Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kimdi hatırlamıyorum aynen senin gibi olmuş oda onlar hatta onlara tranver yapmayalım sadece bir tane var kaliteside pek iyi değil demişler karı koca düşünmüşler ziyan olmasın deyip transver yaptırmışlar şimidi bebeği kucağındaymış yüce rabbim nelere kadir lütfen üzme ve pozitif düşün ne olur

saolun kızlar.. her ne kadar hayırlısı olsun desemde içimden ağlamk geliyor sürekli...

haklısın zor bır surec
heeyecanlan bekledın
bebegın senınlen sandın
gunlerdır yattın dınlendın
sonuc negatıf olunca ınsan kahrolur
hakkında hayırlısı olsun canımmmmmmmm
yapacak bır sey yok
belkıde rızkı dogal yollarlandır hıc bellı olmaz
rabbımın hıkmetı bıtmez

İstanbulcum ne denir ne söylenir...ama çok iyi bildiğim bir durumun içidesin.susar susar ağlarsın.tamma heralde attım zehri sanırken yeniden hücum eder gözlerine yaşlar.kendini tutarsın eşine sarılır bi daha kine nasip dersin kalbin kan revan içindeyken kalbin.Sorarlar ilk günler ağlarsın hemen gözlerin dolar.sonra ince bi sızı kalbinde gülümseyerek anlatırsın olanları.sanki senin başına gelmemiş gibi hissederek.Hayat bu bizim sınavımız da buymuş diyeceksin.ilk günkünden daha güçlü ve daha umutlu yola devam edeceksin.Hakkında hayırlısı olsun hayatım.Rabbim gönlündekini tez vakitte hakkında hayırlı kılsın.

Canan tatlım yapma lütfen.kalite malite mühim tabi ama sonuçta Rabbim ol diyecek be hayatım.bana birinci kalite hadi hayırlısı oldu bu iş diye transer edildi ama olmadı.diğer forumda bi arkadaşın eşi testis kanseri oluyor 5 sene önce alelacele spermler donduruluyor.geçen ay tüp denendi %20 ihtimal kalitesiz emriyo denildi ama koyalım zayi olacağına denildi.şimdi hamile.bize ekimde hamle haberi verdi herkes şahit oldu bu mucizeye esrada bilir hulayı.hatta o kalitesiz emriyo bölündü ikiz oldu ama kesenin biri boştu tek gebeliğne sağlıkla devam ediyor.ne olur %15 etkiliyor psikolojimiz tedaviyi az bi oran değil bu oranı çöpe atma tatlım.

nevam benim test günüm 16 ekimde negatif aldım 18 inde test tekrarı yapıldı o zamana kadar ilaca devam ettim.bırakınca iki gn içinde regli oldum tatlım.

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 5 yıllık evliyim 1 sene bekledik normal yollarla çocuğumuzun olmasını fakat olmadı. sonra bir doktora gittik orda benim kontrollerim hepsi normal çıktı eşimden tahlil istedi spermogramdı sanırım ve sprem sayısı yok denecek kadar az çıktı ve o gn eşimin yıkıldıgı gündü. aradan 1 yıl geçti çok üzülüyordu sonrasında diyarbakırda özel bir hastane vardı oraya gitmeye karar verdik. sultan hastahanesinde fuat beyin hastasıydım bütün kontrollerimizi herşeyimizi yaptık ortalama 6-7 ayımızı aldı son yola geldigimizde eşmin askerligi geldi ve askere gitti tedavimiz yarım kaldı.. eşim askerden geldi aradan yine zaman geçtikden sonra tekrar fuat beyin yanına gittik.. bizi diyarbakır özel veni vidi hastanesine tüp bebek merkezine gönderdi.. daha dün geldik hastaneden bana yardımcı olun lütfen bende sorun yok eşimin sprem sayısı çok düşük ona verdigi bir ilaç var onu kullanıyor şimdi proxeeed di sanırım tüp bebek yapılacak ben tam olarak bilmiyorum tıp dilinde konuşmayı bana yardımcı olabilecek kimse yokmu?
:97:

tatlım n merak ediyosan sor yardımcı olalım???nedir merak ettiğin?tüp bebek nasıl tedavi nası aşamalar nasıl onu mu merak ediosun?

