Kızlar ya çok acillllllllllllllll bir akıl istiyorum sizden
hastaneden telefon ettiler yarın çağırdılar gelin diye zaten yarın gidecektik
ben sordum kaç tanesi döllenmiş diye dedilerki 25 yumurtadan 9 sunu döllendirdik şuan 2 tane var ikiside orta seviyede ve 2.kalitede yarına kadar hangisi daha iyi seyrederse onu koyacaklarmış moralim çok bozuldu hep olacağına inandım ve pozitif olmuştum keşke ısrar etmeseydim sormasaydım. Şimdi canım sıkıldı ağladım moralim çok bozuldu.
saolun kızlar.. her ne kadar hayırlısı olsun desemde içimden ağlamk geliyor sürekli...
saolun kızlar.. her ne kadar hayırlısı olsun desemde içimden ağlamk geliyor sürekli...
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 5 yıllık evliyim 1 sene bekledik normal yollarla çocuğumuzun olmasını fakat olmadı. sonra bir doktora gittik orda benim kontrollerim hepsi normal çıktı eşimden tahlil istedi spermogramdı sanırım ve sprem sayısı yok denecek kadar az çıktı ve o gn eşimin yıkıldıgı gündü. aradan 1 yıl geçti çok üzülüyordu sonrasında diyarbakırda özel bir hastane vardı oraya gitmeye karar verdik. sultan hastahanesinde fuat beyin hastasıydım bütün kontrollerimizi herşeyimizi yaptık ortalama 6-7 ayımızı aldı son yola geldigimizde eşmin askerligi geldi ve askere gitti tedavimiz yarım kaldı.. eşim askerden geldi aradan yine zaman geçtikden sonra tekrar fuat beyin yanına gittik.. bizi diyarbakır özel veni vidi hastanesine tüp bebek merkezine gönderdi.. daha dün geldik hastaneden bana yardımcı olun lütfen bende sorun yok eşimin sprem sayısı çok düşük ona verdigi bir ilaç var onu kullanıyor şimdi proxeeed di sanırım tüp bebek yapılacak ben tam olarak bilmiyorum tıp dilinde konuşmayı bana yardımcı olabilecek kimse yokmu?
:97:
canım aramıza hoş geldinmerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 5 yıllık evliyim 1 sene bekledik normal yollarla çocuğumuzun olmasını fakat olmadı. Sonra bir doktora gittik orda benim kontrollerim hepsi normal çıktı eşimden tahlil istedi spermogramdı sanırım ve sprem sayısı yok denecek kadar az çıktı ve o gn eşimin yıkıldıgı gündü. Aradan 1 yıl geçti çok üzülüyordu sonrasında diyarbakırda özel bir hastane vardı oraya gitmeye karar verdik. Sultan hastahanesinde fuat beyin hastasıydım bütün kontrollerimizi herşeyimizi yaptık ortalama 6-7 ayımızı aldı son yola geldigimizde eşmin askerligi geldi ve askere gitti tedavimiz yarım kaldı.. Eşim askerden geldi aradan yine zaman geçtikden sonra tekrar fuat beyin yanına gittik.. Bizi diyarbakır özel veni vidi hastanesine tüp bebek merkezine gönderdi.. Daha dün geldik hastaneden bana yardımcı olun lütfen bende sorun yok eşimin sprem sayısı çok düşük ona verdigi bir ilaç var onu kullanıyor şimdi proxeeed di sanırım tüp bebek yapılacak ben tam olarak bilmiyorum tıp dilinde konuşmayı bana yardımcı olabilecek kimse yokmu?
:97:
kızlar ya çok acillllllllllllllll bir akıl istiyorum sizden
hastaneden telefon ettiler yarın çağırdılar gelin diye zaten yarın gidecektik
ben sordum kaç tanesi döllenmiş diye dedilerki 25 yumurtadan 9 sunu döllendirdik şuan 2 tane var ikiside orta seviyede ve 2.kalitede yarına kadar hangisi daha iyi seyrederse onu koyacaklarmış moralim çok bozuldu hep olacağına inandım ve pozitif olmuştum keşke ısrar etmeseydim sormasaydım. şimdi canım sıkıldı ağladım moralim çok bozuldu.
size güzel bir haber vermeyi isterdim.. Hemde çok... Ama malesef...:2:
öncelikle benim sorunum olmadıgını biliyorum bütün tahlil sonuçlarım iyi çıktı rahim filmini çektik herşey normal çıktı ama eşimin sprem sayılarının yetersizliginden dolayı hamilelik olmuyrmuş. Eşim askerden geldiginde ikinci ayımda 5 gün adetim geçti çok umutluyduk sonra idrar testi yaptık negatif çıktı şimdi tüp bebek yapmaya karar verdik. Doktorun nasıl biri oldugunu bilmiyorum özel diyarbakır veni vidi hastanesi.. Orada deneyimi olan varmıdır onu öğrenmek istiyorum öncelikle. Bide şansımız ne kadr? Gelecek adetimin 2 günü yumurta alıcagını söylemişti doktr eşimdende sperm alıcaklar 3-5 gün sonra transfer edilcek tam olarak anlamıyorum ne dedigini gerçekten yardımcı olun bilgileriniz tecrübeleriniz çok önemli beim için.
arkadaşlar bende tranfer yaptırdım. Bugün 6. Günüm .çok heyecanla bekliyorum .................
canım neden sen canını sıkıyorsun ki yarın kalitesi en iyi olan bebeğin seninle eve gelcek
ve siz inşş hayatınızın kalanını birlikte geçireceksiniz
hiç canını sıkma
rabbim ol dedikten sonra olur
inşş güzel olcak
inşşşşşşşşşşşşşşş
İstanbulcum ne denir ne söylenir...ama çok iyi bildiğim bir durumun içidesin.susar susar ağlarsın.tamma heralde attım zehri sanırken yeniden hücum eder gözlerine yaşlar.kendini tutarsın eşine sarılır bi daha kine nasip dersin kalbin kan revan içindeyken kalbin.Sorarlar ilk günler ağlarsın hemen gözlerin dolar.sonra ince bi sızı kalbinde gülümseyerek anlatırsın olanları.sanki senin başına gelmemiş gibi hissederek.Hayat bu bizim sınavımız da buymuş diyeceksin.ilk günkünden daha güçlü ve daha umutlu yola devam edeceksin.Hakkında hayırlısı olsun hayatım.Rabbim gönlündekini tez vakitte hakkında hayırlı kılsın.
Canan tatlım yapma lütfen.kalite malite mühim tabi ama sonuçta Rabbim ol diyecek be hayatım.bana birinci kalite hadi hayırlısı oldu bu iş diye transer edildi ama olmadı.diğer forumda bi arkadaşın eşi testis kanseri oluyor 5 sene önce alelacele spermler donduruluyor.geçen ay tüp denendi %20 ihtimal kalitesiz emriyo denildi ama koyalım zayi olacağına denildi.şimdi hamile.bize ekimde hamle haberi verdi herkes şahit oldu bu mucizeye esrada bilir hulayı.hatta o kalitesiz emriyo bölündü ikiz oldu ama kesenin biri boştu tek gebeliğne sağlıkla devam ediyor.ne olur %15 etkiliyor psikolojimiz tedaviyi az bi oran değil bu oranı çöpe atma tatlım.
nevam benim test günüm 16 ekimde negatif aldım 18 inde test tekrarı yapıldı o zamana kadar ilaca devam ettim.bırakınca iki gn içinde regli oldum tatlım.
arkadaşlar bende tranfer yaptırdım. bugün 6. günüm .çok heyecanla bekliyorum .................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?