyorum bazen koşturuyorum yine sağa sola...
inşallah canım.. seninki daha önce ne güzel az kalmış... kaç embriyo transfer edildi sana? kaç hücreli söyledi mi doktor
ay bnde ılac yutamıorm senın gıbı :)
kızlar bende bi değişiklik vücut sıcaklığım arttı. normalde çok üşüyen ve vücut sıcaklığı çok düşük bir hatunumdur. eşim bile diyo, senin ateşin mi var diye.. sabah ölçüyorum biraz yükselmiş, normalde 36.2 yi zor bulur geçen sabah 36.8 di... 0.6 lık artış bile kendini hissettiğiyor..ilginç valla. şu karnıma yapıştırdığım bantlar mı yapıyo acaba?
Canancım kaç yumurta görülüyomuş söledi mi doktorun.bana her 10 gibi demişti ama 8 toplandı:)tebi toplamadan tam bilemez ama aşağı yukarıı tahmin ediolar.söeldimi sana canımcım???heyecan var tebii ayyy bende heyecanlandım şimdiiii annneeeeeeeee
8 kasım pazartesi :)
canono seninde toplaman mikemmel geçer inş :))
İSTANBUL hayatım ben 15 gün yattım valla yumoş toplamadaaann sonuca dek noldu negatifyani ilk üç gün dinlenmek gerek onrasında yere eğilme,daha dikkatli ahreket ett,yukardan bişi alma kolunu uzatıp yeterli.buna bile aslında diikat edilmio normalde ama bizim durum başka kıymetli gebelikler bunlar.normalde kişi bizim olduğumuz evrede hamile olduğunu bilmior normal hayatına devam edior ama bizim iş başka.çok yorulmayın.dikkat edin.bol sıvı tüketin.kendinizi ani hareketlerden koryun yeter.takmayın bunlara hiç.ben bi daha ki denememde yatmayı düşünmüorum dorusu seni germekten başka işe yaramazzz
Canımcım doktorun söylediği 10 dan fazla dedi.Dün 15 tane çıkar demişti bilmiyorum bakalım p.tesi alındıktan sonra söylerler.İlk tüp bebektede 14 tane toplandı 4 ü döllenmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?