canım aramıza hoş geldin
inşşşş ilk tedavinde bebişin gelir
sakın kendini kasma
rahat ol
eğerki dr güveniyorsan kendini sıkacak strese sokacak her şeyden uzak dur
ve her zaman aklına takılan soruyu çok saçma bile olsa dr sor
tekrar tkrar sor tatmin olana kadar soruarını sor
şansın bol olsun

canım neden sen canını sıkıyorsun ki yarın kalitesi en iyi olan bebeğin seninle eve gelcek
ve siz inşş hayatınızın kalanını birlikte geçireceksiniz

hiç canını sıkma
rabbim ol dedikten sonra olur
inşş güzel olcak
inşşşşşşşşşşşşşşş

öncelikle benim sorunum olmadıgını biliyorum bütün tahlil sonuçlarım iyi çıktı rahim filmini çektik herşey normal çıktı ama eşimin sprem sayılarının yetersizliginden dolayı hamilelik olmuyrmuş. eşim askerden geldiginde ikinci ayımda 5 gün adetim geçti çok umutluyduk sonra idrar testi yaptık negatif çıktı şimdi tüp bebek yapmaya karar verdik. doktorun nasıl biri oldugunu bilmiyorum özel diyarbakır veni vidi hastanesi.. orada deneyimi olan varmıdır onu öğrenmek istiyorum öncelikle. bide şansımız ne kadr? gelecek adetimin 2 günü yumurta alıcagını söylemişti doktr eşimdende sperm alıcaklar 3-5 gün sonra transfer edilcek tam olarak anlamıyorum ne dedigini gerçekten yardımcı olun bilgileriniz tecrübeleriniz çok önemli beim için.

size güzel bir haber vermeyi isterdim.. Hemde çok... Ama malesef...:2:

canım çok üzüldüm hemde çok
ve senin ne kadar üzgün olduğunu tahmin ediyorum

canım ağla bağır kır dök ne yapmak istiyorsan onu yap kendini kasma
üzüntünü yaşa
içine atma
geçecek geçiyor zamanla unutuyorsun acın hafifliyor
inşş rabbim sana bir melek göndersin ve bu günleri unut

canım adetiyin 2. Günü normal muene olursun ve dr uygun gördüğü ilaçları başlarsın
bu ilaçlar her gün yapılır ve belli aralıklarla dr gelirsin yumurtanın büyümesi takip edilir duruma göre ilacın azaltılır veya çoğaltılır
ortalama 12..15 günlük süenin sonunda opu olursun (yumurta toplama işlemi) narkozla uytulursun yumoşların toplanır aynı gün eşindende spermleri alınır siz evinize dönesiniz
senin yumuoşların eşinin spermleriyle dölenir
ertsi gün size bu konuda bilgi verilir kaç tane yumurtanız dölenmiş diye 3ve ya 5 gün o embiryolar (dölenmiş yumurtalar )sana rahminin en uygun yerine transfer yapılır
12 sonra kandan gebeilk testi yaptırsın

rabbim yardımcın olsun

canım çok teşekkür edeirm ama Allah yardımcım oluyormuş ben bu gün adetimin 3 günümdeyim dün 2 günüydü ve bana bi ilaç verdi adetimin 5 günümde itibaren her gün bitane kullanıp ve bittiginde adetinin 1 veya 2 günü yani ilaçlarımın bittiği güne hesapladı. cuma günü ilacımı kullanmaya başlicam yani 2 aya kadar hamile olucam öyle mi?

arkadaşlar bende tranfer yaptırdım. Bugün 6. Günüm .çok heyecanla bekliyorum .................

canım rabbim yüzünü güldürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

İnşallah canım olacağına inanıyordum şimdi sanki şansım yarıya indi gibi geliyo allah büyüktür bol bol dua edicem yanlız aklıma gelince ağlıyorum kendimi tutamıyorum. Olucak diyelim ki olsun ümidimi kaybetmicem.

Ne güzel yazmışsın canım insan ister istemez üzülüyo evet mucizlerde var inşallah o mucizelerden biri gerçekleşir.

birşey sorucam bu spermi nasıl alıcaklar eşimden oda ameliyatlamı yoksa tahlil verir gibi mi mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…