Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ıstanbulcugum hakkında hayırlısı olsun canım
bak bızımde sorunumuz senın gıbı kalıteısz ve saglıklı spermmımız yok denecek kadar az
yıkanmıs sekılde en son testte sadece 21 tane cıktı
onemlı olanda 1 tane
bnde 22 yasındayım bndede sorun olmadıgını söledıler
canım benım bu rızk messelesi tup yaptırdık dıe ılla olacak dıe bır sart yok
allhım senın ıcınde cumlemız ıcınde hayırlı olanı versın ınşşşşş
kanaman olana kadar bebegın senlen suanda......ınş bebegın sana sıkı sıkı tutunacaktır ınşşşş

kanaman olana kadar bebegın senlen suanda......ınş bebegın sana sıkı sıkı tutunacaktır ınşşşş

ne güzel demişsin esracım...

saolun kızlar inşallah dualarımız kabul olur, en yakın zamanda isteyen herkesin kucakları bebeklerle dolar... :)
zaten herzaman hayırlısını istiyoruz, bebek içinde biz elimizden geleni yaptık, gerisi Allah'ın takdirine kaldı.. umarım güzel Allah'ım bebeğime anne ve babası ile birlikte uzun bir ömür çizmiştir... dualarım bu yönde... bugün olmasa da bigün olacak bunu biliyorum.. en azından bu güç veriyor bana..

Bismillahirrahmanırrahim...

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM: Tüp İzmir smyrna art -YUMOŞLAR TOPLANDI

*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 11 KASIM TRANSFER GÜNÜ

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:30 ekim TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 10 KASIM,

*NEVA78:BEKLEMEDE

*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM

*NURSIN1981: -TEDAVİDE

*MİA: TRANSFERİ OLDU-18 KASIM TEST GÜNÜ

NEZOOO:TRANSFERİ OLDU.19 KASIM TEST GÜNÜ

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS

Yarabbii emeklerimizi boşa çıkarma Yarabbiiii...Amin...
RABBIM LISTEDE OLAN OLMAYAN HERKESEEEEEEEEEE HAYIRLI BIR EVLAT NASİP EYLEEEEEEEEEEEEEEEEE(AMİN)

Bismillahirrahmanırrahim...

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM: Tüp İzmir smyrna art -YUMOŞLAR TOPLANDI

*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 11 KASIM TRANSFER GÜNÜ

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:30 ekim TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 10 KASIM,

*NEVA78:BEKLEMEDE

*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM

*NURSIN1981: -TEDAVİDE

*MİA: TRANSFERİ OLDU-18 KASIM TEST GÜNÜ

NEZOOO:TRANSFERİ OLDU.19 KASIM TEST GÜNÜ

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS

Yarabbii emeklerimizi boşa çıkarma Yarabbiiii...Amin...
RABBIM LISTEDE OLAN OLMAYAN HERKESEEEEEEEEEE HAYIRLI BIR EVLAT NASİP EYLEEEEEEEEEEEEEEEEE(AMİN

kızlar bılıosunuz bnde ılk denememı kasımdakı adetımın 21. gununde baslıcam rabbım nasp ederse...
bazen umutsuzluga dusuruyorum
ama dıorumkı bu tedavıyı yaptıramayan bır suru ınsan var maddı manevı bır sekılde
ben allhın sanslı kuluyum yaptırabılıorum
sonucu ne olursa olsun bence buna bıle sukretmek lazım dıorum
ve kendımı rahatlatıorum
sızde suan bebegınızlen bırlıktesızını
kanamanız yok sorun yok bınlerce sukur
onunlan konusun sımdı olmasa bıle muhakkak gelecektır
sıkı sıkı tutunsun bızım nazlı bebeklerımız ınşşşşşşşşşş

TÜP SAVAŞÇILARIIIIII GÜNAAAAYYYDIIIIINNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rabbim hepimize yüreğinde Allah korkusu olan Atamızın izinde ona layık memeleket evlatlarıda olacak evlatlar nasip etsin inşallahhh....

