Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canm bnmde yasım 22 bak bnde 16 aylık evlıyım tup bebek yaptıracagız adana baskentte
yasın ılerleyıncede yumurtalık rezervın azalıp sansında azalıor
o yuzden erken yasta yaptırmak daha mantıklı gelıor bana ınş hakkımızda hayırlısı olur canm

sen hangi dr gidiyosun ilk denemenmi olcak bana biraz bilgi verirmisin banada orayı tavsiye ettiler sorununuz neydi sizin

canım bızım sorunumuz sperm kalıtesızlıgı esımde yok dneecek kadar az sperm var
harekettede sorun var
semınere bende ekım ayında katıldım
jınekolojık muayenelerı erhan bey yaptı bnde srun cıkmadı cok sukur
semınerden sonra randevu alıorsun adetının ıkıncı gunu gıdıorsun
sana alt muayene yapıolar sorun varmı yokmu dıe
daha sonrasında adet bıtımı rahım fılmı ıstıyorlar eger gerek varsa sulu ultrasona sokuyorlar.benım kan tahlılımde kuccukken kızamık gecırmedıgım vede bunun asısının olmadıgı cıktı
o yuzden kızamık asısı oldum
bu asının ustundende 1 ay gecmesı lazımmıs tedavıye baslamak ıcın
sımdı kasım ayı bayramdan sonrakı adetımı beklıorum gene adetın2. gunu cagrdılar
son kez bakıp adetın 21. gunu ılaclara baslıyacagım allhın ıznıylen benımkısı uzun protokol
bulent haydar dedeoğlunlan gorustuk. ekıp halınlen calıstıkları ıcın sabıt bır doktorun olmuor orda.suan ıcın memnunum hemsıreler falan cok ılgılıler.....
hakkımızda hayırlısı olsun ınşşş
allhım kımsenın emeklerını maddı manevı bosa cıkarmasın ınşşşşşşşşş

ayrıca ılk denemem olacak canım ınş da son denemem olur fıyat olarakta 3.5 4 arası gıdıor

hoşgeldin aramıza orkide seminer e katılmanda fayda var kafandaki birçok şekillenir şu aşamada zaten bir yere saplanıp kalma araştır neresi içine sinecekse orda başlarsın çünkü merkeze ve dr ye güven çok önemli :))

çok sagol canım bilgilendirdiğin için şu kızamıkçık aşısına takıldım bendede eksik çıkar ben sglık ocagına gitmiştim yaptırmak için ama yapmamışlardı bebk düşünüyosun 3 ay korunman lazım dediler bende bayramdan sonra seminere katılacm inşallah kimsenin emeklerini boşa çıkrmaz allahım

nevaaaaaa içme sigarayıı yaaaadönme terketttt onuuukendine yasık bebebki geç:94:

merkezden abnada 1 ay yeterlı dedi
banada saglık ocagı 2 3 ay dedi

İSTANBUL tup bebekten oncemı okumustu annen duayı ???????

evet esra'cım ramazan ayında okudu. ama duaların kabul olduğuna inanıyorum, bu sefer olmasa da diğerinde olucak :)
benim bugün çok koşturmacalı bir günüm geçti.. pek bakamadım sayfaya.. ama tatil başlıyoooo... yuppiiiii

Canım benim ağzına sağlık güzel annişinin emin ol hayırlı zamanda olmasına vesile olacaktır dualarımız...zamanında sağlıkla hayırlısıylaaaa

Amin derin'cim, cümlemizin duaları kabul olur inşallah....

kızlar size bir şarkı armağan ediyorum.. googla yazın bi dinleyin bakalım beğenecekmisiniz, ben bayıldım!
Sertap erener "bir çaresi bulunur elbet"
tam bize göre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…