evet ya gerçekten en zoru 12 gün boyunca beklemek ne iğneler ne anestezi,en zoru beklemek bana da az kaldı perşembe günü transferim olacak bayram boyunca nasıl beklicem bilemiyorum bir öncekinde 6.gününden itibaren idrar testi yapmıştım negatifti bu transferde yapmayı hiç düşünmüyorum en iyisi kan testini beklemek süpriz olsun
Iyi akşamlar kızlar bende bu yola yarın umut tüp bebek ile çıkıyorum
ulun beyden ön görüşme randevusu aldım
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebeğine kavuşursun:79:
kan testi için doktorun verdiği tarihten önce adet olmamız mümkün mü, bi bilginiz var mı kızlar? yoksa negatifi kan testi ile mi öğreniriz illakii:26:
ben 24-26 günde adet oludum gebe kalamadım ama adetim 28 günü görecek diye seviniyorum çünkü stresten 21 günde geldiğide olurdu zürt tesellisi işte :))Merhaba canım. Ben Test tarihime 2 gün kala adet oldum Yinede test yapıldı ama sonuç negatif tabi.İnşalla öyle bişey olmaz sizde.
slm yeter... Ben karmakarışık duygular içerisindeyim...
yarın tahlil günüm... Ama hiç baktırmak istemiyorum,
işte kendimi buna bi inandırsam.. Bilmiyorum yeter, içimde olumsuz hisler var nedense... O yüzden baktırmak istemiyorum sanırım...
Bizim sorunumuz eşimin sperm azlığı ve kalitesizliği, bende ise bir sorun olmadığını söyledi hoca... 30 yaşımdayım, biri 5 biri 7 hücreli toplam iki yumurtamız 3.güne sağlam kaldı sadece. Ve ikisinide transfer ettiler, bu arada bu bizim ilk denememiz... Sence şansımız nasıl..?
işte kendimi buna bi inandırsam.. bilmiyorum yeter, içimde olumsuz hisler var nedense... o yüzden baktırmak istemiyorum sanırım...
bizim sorunumuz eşimin sperm azlığı ve kalitesizliği, bende ise bir sorun olmadığını söyledi hoca... 30 yaşımdayım, biri 5 biri 7 hücreli toplam iki yumurtamız 3.güne sağlam kaldı sadece. ve ikisinide transfer ettiler, bu arada bu bizim ilk denememiz... sence şansımız nasıl..?
sen tekrar tahlil yaptıracakmısın neva? değerin kaç çıkmıştı dün?
Güzel dileklerin için saol canım... umarım sende en yakın zamanda çabalarının karşılığını alırsın... evet sabah erkenden gidicem kan vermeye.. ama sonuçlar öğleden sonra çıkar sanırsam, çünkü sağlık ocağında yaptırcam, onlarda devlet hastanesine gönderiyor. sonuçları geç alırım.. ama dedim ya benim acelem yok :)))
Canan.. saol canım... evet pozitif olmaya ihtiyacım var.. daha henüz bi şey yok ama eşim elini karnıma koyup "napıyonuz bakim orda" diyo ya... içim gidiyo.. o zaman daha çok inancım geliyor... bebeğim orda diye hevesleniyorum..
evet canım bebeğin orda ve seni bekliyor ne olur üzme kendinide onuda yarın halay çekicezzzzzzz :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?