Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

İyiii gecelerr kıslaarrrr

Bugün hiç gelemednn yahu ama okuudumm geçmişii İstanbulum bol dua tatlım.zor olacak oldu da ama daha az acıyacağı günler yakındır2 ay ara veriorus tatlım benim aralıkda denemem mümkün ama bu ayda boş geçmeyeceğimm bi aşılamaa patlatıyorumm ortaya karışıkkkNevacım tatlım sen nasılsın???nasıl sağlığın daha regli olamadın mı?keyfin yerinde mi tatlımyetercaan,esraacım,baby ,laleee bu arada lale yine kayıp yaaaatransferi olmuştur herhalCanan tatlıımmm dualarımız hep seninle olacak.Rabbim yar e yardımcın olsun mübarek geceler yüzüsuyu hörmetine gönlündekini Rabbim hakkında hayırlı kılsın...Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlatla şenendirsin yuvanı ve tüm savaşçılarımızın yuvalarınıKızlar görümcem geldi ingiltereden 15 haftalık hamileonunla vakit geçiriorum bugünde öle gitti 25 ine kadar burda besliyorus onu:2:malum bizim harika yemeklerimis nerdee ordaaa:)olsada eşi ingiliz onlar hiiç anlamıoooböle bende durumlar az önce eşimin amcasına vs. gittik.onlar çok ince tabi k.validem gibi diiller:))ahahah:)kızza hamileliğiyle ilgili soru bile sormadılar ben açtım konuyu üzüleceğimi düşünüolar ama ben hiç olumsuz etkilenmiorum.ilginç ama içimde hiç kararma yok yani o bu sene 1 temmuzda evlendi 15 haftalık hamile düşünün jet bebekama görümcemi o kadar seviorum ki kardeşimden öteee ve de ben 25 o 32 yaşında ona olacağına bana olsun bile dedim inanın hem gurbet elde hemde yaş avantajım var diye.işin ilginci görümcemin görümceside tüp bebeğe başladı ingilterede.katryn adı 3 yıldır ilaç kullanıomuş önce hormon bozukluğu kıllanma sorunuymuş son bi senedir sebepsiz infertiliteyaş 36 onun ben şimdi duaya başladım ilkinde olssuunn ilkinde olsuuunn diye çok tatlı çok insancıl ve hassas bi kız yakın zamanda annesini kaybetti o yüsden dua ediorum hep kaç yıldırda tedavide stresde işallah tüpde ilk seferde şansı güler diye:)görümcemde bana gülüyo delisin sen herşey sana olsun kimseye bişi olmasın deli kız diyeiçimden geliyor Allah bilio ya.Rabbim tüm dileyene hayırlısıyla nasip etsin.Hepimize de durumumuzu idrak gücü,değiştirebileceklerimizi değiştirme kuvvatii,değişteremeyeceklerimizi kabul etme gücü nasip eylesin.GÖNLÜMÜZDE OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLI KILSIN...amin..kızlar bol bol bu duayı etmek çok hayırlı böylece Rabbimden gönlümdekini istiyorum ama onun rızasıyla onun hayırlı kılmasını dileyerek.Bol bol söyleyelim.kalpten,dilden...öff tüm gün olmayınca ordan burdan yazmışım bayaaa hepinize duacıyımmm...

Bismillahirrahmanırrahim...

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM: Tüp İzmir smyrna art -BENCE TRANSFER OLMUŞTUR

*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 11 KASIM TRANSFER GÜNÜ

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:BEKLEMEDE

*NEVA78:BEKLEMEDE

*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM

*NURSIN1981: -TEDAVİDE

*MİA: TRANSFERİ OLDU-18 KASIM TEST GÜNÜ

NEZOOO:TRANSFERİ OLDU.19 KASIM TEST GÜNÜ

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS

Rabbimiz emeklerimizi boşa çıkarmasın.Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın ve herbirimize hayırlı bir soy ihsan eylesin...AMİN...

derincim bu arada bende 32 yim bana bi dua allahrızası için :))

ahahahahha deliii kız:)ben ikimizden birine olcaksa bana olsun diye dedim:)ama işi diymmmii
diğer forumdada oldu bu 32 yaş çok uğurluuugörümcemlede bi kaç kişide vardı aynı yaşta konuşuldu hatta hepsinin en büyük dilekleri bu yaşda oldu diyeeona göre değerini bil yaşıınnn:)

Hayırlı cumalarr kızlarrrrrrr

Nevaaacannn saol tatlım benim.))öyle öyleee bak sen bana güvenama sen bi gitseydin ya doktora çatlarım bennn:)bi konuşş rotayıı bileliim:)

istanbulll bak bakim bana nasılsın napıosundurum nedirrrtoparladın dimi tatlım

baby,esra,yeter,lalee,canann,kademii,ayseh,nursın,miaa,nezoo,tatlışlar nasılsınız keyiffflerrr nasıllllll

lalee kız naptın ya:)

nezo nası gidio ttalım,iyi misin?

ayseyhhh kız listeye yazdık kayboldun ihmal ettin biziiihaber ver ses ver nasılsıınnn:)

Miaa sen nasılsınn bakalım??

