Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

dınlıyorum sımdı :))))))))

derincimmm canımmm bn iyiyimm iştesen nasılsınn :80:kafam çok karışık bu aralar kimseyle ilgilenemiyorum kullandığım ginara hapı yüzünden ne zaman regli olucam bilmiyorum ama 15 kasımda olmam lazım ama ilaç yüzünden geç gelir mi eğer geç gelirse bayramda hastaneyi arayamam kii ooffffffff adetin birinci günü ara haber ver demişlerdi:44: sanırım iğnelere başlancakk offff ya napsam bilmiyorumm zatn bayramın 4. günü hapı bırakıyorum nasıl olcak diye düşünüyorum günler yaklaştıkça gerilmeye başladımm:88: kafamda hep nolcak nasıl olcak zatenn çok tırsıyorummm iğnedennn :94:ayrıca bide göbektenn püüffffff bilmiyorumm ya

bnde korkuyorm ıgneden
rabbım yardım edecektır ınş

şimdiden arayıp doktorunun cep numarasını al bayramdada belirli sattede olsa mutlaka birileri olur sıkma canını bunun için gelir merak etme stres yapınca ya gecikiyo yada önce geliyo rahat ol tatlım

Canım benim çook normalll:)hiç bilmediğimiz işler işte ama bi kere başlayınca en ince detayına kadar öğreniyorsun ama ilk başlangıç hep acabaa nasııll ne şekildee diye geçio:)bunlar tatlı telaşlar yeter ki tatlı bitsin canım

canım okadar yürekten
o kadar samimi
okadar yürekten yazmışsın ki
rabbim yüreğinin güzelğinin karrşılığını san bir evlet olarak versin

vee kızlar mutlaka dua etmeliyiz kendimiz kadar bütün rakadaşlarımıza
rabbim duyar inş sesimizi
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

korkacak hiç bieşey yok iğne bile denemez onlara sinek ısırığı gibi arkadaşlar hiç mi hiç acımıyor ilkten sonra bakın nasıl kolay gelecek :90:

evet yaaa
ilkide acemilkten olyur sonra hiç hisetmiyorsun:92::92:

bnde korkuyorm ıgneden
rabbım yardım edecektır ınş

kuzm korkacak hiç bir şey yok
zatensan gösterecekler nasıl yapılacağını
sonrası kolay olacak
ilkinde belki biraz heycan olacak ama sonra geçecek

ınş öledır :)

kız yeter bana bu kızamık asısı ıcın 1 ay yeterlı dediler ama herkes 3 ay hamıle kalmaman gerk dıolar
kafam karıstı ?

ınş öledır :)

kız yeter bana bu kızamık asısı ıcın 1 ay yeterlı dediler ama herkes 3 ay hamıle kalmaman gerk dıolar
kafam karıstı ?

kuzum öncelikle dr sor derim
ama zaten tedavi aşamsı var hamişliğe gelene kadarlık kısmı hesaplamış olabililer
çok taka yaaaaaaaaa
dr güven güzel şeyler düşün

bülent ebey pek guvenemıorum o cumlelerden dolayı
sence yanlısmı dusunuyorum
ii lermi
transferde tatlı goturecez :) esım söledı :)

bülent ebey pek guvenemıorum o cumlelerden dolayı
sence yanlısmı dusunuyorum
ii lermi
transferde tatlı goturecez :) esım söledı :)

yaaa canım ben esra hanımla konuştum yani memnundum
bence sende gitiğin merkeze güvenmek zorundasın
bir sorun çıkacağını düşünmüyorum
sonuçta orası araştıma has
evet iyi olur
götüürn tatlı

ınş canım sanırım benım hemen kendımı toparlamam lazım

ccanım evet hep iyişeyler düşünmelisin
eğer olmsuz olursada
şunu hiç unutma harılııs böylemiş demek gerekiyor
BEN İNANIYORUM Kİ SEN MELEĞİNLE KUCAKLAŞACAKSIN TEDAVİNDEN SONRA

şimdiden arayıp doktorunun cep numarasını al bayramdada belirli sattede olsa mutlaka birileri olur sıkma canını bunun için gelir merak etme stres yapınca ya gecikiyo yada önce geliyo rahat ol tatlım

çok doğru söylüyorsun canımm en iyisi funda hanımın cep numarasını almak ne olur ne olmaz dimi ya:92: wallahi düşünmekten beynim yorulmuştuu iyiki varsınız canlarımmm benimm sizlerde olmasanız ben nasıl dayanırdımm

ewettt canımm dediğin gibi tatlı telaşlar inşallah sonu da baldan tatlı olur içimde hep olumlu şeyler var sankii ilk denemem de hamile kalıcamm gibi iyi düşünüyorum ki sonu da iyi olsun diye inşallah allah hevesimi içimde bırakmazzz :92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…