- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
merhaba kızlar ben adanada ikamet ediyorum 4 yıllık evliyim evliliğim ilk 3 yıllı bebk düşünmedik düşünmeye başladıgımdada geç kalmışım sanırım ilk tedavimde pkolu oldugum anlaşıldı ilk dr pek umursamadı bir ay gittim başka gitmedim daha sonra başka bi dr gittim 8 ay teavi oldum ve hep sonucu negatif oldu aşılamaya geçelim dedi hsg çekildim o dr bıraktım ve şuanda devam ettiğim dr geçtim ve bundada herşey olumsuz gitti 2 negatif aşılama geçirdim 2. aşılamam geçen ay olmuştu ve tekrar konturole gittigimde tüp bebege geçebilecegimi 2. aşılamdan sonrada rapor verebilcegeini söyledi ben ara vermek istediğimi söyledim ama içim rahat degil keşke demesydim diyorum tüp bebege geçsemmi acaba yaşın 23 daha erken diyolar ama ben istiyorumki artık evimi neşe dolduracak bebişlerim olsun beni adana başkent hastanesine yönledirecegini söyledi dayanamayıp seminerlerine katılmaya karar verdim 24 kasımdaymış tabi bu ay kistlerim çıkmış dogum kontrol hapı önerdi neypacagımı bilmiyorum tüp bebegin şansı ne kadar acaba biraz dahamı beklesem aramı versem bilemedim
canm bnmde yasım 22 bak bnde 16 aylık evlıyım tup bebek yaptıracagız adana baskentte
yasın ılerleyıncede yumurtalık rezervın azalıp sansında azalıor
o yuzden erken yasta yaptırmak daha mantıklı gelıor bana ınş hakkımızda hayırlısı olur canm
Hayırlı cumalarr kızlarrrrrrr
Nevaaacannn saol tatlım benim.))öyle öyleee bak sen bana güven ama sen bi gitseydin ya doktora çatlarım bennn:)bi konuşş rotayıı bileliim
canım doktorum amerikada ancak bayramdan sonra :))
ama ben laporoskopi olmak istiyorum ve genetik test için konuşacağım ne der bilmiyorum nisanı beklemeyi düşünüyorum hayırlısıysa tabi belki kandırırlar şubatta yaparım bilmiyorum bi ara izmire gitsem orda bikaç yere baksam diyorum anlıyacağın kafam karman çorman
bu arada az önce geldi kırmızılar :))
Hayırlı cumalarr kızlarrrrrrr
Nevaaacannn saol tatlım benim.))öyle öyleee bak sen bana güven ama sen bi gitseydin ya doktora çatlarım bennn:)bi konuşş rotayıı bileliim
canım doktorum amerikada ancak bayramdan sonra :))
ama ben laporoskopi olmak istiyorum ve genetik test için konuşacağım ne der bilmiyorum nisanı beklemeyi düşünüyorum hayırlısıysa tabi belki kandırırlar şubatta yaparım bilmiyorum bi ara izmire gitsem orda bikaç yere baksam diyorum anlıyacağın kafam karman çorman
bu arada az önce geldi kırmızılar :))
Hehhh kırmızılaarr geldiyse temamdır:)o da sıkıntı olması dert olmamasıbence biz seni kandırırız şubata sen doktorunla bi detaylı görüş bakalım.ona göre şekillenir saten gidişat.pöfff amerikaya git sor meraklııyım ben yaa:)))))
evet sadece sorun benim pkolu olmam bu bekleme süresinde araştırmayı düşünüyorum şuanda gittigm dr bana bi dr tavsiye edecegini söyledi hem onla görüşüp hemde diger tüp bebek merkezlerine başvurup seminerlerine katılmayı düşünüyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun isteyen herkeze nasip etsin allahım bu duyguyu
ayrıca ılk denemem olacak canım ınş da son denemem olur fıyat olarakta 3.5 4 arası gıdıor
inşşşşşşşş ilk denemende müjezene kavuşursun inşşş
Hehhh kırmızılaarr geldiyse temamdır:)o da sıkıntı olması dert olmamasıbence biz seni kandırırız şubata sen doktorunla bi detaylı görüş bakalım.ona göre şekillenir saten gidişat.pöfff amerikaya git sor meraklııyım ben yaa:)))))
bu sefer doktora giderken liste yapacağım herşeyi sorcam listeyi hazırlarken yardım isterim sizlerden de :)) şubat erken gibi ama bilmiyorum kasım geçsinde sonra düşünürüz :))) sigaraya döndüm eski sevgilime bu ay birlikteyiz önümüzdeki ay veda inşşş
bu sefer doktora giderken liste yapacağım herşeyi sorcam listeyi hazırlarken yardım isterim sizlerden de :)) şubat erken gibi ama bilmiyorum kasım geçsinde sonra düşünürüz :))) sigaraya döndüm eski sevgilime bu ay birlikteyiz önümüzdeki ay veda inşşş
:)))))))):))))))))))):))))))))))))
canım bızım sorunumuz sperm kalıtesızlıgı esımde yok dneecek kadar az sperm var
harekettede sorun var
semınere bende ekım ayında katıldım
jınekolojık muayenelerı erhan bey yaptı bnde srun cıkmadı cok sukur
semınerden sonra randevu alıorsun adetının ıkıncı gunu gıdıorsun
sana alt muayene yapıolar sorun varmı yokmu dıe
daha sonrasında adet bıtımı rahım fılmı ıstıyorlar eger gerek varsa sulu ultrasona sokuyorlar.benım kan tahlılımde kuccukken kızamık gecırmedıgım vede bunun asısının olmadıgı cıktı
o yuzden kızamık asısı oldum
bu asının ustundende 1 ay gecmesı lazımmıs tedavıye baslamak ıcın
sımdı kasım ayı bayramdan sonrakı adetımı beklıorum gene adetın2. gunu cagrdılar
son kez bakıp adetın 21. gunu ılaclara baslıyacagım allhın ıznıylen benımkısı uzun protokol
bulent haydar dedeoğlunlan gorustuk. ekıp halınlen calıstıkları ıcın sabıt bır doktorun olmuor orda.suan ıcın memnunum hemsıreler falan cok ılgılıler.....
hakkımızda hayırlısı olsun ınşşş
allhım kımsenın emeklerını maddı manevı bosa cıkarmasın ınşşşşşşşşş
çok sagol canım bilgilendirdiğin için şu kızamıkçık aşısına takıldım bendede eksik çıkar ben sglık ocagına gitmiştim yaptırmak için ama yapmamışlardı bebk düşünüyosun 3 ay korunman lazım dediler bende bayramdan sonra seminere katılacm inşallah kimsenin emeklerini boşa çıkrmaz allahım
İSTANBUL tup bebekten oncemı okumustu annen duayı ???????
evet esra'cım ramazan ayında okudu. ama duaların kabul olduğuna inanıyorum, bu sefer olmasa da diğerinde olucak :)
benim bugün çok koşturmacalı bir günüm geçti.. pek bakamadım sayfaya.. ama tatil başlıyoooo... yuppiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?