Nezooo transferin olmuş canım.ben kaçırdım orayı:78:19 u test günün senide yazdım valla listeye hep burdasın satenn dimiii

İSTANBULLLLLLLLLLLL haydi ver bugün bize coşkuyu işalllaahhhhh:)))arkadaşım hakkında HAYIRLIIS NEYSEE O OLSUNNNNNN!!!!!!!

AYSEH VE MİA YAW LİSTEDESİNİZ AMA ORTADA YOKSUNUUZZZZ nerdesiniz bakalım nasılsınızzz:)neler hissediosunuz meraktayızzzz

CANAN hayatım yarın transefr diil mi:)bebişşşş geleyoorrrsağlığın moralin nasıl hayatım.

LALEnin transferi oldu mu ben kaçırdım kalibaaalisteye yazayım olduysaa :)nasılsın hayatım ne var ne yokkk

baby yeter esraaa kademiii nursiiiiiiiiinnn nevaaaaaaa canlarım nasılsınınzzzz????keyifler nasıl hayat nasıllll

tabiki canım görüyoruz sitede de bir çok kişi var yaptıramaayan halimize çok şükür....
olucak olucak sadece biraz sabır zaman herşeyin ilacvı...
bol bol dua....
hemde nasıl nazlılarrr bak ben 5 senedir bekliyorum ...ama bu sefer olucakk...

sagol canım hep beraber bekliyoruz bakalım kk ailesi olrarak :90::90:

Herkese günaydınlar evet ya beklemede olduğum için pek sesim çıkmıyor. Bu hafta izin aldım evde oturuyorum heyecanla test günümü bekliyorum ama kısmet bakalım... Transferden sonra bir iki gün kasıklarımda sancı oldu şimdi geçti sadece ara ara karnım ağrıyor. Umarım gaz sancısıdır, regl ağrısı değildir... Inşallah İstanbul'un güzel haberlerini alırız bugün heyecanla bekliyorum, dualarım seninle... herkese sevgiler

Evet canım yarın bebiş geliyo çok mutluyum bir an önce bebeğime kavuşmak için bekliyorum heyecan dorukta

sagol caım ıyıyım

oh be bızım kk kadınları böle mutlu ve umnutlu olsun ıste :))))))))))9

MİAcımmm haplardandır tatlımmm umudumuzzz maksmummmmmmmmİnşallahh
8 güncüüük güseeell habereeee

İstanbulcuummm 14.30 a ne kaldıı yaaa:))))öfff kızarrdım heyecandan offf pofff:13:

canan ne hoş ya gelicek ttalışım benim annişinee yaaa:)

esra umutluu kadınlar klübüyük yaaa:))))

kız nezo nası geçti transferin tatlım kaç hücreliydii:) anlat bakemm aynı yerdeyis ya senle detay ver detayyy:)ben şimdi kırmızı gelsin diyeee bekliyorum aşılama var bu ay

kızlarr ya dün gece ben bi tuhaf oldum.birza dışarı çıkmıştık eşim ve kuzenlerle gelince eve fena oldum ateşim yükseldi böyle hani yumurtlarken oluyo ya ya da regliden önce öyle oldum ama yumurtaladım saten yaw geçen hafta akıntım makıntım biliom yani ama regli belirtisi de yok.pöffffhafif karında hassasiyet falan ben 18 ekimde bıraktım hapları o zamandan bu yana hala böle etkiler yapar mı dersiniz?

bi de nezoo bu ilaçlar gaz sancıları kabızlık yapıo.kayısı ye ttalım başka forumda yazmıştın sanırım.bi de erikk.sıvı ve sebze tüket

Canım ya çok tatlısın sen yazılarını okurken yüzümden tebessüm hiç eksik olmuyo POZİTİF POZİTİF HERŞEY POZİTİF SÜPERRRR:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…