Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

derincim çok güzel geçti 1. kalitedeydi yumurtam 4 tanesini dondurdum...
sancım olmadı ama idrara çok sıkışık oldugum için sonda taktılar o biraz canımı yaktı o kadar..
yumurtaların hepsi 1. kaliteymiş allahtan...

harikaaa maşaallaahhhhhhkaç hücreli peki kıss:)benim donmuşuş minnoşum yok ne yasık kiçok şanslısın işallahh ikinci çocuk için ihtiyaç duyarsın donmuş minnoşlaraaaaa

harikaaa maşaallaahhhhhhkaç hücreli peki kıss:)benim donmuşuş minnoşum yok ne yasık kiçok şanslısın işallahh ikinci çocuk için ihtiyaç duyarsın donmuş minnoşlaraaaaa
bilmiyorum ki kaç hücreli oldugunu ibşallah ya bi de tek yumurta ikizi olurmuşş daha hiç ugrasşmam

Canım ya çok tatlısın sen yazılarını okurken yüzümden tebessüm hiç eksik olmuyo POZİTİF POZİTİF HERŞEY POZİTİF SÜPERRRR:13:

saol canım benim.hep anlatırım ben nasreddin hoca damdan düşmüş herkes bağırıyormuş doktooorr diye hoca bağırmış bırakın doktoruuu bana damda düşen birini getirin demiş:)yani bizim halmizden ancak biz anlarız.inan bana ne anne ne eş ne kardeş ne yaşadığımızı ne hissettiğimizi an-la-ya-mazz:)o yüzden kim ayaktaysa,kim,iyi hissediorsa bu enerjiyi herkese geçirecekkbeklemek,kabuslarla uyanmak,bi taraftan hücrelerine kadar inanırken öte yandan ya tutmazsa diye kendini frenlemek nedemek ancak biz bilirizz:)ben umut taciriyyim,sende,sende, sende.ama ticaretimizde para yok umudu satmıyor saçıyoruz karşılğı ise kendi yorgunluğumuza acımıza yılgınlığımıza ve ihtimalimize dayanma gücü üretebilmek

bilmiyorum ki kaç hücreli oldugunu ibşallah ya bi de tek yumurta ikizi olurmuşş daha hiç ugrasşmam

nezoo olmuş biliosun dimiiiibahsetmişlerdi bana martta ki yasadan sonra tek koydukları iki tane hasta ikiz hamilesiiyani dediğin gibi tek yumurta ikizi bölünmüş emriyoişallah kızz hrikasın vallahi çok inanıyorum ben sen hamişşş kalacaksınnnnn

bende inanıyorum canım baakalım kısmet artık 9 gün sonra görücezz....

neyse ben biraz çıkayım da dinleneyim İstanbuldan haber alınca bana özelden burdan haber verin beni habersiz bırakmayın dayanamayıp gelirim zaten birazdan

çok sevindim canım inşşş pozitif haberlerinede alıcaz :))

evet bendeokumuştum burda allahım gönkünegöre versin herkese :)))

İSTANBULLLLLLLLLLLLLLLLL çatlıycam valla bek evi çektiriyorum yarım bırakıp bırakıp geliom valla yemek memek hak getire hadi kızzz

Bugün doktora gittiğinizde rahimin iç yapısındaki zayıflık, kanallardaki tıkanıklık veya yumurta azlığı gibi problemler yerine KANSER üzerine bir konuşma olsaydı ne halde olurdunuz ? Bu yüzden öncelikle sağlık sloganınız olsun ! Sonra sağlıklı bebek !

Lütfen bu konuyu aklınızda çok büyütmeyin kafanızdan herşeyi temizleyin BEN SAĞLIKLIYIM fikrini sokun aklınıza ve şükredin bugün rahim kanserini konu etmediğinize.

Biliyormusunuz bilmem ama sitede tek bilinen erkek üye benim ve bu tüp bebek yolunu bizde yürüdük eşimle. Kaç sene harcadık kaç para harcadık(yukarıda yazılan rakam komik kalır). Unutmayın önce siz sonra eşiniz ikinizden daha ötesi yok !

Tüp bebek sonrasında çocuk olmadı diye üzülmeyin aldığınız ilaçların ne gibi yane etkileri olacağını biliyormusunuz ? Tedavi sürecinde HORMONlarınızın dengelerinin nasıl ilaçlarla oynandığını ? Ben hep eşim derdim olmassa olmaz ona birşey olmasın varsın çocugumuz olmasın.

Şuna hazır olun çocugunuz olmaz ise çocugu olmayan ne ilk çift nede son çift siz olacaksınız !

Psikolojinizin ilaçlarla alt üst olacağını biliyormusunuz bilmem. Bu aşamada eşinize çok iş düşüyor, çok büyük sabır gerektirir bu adımlar. Kafanızı boşaltın her konudan rahatlayın akrabaların komşuların aa bak kaç sene oldu nerde çocuk sorularına kulak tıkan AMA etraftan kendinizi asla soyutlamayın ! Sizin durumunuzda ki çiftler ile diyaloğa girin bunu doğal bir konu kabul edip herkesle paylaşın. Mutlaka paylaşın içinize atmayın.

Bu konudan dolayı ilişkilerinizdeki kopmalar ruhsal sorunlara yol açacaktır bunu unutmayın ilişkinizi yıpratacaktır. Bu yüzden sağlam durun. Eşiniz size siz ona mutlaka destek olun. Gerisi iyi bir doktor, tıbbi açıdan yapılacak en iyi işlem sonrasında Allahın da izni ile sonuca ulaşacaktır.

Hiç unutmuyorum geçen sene temmuz ayında hastane yönetimine şöyle bir yazı yazmıştım ;

Doktorumuza teşekkür ettiğim bir bölüm, bizimle ilgilenen hemşireye ve halkla ilişkilerdeki arkadaşa teşekkür eden bir bölüm. arkasından;
"Tıbben yapılabilecek herşeyin yapıldığına inanıyorum yarın Allah yardımcımız olsun" diye ekledim. Ertesi gün transfer yapıldı. Kaçıncı deneme artık sayıları karıştırdım her seferinde ümitliydik hepsi yıkım olmuşta ama şimdi dünya tatlısı tam 9 aylık bir oğlum var.

Umarım hepinizin Allah gönlüne göre verir.

size güzel bir haber vermeyi isterdim.. hemde çok... ama malesef...:2:

canım canını sıkma diyecegim ama insanın elinde degil biliyorum ...
dua et eşinde sende hattasın bir daha denersizniz...
bebek bire daha olur ama siz eşinle birbirinize sıkı sıkı sarılınki ancak birbirinizden destek var....
artık bir başka sefer sakın üzmeyin kendinizi...
isterdik olumlu haber alamak ama olmadı bu dünyanın sonu degil ..herşey bizim için....

Kızlar ya çok acillllllllllllllll bir akıl istiyorum sizden

hastaneden telefon ettiler yarın çağırdılar gelin diye zaten yarın gidecektik

ben sordum kaç tanesi döllenmiş diye dedilerki 25 yumurtadan 9 sunu döllendirdik şuan 2 tane var ikiside orta seviyede ve 2.kalitede yarına kadar hangisi daha iyi seyrederse onu koyacaklarmış moralim çok bozuldu hep olacağına inandım ve pozitif olmuştum keşke ısrar etmeseydim sormasaydım. Şimdi canım sıkıldı ağladım moralim çok bozuldu.

sakın ağlama canım moralini kendin yüksek tutucaksın kalite konuusnda bir bilgim yok ama sen her zaman moralini yüksek tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…