Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ii canım sen nasılsın
kaynanam aradı sımdı yun vardı 4 5 tane
ıslıyorum ya kalın oluor yada tyetmıor dedi
yarım yarım kaldı dedi
canım sıkıldı bırden dedım ıcımden hersey yarımmı kalack yoksa dıe :)

aaaaaaaaaaaaaaaaa
esra yaaaaaaaaaaa
ne demek her şey yarım kalıyor
olurmu öyle şey
her şey güzel olacak
başka türlüsünü düşünme
sakın sakın

esra nezo yeter derin istanbul hepinize günaydınnnnnn
esracım rüyalar tersine çıkar dimi bitanem üzme boşu boşuna kendini :))

Günaydın kızlar... dün akşam ağlarken erkenden uyumuş kalmışım koltukta.. yazdıklarınızı şimdi okudum kızlar, bugün daha iyiyim.. derin, neva sizlere çok tşk ederim yazdığınız güzel şeyler için.... bakalım bu sızı ne zaman dinecek... bi adet olsam herşey daha kolay atlatılır sanki.. cansızda olsa hala içimde ya minnoşlar, hep aklıma geliyo napim...

iyi olmana gerçeketen canım çok sevindimm...Alalh aynı acıyı bir daha yaşatmasın.....

saol, nezo... nolur artık birileri güzel haber versin şu sayfaya, yoksa bu tüp bebek tekniklerine inancımda kalmıcak... canan, esra, yeter, nezooo, derin... hadi artık güzel bi haber! ben 2 ay dinlenmedeyim.. hoca öle dedi...

inş. canımm...hepimizin istegi bu ..inşallah sende aramıza katılırsın...

ben hala konuşamadım hocayla bayramdan sonrayı beklicem sana ne dedi doktor genetik falan yapacaklarmı canım

istanbull demişsin ya bu sızı ne zaman geçecek diye kucağımıza aldığımız zaman ... biz o zamana kadar bu sızıyla yaşamayı öğreneceğiz zaman zaman kabuklaşacak zaman zaman kabuğu kaldırıp kanatacağız ama daima güçlü ve umutlu olacağız :)))

canım geçiyor geçmek zorunda yoksa devam edemeyiz
inşş güzel günler gelecek ve biz bu günleri unutacağız

canım benım ınsan zamnla herseye alısıor
allh beterınden sakınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…