yetercıgım ınş canım benım
baby allh yardımcımız olsun :)
aminnnnnnn canım inşallahhh:13:
gunaydın canmmmmmmmmmmmmmmm
bır sen bır ben bırde bebek olsaaaaaaaaa :)
kız yeter bugun cok heyecanlıyım neden bılmıorum tam 7 gun sonra adet olaacam :)
adetıme cok sevınıyorum gıdıcem yha adanaaya
esra herkes tatilde galiba :26::26::26::26:
topikte bir sen bir bennnnnnn
esram canım inşşşş yaaaaaaa
kuzum inşş canım her şey gönlünden geçen gibi olsun
kaca göbüşlü bir kadıl ol inşşşşşşşşşşşşş
bende varımm kızlar ama temizlik yapıyomm bayram temizliğihazır eşim evdeyken ona da yaptırıyorum bu fırsat kaçmazzzzz akşam yada yarın görüşürüzzzz cancanlarrr benim adam söylenmeye başladı bi yanına gideyimmm
bende varımm kızlar ama temizlik yapıyomm bayram temizliğihazır eşim evdeyken ona da yaptırıyorum bu fırsat kaçmazzzzz akşam yada yarın görüşürüzzzz cancanlarrr benim adam söylenmeye başladı bi yanına gideyimmm
İyiii gecelerr kıslaarrrr
Bugün hiç gelemednn yahu ama okuudumm geçmişii İstanbulum bol dua tatlım.zor olacak oldu da ama daha az acıyacağı günler yakındır2 ay ara veriorus tatlım benim aralıkda denemem mümkün ama bu ayda boş geçmeyeceğimm bi aşılamaa patlatıyorumm ortaya karışıkkk Nevacım tatlım sen nasılsın???nasıl sağlığın daha regli olamadın mı?keyfin yerinde mi tatlım yetercaan,esraacım,baby ,laleee bu arada lale yine kayıp yaaaa transferi olmuştur herhal Canan tatlıımmm dualarımız hep seninle olacak.Rabbim yar e yardımcın olsun mübarek geceler yüzüsuyu hörmetine gönlündekini Rabbim hakkında hayırlı kılsın...Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evlatla şenendirsin yuvanı ve tüm savaşçılarımızın yuvalarını Kızlar görümcem geldi ingiltereden 15 haftalık hamile onunla vakit geçiriorum bugünde öle gitti 25 ine kadar burda besliyorus onu:2:malum bizim harika yemeklerimis nerdee ordaaa:)olsada eşi ingiliz onlar hiiç anlamıooo böle bende durumlar az önce eşimin amcasına vs. gittik.onlar çok ince tabi k.validem gibi diiller:))ahahah:)kızza hamileliğiyle ilgili soru bile sormadılar ben açtım konuyu üzüleceğimi düşünüolar ama ben hiç olumsuz etkilenmiorum.ilginç ama içimde hiç kararma yok yani o bu sene 1 temmuzda evlendi 15 haftalık hamile düşünün jet bebek ama görümcemi o kadar seviorum ki kardeşimden öteee ve de ben 25 o 32 yaşında ona olacağına bana olsun bile dedim inanın hem gurbet elde hemde yaş avantajım var diye.işin ilginci görümcemin görümceside tüp bebeğe başladı ingilterede. katryn adı 3 yıldır ilaç kullanıomuş önce hormon bozukluğu kıllanma sorunuymuş son bi senedir sebepsiz infertilite yaş 36 onun ben şimdi duaya başladım ilkinde olssuunn ilkinde olsuuunn diye çok tatlı çok insancıl ve hassas bi kız yakın zamanda annesini kaybetti o yüsden dua ediorum hep kaç yıldırda tedavide stresde işallah tüpde ilk seferde şansı güler diye:)görümcemde bana gülüyo delisin sen herşey sana olsun kimseye bişi olmasın deli kız diye içimden geliyor Allah bilio ya.Rabbim tüm dileyene hayırlısıyla nasip etsin.Hepimize de durumumuzu idrak gücü,değiştirebileceklerimizi değiştirme kuvvatii,değişteremeyeceklerimizi kabul etme gücü nasip eylesin.GÖNLÜMÜZDE OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLI KILSIN...amin..kızlar bol bol bu duayı etmek çok hayırlı böylece Rabbimden gönlümdekini istiyorum ama onun rızasıyla onun hayırlı kılmasını dileyerek.Bol bol söyleyelim.kalpten,dilden...öff tüm gün olmayınca ordan burdan yazmışım bayaaa hepinize duacıyımmm...
okadar yürekten amin diyorum kicumlemız yhaaaaaa ınş canım
bende varımm kızlar ama temizlik yapıyomm bayram temizliğihazır eşim evdeyken ona da yaptırıyorum bu fırsat kaçmazzzzz akşam ın görüşürüzzzz cancanlarrr benim adam söylenmeye başladı bi yanına gideyimmm
yeter resımdekı yegenınlen senmısın yoksa kardesınmı :)
yeğenim ve ben
yazın denize gitiğimzde çektirmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?