Nursinnn hayatım nasıl gidiorrr

Bismillahirrahmanırrahim...

KASIM AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: Kasım 21 gibi olacak adetinde aşılama deneyecek -BEKLEMEDE

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte , -BEKLEMEDE

*LALEDEVRİNDENİM: Tüp İzmir smyrna art -BENCE TRANSFER OLMUŞTUR

*KADEMİ: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE

*CANANO:İst Semiha Şakir hasta. 11 KASIM TRANSFER GÜNÜ

*YETEEEEER:Adaba Seyhan Başken - BEKLEMEDE

*BABY2435:İzmir smyrna art-TEDAVİDE

*İSTANBULL34:BEKLEMEDE

*NEVA78:BEKLEMEDE

*AYSEYH78:4 Kasım TRANSFERİ OLDU-TEST GÜNÜ 16 KASIM

*NURSIN1981: -TEDAVİDE

*MİA: TRANSFERİ OLDU-18 KASIM TEST GÜNÜ

NEZOOO:TRANSFERİ OLDU.19 KASIM TEST GÜNÜ

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS

Rabbimiz emeklerimizi boşa çıkarmasın.Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın ve herbirimize hayırlı bir soy ihsan eylesin...AMİN...

merhaba kızlar ben adanada ikamet ediyorum 4 yıllık evliyim evliliğim ilk 3 yıllı bebk düşünmedik düşünmeye başladıgımdada geç kalmışım sanırım ilk tedavimde pkolu oldugum anlaşıldı ilk dr pek umursamadı bir ay gittim başka gitmedim daha sonra başka bi dr gittim 8 ay teavi oldum ve hep sonucu negatif oldu aşılamaya geçelim dedi hsg çekildim o dr bıraktım ve şuanda devam ettiğim dr geçtim ve bundada herşey olumsuz gitti 2 negatif aşılama geçirdim 2. aşılamam geçen ay olmuştu ve tekrar konturole gittigimde tüp bebege geçebilecegimi 2. aşılamdan sonrada rapor verebilcegeini söyledi ben ara vermek istediğimi söyledim ama içim rahat degil keşke demesydim diyorum tüp bebege geçsemmi acaba yaşın 23 daha erken diyolar ama ben istiyorumki artık evimi neşe dolduracak bebişlerim olsun beni adana başkent hastanesine yönledirecegini söyledi dayanamayıp seminerlerine katılmaya karar verdim 24 kasımdaymış tabi bu ay kistlerim çıkmış dogum kontrol hapı önerdi neypacagımı bilmiyorum tüp bebegin şansı ne kadar acaba biraz dahamı beklesem aramı versem bilemedim

Canım benim hoşgeldin öncelikleeecanım benim sorun pkolu olman mı?Tüp bebekde hayatım %35-40 şansın oluyor.Aşılamaların negatif olmasına takılma tatlım benim doktorum aşılama nın sağlıklı bir çiftte dahi %25 demişti.yani evde denemekle neredeyse aynı diye söledi.o nedenle aşılamanın olmaması tüp bebeği etkileyecek bi konu diil.Tüp bebekde hayatım 6 martta ki tek emriyo yasaından dolayı %35-40 şans var ortalama.tabi bunu yukarı aşağı etkileyen etkenlerde mevcut.yani hayatım karar verip denemeye başlamak gerek.güveneceğin bir doktor ve merkezle başlamanı tavsiye dereim.Doktorunla ayrıntılı bir görşüp ona göre başlarsın.Hakkında hayırlısı olsunn...

evet sadece sorun benim pkolu olmam bu bekleme süresinde araştırmayı düşünüyorum şuanda gittigm dr bana bi dr tavsiye edecegini söyledi hem onla görüşüp hemde diger tüp bebek merkezlerine başvurup seminerlerine katılmayı düşünüyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun isteyen herkeze nasip etsin allahım bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…