daha doktorla görüşemedim, haftasonu giderim belki, ismini duymuşunuzdur bülent baysal doktorum...
derincim bu arada bende 32 yim bana bi dua allahrızası için :))
slatı tefrıcıyeyı yapn kızlar dıleklerınız ıcın
4444 duasını
günaydınlar herkese...
ben daha iyiyim saol derincim, sen nasılsın...
merhaba kızlar ben adanada ikamet ediyorum 4 yıllık evliyim evliliğim ilk 3 yıllı bebk düşünmedik düşünmeye başladıgımdada geç kalmışım sanırım ilk tedavimde pkolu oldugum anlaşıldı ilk dr pek umursamadı bir ay gittim başka gitmedim daha sonra başka bi dr gittim 8 ay teavi oldum ve hep sonucu negatif oldu aşılamaya geçelim dedi hsg çekildim o dr bıraktım ve şuanda devam ettiğim dr geçtim ve bundada herşey olumsuz gitti 2 negatif aşılama geçirdim 2. aşılamam geçen ay olmuştu ve tekrar konturole gittigimde tüp bebege geçebilecegimi 2. aşılamdan sonrada rapor verebilcegeini söyledi ben ara vermek istediğimi söyledim ama içim rahat degil keşke demesydim diyorum tüp bebege geçsemmi acaba yaşın 23 daha erken diyolar ama ben istiyorumki artık evimi neşe dolduracak bebişlerim olsun beni adana başkent hastanesine yönledirecegini söyledi dayanamayıp seminerlerine katılmaya karar verdim 24 kasımdaymış tabi bu ay kistlerim çıkmış dogum kontrol hapı önerdi neypacagımı bilmiyorum tüp bebegin şansı ne kadar acaba biraz dahamı beklesem aramı versem bilemedim
Canım benim hoşgeldin öncelikleeecanım benim sorun pkolu olman mı?Tüp bebekde hayatım %35-40 şansın oluyor.Aşılamaların negatif olmasına takılma tatlım benim doktorum aşılama nın sağlıklı bir çiftte dahi %25 demişti.yani evde denemekle neredeyse aynı diye söledi.o nedenle aşılamanın olmaması tüp bebeği etkileyecek bi konu diil.Tüp bebekde hayatım 6 martta ki tek emriyo yasaından dolayı %35-40 şans var ortalama.tabi bunu yukarı aşağı etkileyen etkenlerde mevcut.yani hayatım karar verip denemeye başlamak gerek.güveneceğin bir doktor ve merkezle başlamanı tavsiye dereim.Doktorunla ayrıntılı bir görşüp ona göre başlarsın.Hakkında hayırlısı olsunn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?