derincim çok güzel geçti 1. kalitedeydi yumurtam 4 tanesini dondurdum...
sancım olmadı ama idrara çok sıkışık oldugum için sonda taktılar o biraz canımı yaktı o kadar..
yumurtaların hepsi 1. kaliteymiş allahtan...
bilmiyorum ki kaç hücreli oldugunuharikaaa maşaallaahhhhhhkaç hücreli peki kıss:)benim donmuşuş minnoşum yok ne yasık ki çok şanslısın işallahh ikinci çocuk için ihtiyaç duyarsın donmuş minnoşlaraaaaa
Canım ya çok tatlısın sen yazılarını okurken yüzümden tebessüm hiç eksik olmuyo POZİTİF POZİTİF HERŞEY POZİTİF SÜPERRRR:13:
bilmiyorum ki kaç hücreli oldugunuibşallah ya bi de tek yumurta ikizi olurmuşş daha hiç ugrasşmam
bende inanıyorum canım baakalım kısmet artık 9 gün sonra görücezz....nezoo olmuş biliosun dimiiiibahsetmişlerdi bana martta ki yasadan sonra tek koydukları iki tane hasta ikiz hamilesii yani dediğin gibi tek yumurta ikizi bölünmüş emriyo işallah kızz hrikasın vallahi çok inanıyorum ben sen hamişşş kalacaksınnnnn
derincim çok güzel geçti 1. kalitedeydi yumurtam 4 tanesini dondurdum...
sancım olmadı ama idrara çok sıkışık oldugum için sonda taktılar o biraz canımı yaktı o kadar..
yumurtaların hepsi 1. kaliteymiş allahtan...
nezoo olmuş biliosun dimiiiibahsetmişlerdi bana martta ki yasadan sonra tek koydukları iki tane hasta ikiz hamilesii yani dediğin gibi tek yumurta ikizi bölünmüş emriyo işallah kızz hrikasın vallahi çok inanıyorum ben sen hamişşş kalacaksınnnnn
İSTANBULLLLLLLLLLLLLLLLL çatlıycam valla bek evi çektiriyorum yarım bırakıp bırakıp geliom valla yemek memek hak getire hadi kızzz
size güzel bir haber vermeyi isterdim.. hemde çok... ama malesef...:2:[/QUO
kıyamam ben sana çok üzüldüm canım inan çok ama çok sen benim umudumdun demiştim ve hep öyle düşündüm(
yılmak yok ama biz elimizden geleni azimle yapacağüız gerisi allahın taktiri herşeyde bi hayır vardır öle düşün canım
ve asla unutma zamanı geldiğinde kucağımıza alıcağız inşşş sadece biraz daha zamanı varmış :18:
size güzel bir haber vermeyi isterdim.. hemde çok... ama malesef...:2:
size güzel bir haber vermeyi isterdim.. hemde çok... ama malesef...:2:
Kızlar ya çok acillllllllllllllll bir akıl istiyorum sizden
hastaneden telefon ettiler yarın çağırdılar gelin diye zaten yarın gidecektik
ben sordum kaç tanesi döllenmiş diye dedilerki 25 yumurtadan 9 sunu döllendirdik şuan 2 tane var ikiside orta seviyede ve 2.kalitede yarına kadar hangisi daha iyi seyrederse onu koyacaklarmış moralim çok bozuldu hep olacağına inandım ve pozitif olmuştum keşke ısrar etmeseydim sormasaydım. Şimdi canım sıkıldı ağladım moralim çok bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?