Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebeğine kavuşursun:79:

Merhaba canım. Ben Test tarihime 2 gün kala adet oldum Yinede test yapıldı ama sonuç negatif tabi.İnşalla öyle bişey olmaz sizde.
ben 24-26 günde adet oludum gebe kalamadım ama adetim 28 günü görecek diye seviniyorum çünkü stresten 21 günde geldiğide olurdu zürt tesellisi işte :))

yarın tahlil günüm... Ama hiç baktırmak istemiyorum,

canım ne karışıklık içinde olduğunu tahmin ederim
ama kaçış yokyaptıracaksın
veeeeeeeeee
inşş yarın sonucu aldığında sevinçten halay çakacağiz
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

işte kendimi buna bi inandırsam.. bilmiyorum yeter, içimde olumsuz hisler var nedense... o yüzden baktırmak istemiyorum sanırım...
bizim sorunumuz eşimin sperm azlığı ve kalitesizliği, bende ise bir sorun olmadığını söyledi hoca... 30 yaşımdayım, biri 5 biri 7 hücreli toplam iki yumurtamız 3.güne sağlam kaldı sadece. ve ikisinide transfer ettiler, bu arada bu bizim ilk denememiz... sence şansımız nasıl..?

canın en başta sende sorun olmamamsı şansınızı artırır
ben 5 kez olmsuz sonuçlanmış tedaviler yaşadım
dedim ya neler hisetiğini tahmim edebiliyorum diye
ama olumlu düşümekten başka çaremiz yok
sen butedaviyle elinden geleni yapmışsın
şimdi işin sonundasın
inşş her şey çok güzel olsun senin için
senin için en büyük dileğim bu

yarın sabah kalk git kanını ver ve sonucunu al
inşşşş değerlerin çok güzel olsun

Lütfen canım bu kadar olumsuz düşünme ilk denememde çok olumsuz düşünmüştüm olmadı perşembe transfer olucam ve çok pozitif düşünüyorum sen ne kadar pozitif olursan oda o kadar tutunur sana. Bizim güce ve pozitif düşünmeye ihtiyacımız var hatta ben bir aydan beri hamile halkası yapıyorum etrafımda çevremde ne kadar hamile bulursam benimde hamile kalabileceğime inanıyorum ve gün geçtikçe bu sayı artıyor herşey sende başlayıp sende biter kendine sakın strese sokma sonra bebek küser sana
Dualarımız seninle canım...

Güzel dileklerin için saol canım... umarım sende en yakın zamanda çabalarının karşılığını alırsın... evet sabah erkenden gidicem kan vermeye.. ama sonuçlar öğleden sonra çıkar sanırsam, çünkü sağlık ocağında yaptırcam, onlarda devlet hastanesine gönderiyor. sonuçları geç alırım.. ama dedim ya benim acelem yok :)))

Canan.. saol canım... evet pozitif olmaya ihtiyacım var.. daha henüz bi şey yok ama eşim elini karnıma koyup "napıyonuz bakim orda" diyo ya... içim gidiyo.. o zaman daha çok inancım geliyor... bebeğim orda diye hevesleniyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım bebeğin orda ve seni bekliyor ne olur üzme kendinide onuda yarın halay çekicezzzzzzz :92:

bne de bayramın 4. günü tahlil yaptırıcam mübarek gün cuma günü inş. hayırlı haber alıcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…