inşallah canım olacağına inanıyordum şimdi sanki şansım yarıya indi gibi geliyo allah büyüktür bol bol dua edicem yanlız aklıma gelince ağlıyorum kendimi tutamıyorum. Olucak diyelim ki olsun ümidimi kaybetmicem.
az kalmıs hayırlı haberlerını beklıyoruz ınşşşşş
derin cim, yazdıklarını göz yaşlarıyla okudum... şu an yazdıklarını an be an yaşıyorum.. moralim bozuk ama bi yandan kısmet değilmiş diyorum. bu gece rüyamda annem birisine diyordu ki biz bebeğimizi bayramdan sonra sevicez... bakalım hangi bayram olacak bu .. şimdi ne yapıcam bilmiyorum, doktoruma gideyimmi ne yapıcaz bundan sonra diye? acaba 2.denemeden önce eşim varikosel ameliyatı mı olsun... off kafam çok karışık..
canan, transferden bi gün önce söylediklerinin aynılarını bende yaşadım. bunu inadına mı yapıyorlar ya.. en güçlü olman gereken gün "şu kadar yumurta kaldı, şu kalitede" diye moral bozuyolar. keşke sırf moral bozmasın diye yalan söyleseler! umarım herşey güzel olur senin için. derin'in listesinin başında yazıyor ya, "savaşçılar" diye evet biz birbirimize destek olan savaşçılarız!!!!
derin cim, yazdıklarını göz yaşlarıyla okudum... şu an yazdıklarını an be an yaşıyorum.. moralim bozuk ama bi yandan kısmet değilmiş diyorum. bu gece rüyamda annem birisine diyordu ki biz bebeğimizi bayramdan sonra sevicez... bakalım hangi bayram olacak bu .. şimdi ne yapıcam bilmiyorum, doktoruma gideyimmi ne yapıcaz bundan sonra diye? acaba 2.denemeden önce eşim varikosel ameliyatı mı olsun... off kafam çok karışık..
canan, transferden bi gün önce söylediklerinin aynılarını bende yaşadım. bunu inadına mı yapıyorlar ya.. en güçlü olman gereken gün "şu kadar yumurta kaldı, şu kalitede" diye moral bozuyolar. keşke sırf moral bozmasın diye yalan söyleseler! umarım herşey güzel olur senin için. derin'in listesinin başında yazıyor ya, "savaşçılar" diye evet biz birbirimize destek olan savaşçılarız!!!!
öncelikle benim sorunum olmadıgını biliyorum bütün tahlil sonuçlarım iyi çıktı rahim filmini çektik herşey normal çıktı ama eşimin sprem sayılarının yetersizliginden dolayı hamilelik olmuyrmuş. eşim askerden geldiginde ikinci ayımda 5 gün adetim geçti çok umutluyduk sonra idrar testi yaptık negatif çıktı şimdi tüp bebek yapmaya karar verdik. doktorun nasıl biri oldugunu bilmiyorum özel diyarbakır veni vidi hastanesi.. orada deneyimi olan varmıdır onu öğrenmek istiyorum öncelikle. bide şansımız ne kadr? gelecek adetimin 2 günü yumurta alıcagını söylemişti doktr eşimdende sperm alıcaklar 3-5 gün sonra transfer edilcek tam olarak anlamıyorum ne dedigini gerçekten yardımcı olun bilgileriniz tecrübeleriniz çok önemli beim için.
neva doktor banada bi test daha yaptır dedi.. bende yaptırmıcam istemiyorum dedim. ilaçları da bırakayım mı dedim. bırakabilirsin, 2 ay hiç bi ilaç kullanmıcaksın sonra tekrar konuşalım dedi... benim testteki sonuç şöyle yazıyor <0.100 negatif pozitif diye bişey yazmıyor :2:
benimde içimde var bişeyler birlerine söylecek ama yok söyleyemiyorum ve beni zehirliyor keşke bende başarabilsem :))canım benim diyoum hep damdan düşenin halinden düşen anlıyor ancak.hiç bozmak yok moralimizi.Düşün ki olsaydı sağlıksız olsaydı.Allah korusun hayırsız olsaydı.ben dedim ki hayırlısı diilmiş.hayırlısını sağlıkla diliyorum Allahtan.tıbbın bittiği yerdir bu bebişin tutunmasını sağlayamaması.işte Rabbim bunu yapacak teknolojiyi veriyor ama o izin vermedikçe ruhu üflemedikçe olmuyor olmayacak.benim doktorumun dürüstlüğüne çok inanıyorum.bana ne dedi bilionmu tatlım ilk görüşmede eşine ameliyat derler,sana şu operasyonu yapalım şansın artar derler,yok rahim hazırlamaa yok bilmem ne diye hep para tuzağı.hatta ilaç firmaları bile bize promosyonlar verio pahalı olanı verelim diye.bunları bil araştırmanı yaparken buna göre yap dedi.dediğide doru biz yaşamışdık.bizim sorun sadece sperm sayımız 1. milyon.geçen sene kuzende 4 milyon sperm vardı eşinde önce varikosel yaptılar acıılar çekti ve sayı 1 milyona geriledi.sonra benim kuzene bi dolu operasyon yok rahim temizle bilmem ne 15 e yakın para harcandı 3 emriyo transfer edildi bi kızımız var ama o yapılan ameliyatların bi halta yaramadığını kendi doktoru bile itiraf etti.hepsi para tuzağı.çünkü her bünyenin durumu farklı ama standart yapıolar para için.
Bana kalırsa önce merkezine git tüm sorularını aklımda tutamam dağılır kafam diosan yaz bi kenara.iyice sor soruştur tüüüm ? işaretlerini gider sonra karra ver.bende merkez mi değiştirsem diordum ama gidince ben tatmin oldum devam dedim.Güzel savaşçıııı arkadaşım benimmm yola devam ama kasma at zehrini,kim ne der diyede takma.annem k.validem hepsiyle bozuk aram:)Ama keyfim yerinde:)hepsine kustum zehrimi beni üzdükleri herşeyi savurdum yüzlerine rahatım.onlar düşünüyor şimdi ne yapsam diye.benim artık tek düşüncem kendimi ayakta ttmak ve verdiğim savaşı kazanmak:)
benimde içimde var bişeyler birlerine söylecek ama yok söyleyemiyorum ve beni zehirliyor keşke bende başarabilsem :))
kendi kendi mi yiyorum çünkü söyleyemedikçe
çok doğtu söylüyosun canım yok öyşe üç kuruşa beş köfte :))))
heheheh:))))Aynenne demişler kendi değerini bilmeyenin değerini kimse bilmezmiş:))kaldırdım kendimi rafa burnumu kaf dağına.en kıymetli benim artık heheheh
günaydın canımm hopşgeldin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?