ii canım sen nasılsın
kaynanam aradı sımdı yun vardı 4 5 tane
ıslıyorum ya kalın oluor yada tyetmıor dedi
yarım yarım kaldı dedi
canım sıkıldı bırden dedım ıcımden hersey yarımmı kalack yoksa dıe :)
aaaaaaaaaaaaaaaaa
esra yaaaaaaaaaaa
ne demek her şey yarım kalıyor
olurmu öyle şey
her şey güzel olacak
başka türlüsünü düşünme
sakın sakın
Günaydın Kızlarrr
Kendimi toparlamış olarak geldim. Bugün Saat 1 de hastanede olucaz.12 ye kadar işte çalışıcam bayramdan sonraya kadar izinliyim.3-4 gün bilgisayarın başına geçmeyi düşünmüyorum. Dualarınız benimle olsun.
esra nezo yeter derin istanbul hepinize günaydınnnnnn
esracım rüyalar tersine çıkar dimi bitanem üzme boşu boşuna kendini :))
Günaydın kızlar... dün akşam ağlarken erkenden uyumuş kalmışım koltukta.. yazdıklarınızı şimdi okudum kızlar, bugün daha iyiyim.. derin, neva sizlere çok tşk ederim yazdığınız güzel şeyler için.... bakalım bu sızı ne zaman dinecek... bi adet olsam herşey daha kolay atlatılır sanki.. cansızda olsa hala içimde ya minnoşlar, hep aklıma geliyo napim...
saol, nezo... nolur artık birileri güzel haber versin şu sayfaya, yoksa bu tüp bebek tekniklerine inancımda kalmıcak... canan, esra, yeter, nezooo, derin... hadi artık güzel bi haber! ben 2 ay dinlenmedeyim.. hoca öle dedi...
esra hanım merhaba daha önce yazışmıştık ama devamı gelmedi nasılsın
Günaydın kızlar... dün akşam ağlarken erkenden uyumuş kalmışım koltukta.. yazdıklarınızı şimdi okudum kızlar, bugün daha iyiyim.. derin, neva sizlere çok tşk ederim yazdığınız güzel şeyler için.... bakalım bu sızı ne zaman dinecek... bi adet olsam herşey daha kolay atlatılır sanki.. cansızda olsa hala içimde ya minnoşlar, hep aklıma geliyo napim...
günaydın kızlar... Dün akşam ağlarken erkenden uyumuş kalmışım koltukta.. Yazdıklarınızı şimdi okudum kızlar, bugün daha iyiyim.. Derin, neva sizlere çok tşk ederim yazdığınız güzel şeyler için.... Bakalım bu sızı ne zaman dinecek... Bi adet olsam herşey daha kolay atlatılır sanki.. Cansızda olsa hala içimde ya minnoşlar, hep aklıma geliyo napim...
esra nezo yeter derin istanbul hepinize günaydınnnnnn
esracım rüyalar tersine çıkar dimi bitanem üzme boşu boşuna kendini :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?